- 26 Nisan 2014
- 418
- 73
- 38
- Konu Sahibi evremnasre
kanama oldu mu peki yaa:26::26::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanama oldu mu peki yaa:26::26::26::26:
yanlız bu diktirme olayını nasıl olur tam bilmiyorum ama etrafımda öyle dedikodular duydum biri diktirmiş ve ilk gece adam anlamış diktirdiğini nasıl anlamış bende bilemiyorum... çokta güvende yani diktirme olayına... açık açık konuş diycemde facede bile sakadan muhabbetleri dönüyo o işin yok vitese kolu çarptı falan diye baya dalgası var inanmaz büyük ihtimal... keşke doktordan rapor alsaydın cidden nasıl bozdun ya okadar kendinden mi geçtin masturbasyon yaparken yanii madem birliktelik yaşamadın tuhaf yani
Merb kızlar ben 20 yaşındayım ve sözlüyüm . yazacaklarımdan dolayı beni kınayacak kızacak ezecek olanlar var biliyorum ama yaptıgım şey tamamen cahillikti ve çok ağır bi şekilde cezasını cekıyorum. kızlar ben bakire değilim . kendim yanlışlkla yaptım bunu. inanamadım bozulduguna dr gittim o da bozuldugunu söledi. şimdi sözlendim . sözlüm o kadar temz kalpli ki 1 senedir beraberz bana bi kere yalan sölemedi üzmedi şimdiye kadar hiç büyük kavgamız bile olmadı . konuşurken muhabbet arasında ben anadolu çocuguyum ben kımseyle beraber olmadım . karşımdada bakire bi kız isterim gururuma yediremem dedi . şimdi benim için tek çözüm yolu diktirmek . söleyemem . ve başka bi alternatif te bilmiyorum. artık geceleri kesinliikle uyuyamıyor yemek yiyemiyorum . 3 4 aydr hep böleyim en son diktirmeye karar verdim istanbul da yaşıyorum . ucuza kızlık zarı dikimi yapan bi yer arıyorum nolur yardım edin allah rızası için artık o kadar tükendim yıprandım kı . ne anlatacak kımsem var ne de sözlümün yüzüne bakmaya yüzüm. kızlar yardımlarınızı bekliyorum . herkesten şimdiden allah razı olsun
Merb kızlar ben 20 yaşındayım ve sözlüyüm . yazacaklarımdan dolayı beni kınayacak kızacak ezecek olanlar var biliyorum ama yaptıgım şey tamamen cahillikti ve çok ağır bi şekilde cezasını cekıyorum. kızlar ben bakire değilim . kendim yanlışlkla yaptım bunu. inanamadım bozulduguna dr gittim o da bozuldugunu söledi. şimdi sözlendim . sözlüm o kadar temz kalpli ki 1 senedir beraberz bana bi kere yalan sölemedi üzmedi şimdiye kadar hiç büyük kavgamız bile olmadı . konuşurken muhabbet arasında ben anadolu çocuguyum ben kımseyle beraber olmadım . karşımdada bakire bi kız isterim gururuma yediremem dedi . şimdi benim için tek çözüm yolu diktirmek . söleyemem . ve başka bi alternatif te bilmiyorum. artık geceleri kesinliikle uyuyamıyor yemek yiyemiyorum . 3 4 aydr hep böleyim en son diktirmeye karar verdim istanbul da yaşıyorum . ucuza kızlık zarı dikimi yapan bi yer arıyorum nolur yardım edin allah rızası için artık o kadar tükendim yıprandım kı . ne anlatacak kımsem var ne de sözlümün yüzüne bakmaya yüzüm. kızlar yardımlarınızı bekliyorum . herkesten şimdiden allah razı olsun
Canımm sözlün hiç yaşamadıysa diktirme olayını bence anlamaz zaten. Ama diğer arkadaşlara katılıyorum, evlilik düşündüğün bir adama dürüst olmalısın. Büyük bir ihtimalle anlayışlı olmayacaktır, Çünkü bekarlık hayatında bir çok kişiyle birlikte olan erkekler; genelde bekar.et konularından çok kişiliğe önem veriyorlar.
Sevgilimle önceden yakın arkadaşlığımız vardı bu nedenle neler yaşadığını az cok biliyordum, 2,5 yıldırda tanırım kendisini.. Bu gibi konularda zarın önemsiz olduğunu düşünür mesela, namusun zarla ölçülmediğini söyler. Ve kendimde yaşadıysam karsımdakini bu konuda yargılayamam der.
Yani diyeceğim o ki eğer gercekten bişeyler yaşamamışsa karşı cıkacaktır ve inanmayacaktır. Ne olursa olsun hayatını birleştireceğin adama dogruları söylemelisin. Tabi bu konu ailelere de yansıtılmayacaksa... Ama çoğu erkekte var ki yapmadığı şey kalmayıp ben kız isterim diyen.. Zor acıkcası tatlım. Seni bunun için yargılayacaksa yanında olmasının anlamıda yok aslında..
kızlar çok haklısınız ama gerçekten söyleyemem . şu an sadece ilk geceyi atlatmanın yollarını arıyorum ben
kızlar çok haklısınız ama gerçekten söyleyemem . şu an sadece ilk geceyi atlatmanın yollarını arıyorum ben
vardın mı bir sonuca?
Ben anlamadım kendim yanlışlıkta yaptım derken masturbasyon yaparken mi oldu yani? Yoksa cahillikle birliktelik mi yaşadım demek istedin?
Herkes kendi seçtiği hayatı yaşar. 20 li yaşlaırmıza geldiğimizde önümüze 2 seçenek sunuluyor aslında. Bir erkeğin vajinan hakkında karar vermesine izin vermek ya da vermemek. Sen bunun ayırdına varamadan bir beraberlik yaşamışsın ve şu an yaptığının yanlış olduğuna inancın sonsuz. bu yüzden ağır depresyondasın bence. Sözlün sana onu dediğinde hoop şeyimin hesabını da mı tutucam deme gücün yoksa ve yaptığından çok pişmansan, zarsız bir evlilik seni mutlu etmeyecekse sen bu ameliyatı olmalısın..
Forumda o bölüme girip ameliyat olan kızlarla konuşabilirsin.
Ama sana bir şey söyliyim eğer şimdiye kadar sadece bir kez cinsel ilişkiye girdiysen ve üzerinden epey zaman geçtiyse vajina kendini toparlamıştır zaten. Adam kan gelmedi diye olay çıkarmayacaksa bence ameliyata gerek yok. Bir erkek doktor değilse anlayamaz..
He eğer masturbasyon yaparken olduysa zaten vajina hiç açılmamıştır. Sorun yok..