Kızlar nolur mantıklı akıllar verin çok yardımınıza ihtiyacım var

ben kesinlikle karşıyım kusura bakmayın düşüncesi bile kötü..
sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen bi adamla sakın ola evlenmeyin..
yer gök yeminlidir.
hiçbişey gizli kalmaz.
bi gün diktirdiğin çıkar ortaya yada kendin bozdugun vs artık ne yaparsan emin ol çıkar o zaman yaşadığın hayal kırıklığı şuanki çaresizliğne 10 basar...
sakın ha..

Canim dogrudur onu anlamanin bir yontemi var ben de biliyorum o yontemi hatta. Adam isterse her sekilde anlar.
Benim anlamadigim bir kadin kendini neden bu kadar degersizlestirir neden yaptigi seyin arkasinda durmaz.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bekaret önemli bir problem oluyor ne yazık ki.Zaten nasıl açıklayacaksın ki ben kendi kendime yaptım diye😊Estetik cerrahide çalışmıştım bir ara böyle cok hasta geliyordu.3500 e yapabilir Dr ama izmirde.Uzun bir ameliyat değil operasyon.Bence kendini kandırmayacaksın çünkü bir birliktelik yaşamamışsın zaten.Bence söyleme inanmayabilir,içine sinmeyebilir riske atma.Bir arkadaşım düğün tarihini takvimle regl gününün ilk gecesine getirmiş sıyrılmıştı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bakir olmayan bir erkek bakire bir kız isteme hakkına sahip ha.....neler duyacağız......aslında özünde doğru bir iliskideki kuralları erkekler koyar.....kadının işine gelirse
eeeeee anlaşılıyormuş diktirdiği beki a.al o.al de anlaşılıyor mu......o kadar yaygın ki.......ben sağlık ocağındayken bana ağrı kesici fitil yazdîrmaya gelen gençler olurdu.....beni hemşirehanım uyarmıştı
Konu sahibi kızlık zarı dikimi topiklerini gez....bak bakalım orda işe yaramış mı.....burdan cevap alamazsın........erkek arkadaşına istediğini ver

Ben anlamadım kendim yanlışlıkta yaptım derken masturbasyon yaparken mi oldu yani? Yoksa cahillikle birliktelik mi yaşadım demek istedin?

Herkes kendi seçtiği hayatı yaşar. 20 li yaşlaırmıza geldiğimizde önümüze 2 seçenek sunuluyor aslında. Bir erkeğin vajinan hakkında karar vermesine izin vermek ya da vermemek. Sen bunun ayırdına varamadan bir beraberlik yaşamışsın ve şu an yaptığının yanlış olduğuna inancın sonsuz. bu yüzden ağır depresyondasın bence. Sözlün sana onu dediğinde hoop şeyimin hesabını da mı tutucam deme gücün yoksa ve yaptığından çok pişmansan, zarsız bir evlilik seni mutlu etmeyecekse sen bu ameliyatı olmalısın..

Forumda o bölüme girip ameliyat olan kızlarla konuşabilirsin.

Ama sana bir şey söyliyim eğer şimdiye kadar sadece bir kez cinsel ilişkiye girdiysen ve üzerinden epey zaman geçtiyse vajina kendini toparlamıştır zaten. Adam kan gelmedi diye olay çıkarmayacaksa bence ameliyata gerek yok. Bir erkek doktor değilse anlayamaz..

He eğer masturbasyon yaparken olduysa zaten vajina hiç açılmamıştır. Sorun yok..

Son düzenleme:
Mastürbasyon yaparken kızlık bozulmaz ki ..

Ama birisiyle birlikte olduysan ve bozulduysa onu kandırmaya hakkın yok seni seven böyle sevsin sevmeyeceksede kendisi bilir.

Yaşadığınız şeyin arkasında durun diyeceğim ama burası Türkiye.Hatandan ders alsan bile erkegin gözünde düşeceğin konumu tahmin etmek zor olmasa gerek..Yani bu durum için belli ki çokta fifi diyemeyecek kadar kendini sevmeyen bir kadınsın..

Açıkladıgın vakit sana yafta yapıştırma ihtimali ''ben anadolu çocuguyum,bakire kadın isterim çünkü ben sevişmedim hiç'' demesinden belli..

Durumu iyi analiz etmen gerek ona göre bir yol çiz kendine.

