- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
Sağol canım benimm. Bende de 15 gün ilişki yasağı vardı. 1.5 ay çocuk düşünme toparlan dediler. Ama bu akıntı beni korkutuyor.Oncelikle cok gecmis. Olsun canim bende laporoskopi oldum benim ki tani amacli olmadi septum vardi onu aldirlar bana doktorum sadece 15 gun iliski yasagi vermişti ama senin durumun farklı benim akintim olmamisti sadece bi hafta azar azar kanamam vardi bence senin. Akintin sogan kurunden kaynakli olmus doktorun ne kadar sure verdiyse o kadar beklemeni tavsiye ederim acele etme sonuçta operasyon enfeksiyon riski her zaman vardir iyilesmene bak biraz ara ver bence enfeksiyona bagli tekrar bi tikaniklik olursa daha cok uzulursun gecmis olsun
Evet 30 gün daha korunacam. Sağol canım adaçayı da içeyim.Nasıl olsa daha korunacaksin bence bu dönemde adaçayı icebilirsin enfeksiyon da etkili diye biliyorum yine de doktorunuza danışın çok geçmiş olsun
Dedigim gibi sogan suyundan olmuştur keske kendi haline biraksaydin biraz canim bide laparoskopide sıvı kullanıldığı için o sivida akintiyla atiliyo oda olabilirSağol canım benimm. Bende de 15 gün ilişki yasağı vardı. 1.5 ay çocuk düşünme toparlan dediler. Ama bu akıntı beni korkutuyor.
Canım benim o kullanılan sıvı farklıfır ya benimki afedersin çok özür ama böyle süt bildiğin süt ayran gibi. Uzayan bir akıntı sanırım birde yumurtlama dönemindeyim. Ama bu uzayan akıntı çok fazlaDedigim gibi sogan suyundan olmuştur keske kendi haline biraksaydin biraz canim bide laparoskopide sıvı kullanıldığı için o sivida akintiyla atiliyo oda olabilir
E iste o yuzdendir akintin kendin söylüyorsun yumurtlama zamanim diye herr ay farkli olur akinti korkacak bisi yok bence yumurtlama akintisi seninki tarifine göreCanım benim o kullanılan sıvı farklıfır ya benimki afedersin çok özür ama böyle süt bildiğin süt ayran gibi. Uzayan bir akıntı sanırım birde yumurtlama dönemindeyim. Ama bu uzayan akıntı çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?