• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar nolur yardim edin cok kotuyum

Weravurus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.050
360
38
29
Kizlar bnm bugun adet gunum normalde gununu saatini sasmaz sabah olmam lazimdi yok ogln yok aksm oldu yok belirtilerimde var dun ve bugun idrarim sari goguslerim dolgun kasiklarim agrio belim agrio surekli uykum gelio test yaptim eminim pozitif cikar diodm esimide umutlandirdim ama hicbise cikmadi boyle bise yasayan oldumu

canim husrana ugramak icin biraz erken. Idrar testleri adet gunu hemen pozitif cikmayabilir. Yarin da gelmezse adetin kan testi yaptir canim. En.kesin sonucu o zaman alirsin. Sikma canini, umarim hamilesindir

canim husrana ugramak icin biraz erken. Idrar testleri adet gunu hemen pozitif cikmayabilir. Yarin da gelmezse adetin kan testi yaptir canim. En.kesin sonucu o zaman alirsin. Sikma canini, umarim hamilesindir
Insallah cnm yarina kadar bekliym olmazsa baska bi marka deniycm

Canim dedigim gibi idarda cikmayabilir. Sen ben kesin hamileyim diyosan dogrudur zaten hissedilirmis. En erken ve kesin sonucu kan tahlili verecektir. Zaten idrarda ogrensen bile kan vereceksin. Acilde bir saatte cikar sonucun canim. Hakkinda hayirlisi olsun

Canim dedigim gibi idarda cikmayabilir. Sen ben kesin hamileyim diyosan dogrudur zaten hissedilirmis. En erken ve kesin sonucu kan tahlili verecektir. Zaten idrarda ogrensen bile kan vereceksin. Acilde bir saatte cikar sonucun canim. Hakkinda hayirlisi olsun
Amin cnm hayirlisi yarinda olmazsam kan vercm artik bakalim

İnşallah hamilesindir.bazılarında geç cikabiliyor.ama çok kafana taktiysan o yüzden de adet olmamış olabilirsin.[/QUOTE
Evet kacgundir cok taktim kafama is guc herseyi biraktim gun sayiuodm sstresten oldu bencede artik zerre kadar takmiycm 10 yas daha yasladm bugun basimdan kaynar sular dokuldu resmen

Evet kacgundur cok taktim is guc herseyi biraktimgun sayiyodum strestn oldu bencede arttik zerre kadar takmiycm 10 yas daha yaslandm basimdan kaynar sular dokuldu resmen

Evet kacgundur cok taktim is guc herseyi biraktimgun sayiyodum strestn oldu bencede arttik zerre kadar takmiycm 10 yas daha yaslandm basimdan kaynar sular dokuldu resmen
Zaten ne zaman unutur uzaklasirsan o zaman oluyor.inşallah tez vakitte kavusursun miniğine:anne:

Back