Bunu kendi başına nasıl yapabildin arkadaşlar gibi ben de bir anlam veremedim açıkçası... Şimdi bahsettiğin gibi diktirmeye kalksan daha mı kolay olacak sanki durum?.. Tek başına bunun araştırmasını nasıl yapacaksın? O doktora güvenip de nasıl gideceksin? Kimle gideceksin? Sonrasında içinrahat edecekmi? Hem o çok korktuğun ilk geceden bu şekilde kurtulabilecek misin bu da muamma? Gerçekten bu işlem işe yaradı mı korkusu yaşayacaksın, stresini çekeceksin. Bakalım o kan bu şekilde gelecek mi...

Bence de en doğrusu sözlüne bu durumu açıklaman. Bunları konuşamıyor olabilirsiniz diyecektim ama sözlün sana bu konudaki isteklerini anlatabildiyse konuşabiliyorsunuz demektir sanırım. Belki olduğu gibi anlatamazsın çekinirsin ama başka bir sebeple, ters bir hareketle vs. olduğunu korkup doktora gidince anladığını söyleyebilirsin..

He direkt olduğu gibi söylemeye çekinebilirsin ama başka bir sebeple olduğunu söyle. Yaptığın ters bir hareketle olduğunu korkup doktora gidince anladığını söylebilirsin... Ama en en en doğrusu bu şekilde de olsa bir açıklama yapman. Hem sözlün bahsettiğin kadar mükemmel bir insansa bu durumu anlayacaktır...

Canımm sözlün hiç yaşamadıysa diktirme olayını bence anlamaz zaten. Ama diğer arkadaşlara katılıyorum, evlilik düşündüğün bir adama dürüst olmalısın. Büyük bir ihtimalle anlayışlı olmayacaktır, Çünkü bekarlık hayatında bir çok kişiyle birlikte olan erkekler; genelde bekar.et konularından çok kişiliğe önem veriyorlar.
Sevgilimle önceden yakın arkadaşlığımız vardı bu nedenle neler yaşadığını az cok biliyordum, 2,5 yıldırda tanırım kendisini.. Bu gibi konularda zarın önemsiz olduğunu düşünür mesela, namusun zarla ölçülmediğini söyler. Ve kendimde yaşadıysam karsımdakini bu konuda yargılayamam der.
Yani diyeceğim o ki eğer gercekten bişeyler yaşamamışsa karşı cıkacaktır ve inanmayacaktır. Ne olursa olsun hayatını birleştireceğin adama dogruları söylemelisin. Tabi bu konu ailelere de yansıtılmayacaksa... Ama çoğu erkekte var ki yapmadığı şey kalmayıp ben kız isterim diyen.. Zor acıkcası tatlım. Seni bunun için yargılayacaksa yanında olmasının anlamıda yok aslında..

Dedigine katiliyorum canim. Lutfedip onu kabul edecek diye neden kendini kucultsun ki arkadas. Onu oyle kabul edecek birileri de vardir...

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kendi kendine nasıl yapıyorsun.
iki cinsel organmı taşıyorsun. kısaca hermafroditmisin

Son düzenleme:
Bence hiçbir şey soylemene gerek yok sen de ilk kez yaşayacaksın zaten cinsel ilişkiyi
Onun heyecanıyla zaten kimse kan vs bakmaz.
Benim hiç kanamam olmadı ilkinde mesela taa kaç ay sonra oldu o da pembe bir kaç damlaydi tesadüfen gördüm onu da. Eşim kan man görmedi yani ama hal ve hareketlerimin tecrübesizliğinden zaten daha önce birşey yasamadigim belliydi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence söyleme çünkü inanmayacaktır
Dediğin gibi diktirmek maalesef ki en doğru çözüm ..
Senin adına üzüldüm, bir birliktelik yaşamadığın halde kendini bu kadar strese sokmuşsun.
Bu dikim olaylarını falan yapabilecek bi Dr tanımıyorum ama muayene için gittiğin Dr'dan yardım alabilirsin.

kızlar çok haklısınız ama gerçekten söyleyemem . şu an sadece ilk geceyi atlatmanın yollarını arıyorum ben

Canım inan nasıl bozulabileceğini düşünüyorum ama hala bulamadım.
Bir şey mi soktun yoksa sürtünürken falan mı?

canım gerçekten toparlar mı vajina kendini . yani ben doktora gitsem anlar di mi doktor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…