Insallah cnm yarina kadar bekliym olmazsa baska bi marka deniycmcanim husrana ugramak icin biraz erken. Idrar testleri adet gunu hemen pozitif cikmayabilir. Yarin da gelmezse adetin kan testi yaptir canim. En.kesin sonucu o zaman alirsin. Sikma canini, umarim hamilesindir
Amin cnm hayirlisi yarinda olmazsam kan vercm artik bakalimCanim dedigim gibi idarda cikmayabilir. Sen ben kesin hamileyim diyosan dogrudur zaten hissedilirmis. En erken ve kesin sonucu kan tahlili verecektir. Zaten idrarda ogrensen bile kan vereceksin. Acilde bir saatte cikar sonucun canim. Hakkinda hayirlisi olsun
İnşallah hamilesindir.bazılarında geç cikabiliyor.ama çok kafana taktiysan o yüzden de adet olmamış olabilirsin.Amin cnm hayirlisi yarinda olmazsam kan vercm artik bakalim
İnşallah hamilesindir.bazılarında geç cikabiliyor.ama çok kafana taktiysan o yüzden de adet olmamış olabilirsin.[/QUOTE
Evet kacgundir cok taktim kafama is guc herseyi biraktim gun sayiuodm sstresten oldu bencede artik zerre kadar takmiycm 10 yas daha yasladm bugun basimdan kaynar sular dokuldu resmen
Zaten ne zaman unutur uzaklasirsan o zaman oluyor.inşallah tez vakitte kavusursun miniğineEvet kacgundur cok taktim is guc herseyi biraktimgun sayiyodum strestn oldu bencede arttik zerre kadar takmiycm 10 yas daha yaslandm basimdan kaynar sular dokuldu resmen
Insallah. CnmZaten ne zaman unutur uzaklasirsan o zaman oluyor.inşallah tez vakitte kavusursun miniğine
Ertesi gun oldum cnm gunumu yanlis hesaplamisimCanım durum ne ??? Merak ettimm...
Teşekkürler canım, umutlar bu aya inşallahErtesi gun oldum cnm gunumu yanlis hesaplamisim
Insallah cnm saolTeşekkürler canım, umutlar bu aya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?