- Konu Sahibi evremnasre
-
allah aşkına böyle erkeklerle evlenmeyin yahu
neyi yediremiyormuş yavrucağız
Anadolu erkeği ne yani? Anadolu parsı gibi bir şey mi oluyor?
Adam kendi yapmamissa gayette böyle biseyi isteme hakki var. Herkesin kendi tercihi.
kızlar çok haklısınız ama gerçekten söyleyemem . şu an sadece ilk geceyi atlatmanın yollarını arıyorum ben
kızlar çok haklısınız ama gerçekten söyleyemem . şu an sadece ilk geceyi atlatmanın yollarını arıyorum ben
Canım kendi kendine yaptıysan bunu söylemekten neden korkuyorsun ki? İnanmayacağını mı düşünüyorsun?
Zaten inanmıyorsa sana güvenmiyor demektir. Yinede bence diktirmek yerine madem bu konuları rahatça konuşabilecek seviyedesiniz alıp karşına anlatabilirsin. Ben zamanında böyle böyle yaptım, yanlışlıkla oldu gençlik merakı vs diye..
Söylememekte de ısrarlıysan onunla bir ömür geçireceğini unutma bu hep içinde kalacak her aklına geldiğinde ona baktığında; ona söylediğin yalanı göreceksin. Bence çok daha ağır bir durum olur bu.
Yinede illa söylemem diyorsan düğün öncesi gizlice gidip bir doktora diktirirsin.
Hem sen onun biriyle birlikte olmadığına emin misin ki? Ben bu devirde erkeklerin ilişki için evliliği beklediklerini hiç düşünmüyorum. Seni kandırıyor da olabilir dikkat et. Zaten ilişki yaşarken elbet hareketlerinden anlarsın ilk ilişkisi mi değil mi diye rol yapamıyorsa tabi. Ama bence sana yalanda söylüyor olabilir.:44:
senin bu konunu okuyunca aklıma bizim köyden bir adam geldi.
150 hanelik küçük adetlerine ve inançlarına sımsıkı bağlı olan bir köy bizimki
ve bu köyden adamın biri genelevde çalışan bir kadına aşık oldu
bütün köylü tanıdıkları dostları akrabaları adamı vazgeçirmek için uğraştı
ama o ben onun yüreğindeki güzelliği gördüm bedeni bakire olmazsa olmasın kalbinde fesat yok deyip evlendi o kadınla
Erkek bakir olunca bakire kız ister hakkı ,kız bakire olunca bakir erkek isteyebilir mi peki bu ülkede?Yoksa erkektir elinin kiridir deyip kendi masumiyetini bekaretini evlenince zamanında onca kızın günahına sırf tecrübe amaçlı girmiş erkeğe mi teslim etmeli.Kız yapınca tü kaka erkek yapınca yürü koçum.Erkek bakir kız bakire olmayan ilişki evlilik olamaz mı çok ilginç yani.Azıcık özgüven diliyorum bu zihniyette bayanlara.Sizi sorgulayabilen erkekleri siz sorgulayın o zaman bakalım.Ama toplum size tersini öğretti.Erkek yapmazsa eksiklik sen yaparsan namussuzluk çok afedersiniz.Adam kendi yapmamissa gayette böyle biseyi isteme hakki var. Herkesin kendi tercihi.
canım sana da çok çok teşekkür ederim değerli düşüncelerin için canım . ama inanmazda ayrılır diye çok korkuyorum tanısanız o kadar sakin olgun biri ki . bir de kimsesiz yetişmiş. benden de böle bişey duymasını istemiyorumçok çok teşekkür ederim değerli düşüncelerin için canım . ama inanmazda ayrılır diye çok korkuyorum tanısanız o kadar sakin olgun biri ki . bir de kimsesiz yetişmiş. benden de böle bişey duymasını istemiyorum
Bak guzelim boyle birseyi yanlislikla yaptiysan yada bilerek biriyle beraber olduysan acikca konus.diktirmekte ne ya ?? Diktirdin adami kandirdin allahi da kandiracakmisin.bana cok sacma geliyor bakire kiz arayan sapkinlar o ayri mesele ama saygi duyarim.onun onceligi bakire olmansa sende degilsen kendine boyle seyi sorun etmeyen birini bulucaksin hayatini zindana cevirmiceksin.ve sen ona durustce bunu soylersen eger o adam snin nasibinde varsa omrunu onunla gecirirsin zaten.yok dimtirmekmis bilmem neymis yorma kendiniboyle seylerle.konus anlat baktin ikna olmuyo hadi eyvallah de gec.hicbir yaptigin hatandan pisman olma ve yalana dolana basvurma.bi abla tavsiyesi.Merb kızlar ben 20 yaşındayım ve sözlüyüm . yazacaklarımdan dolayı beni kınayacak kızacak ezecek olanlar var biliyorum ama yaptıgım şey tamamen cahillikti ve çok ağır bi şekilde cezasını cekıyorum. kızlar ben bakire değilim . kendim yanlışlkla yaptım bunu. inanamadım bozulduguna dr gittim o da bozuldugunu söledi. şimdi sözlendim . sözlüm o kadar temz kalpli ki 1 senedir beraberz bana bi kere yalan sölemedi üzmedi şimdiye kadar hiç büyük kavgamız bile olmadı . konuşurken muhabbet arasında ben anadolu çocuguyum ben kımseyle beraber olmadım . karşımdada bakire bi kız isterim gururuma yediremem dedi . şimdi benim için tek çözüm yolu diktirmek . söleyemem . ve başka bi alternatif te bilmiyorum. artık geceleri kesinliikle uyuyamıyor yemek yiyemiyorum . 3 4 aydr hep böleyim en son diktirmeye karar verdim istanbul da yaşıyorum . ucuza kızlık zarı dikimi yapan bi yer arıyorum nolur yardım edin allah rızası için artık o kadar tükendim yıprandım kı . ne anlatacak kımsem var ne de sözlümün yüzüne bakmaya yüzüm. kızlar yardımlarınızı bekliyorum . herkesten şimdiden allah razı olsun
Erkek bakir olunca bakire kız ister hakkı ,kız bakire olunca bakir erkek isteyebilir mi peki bu ülkede?Yoksa erkektir elinin kiridir deyip kendi masumiyetini bekaretini evlenince zamanında onca kızın günahına sırf tecrübe amaçlı girmiş erkeğe mi teslim etmeli.Kız yapınca tü kaka erkek yapınca yürü koçum.Erkek bakir kız bakire olmayan olamaz mı çok ilginç yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?