Kızlar nolur mantıklı akıllar verin çok yardımınıza ihtiyacım var

canım nasıl yaptın onu. Yani o kadar kendinden mi geçtin hakikaten.
Diktirdikten sonra sen sözlünü değil kendini kandırmış olacaksın o zaman uykuların kaçmayacakmı
bende diğer arkadaşlar gibi söylemen taraftarıyım ama utanıyorum diyorsun
söyleyemeyecek durumdaysan şimdilik hiçbirşey söyleme
iş ne zaman ciddileşir sözden nişana evlilik hazırlığına geçersiniz o zaman söyle
hem GERÇEK ANADOLU ERKEĞİ SEVDİĞİNE SAHİP ÇIKANDIR ONU HATALARIYLA YARGILAYAN DEĞİL
ne erkekler var yüreğini sevdiği eşini genelevden alıp evinin kadını yapıyor.

yok o zamanda söyleyemem dersen en azından ablan veya çok yakın hissettiğin bir büyüğün varsa ona danış
tek başına doktor bulmaya bu işi halletmeye çalışma
nelerini görüp duyuyoruz
artık doktorlarada güven olmuyor

Son düzenleme:
allah aşkına böyle erkeklerle evlenmeyin yahu
neyi yediremiyormuş yavrucağız
Anadolu erkeği ne yani? Anadolu parsı gibi bir şey mi oluyor?

Adam kendi yapmamissa gayette böyle biseyi isteme hakki var. Herkesin kendi tercihi.

senin bu konunu okuyunca aklıma bizim köyden bir adam geldi.
150 hanelik küçük adetlerine ve inançlarına sımsıkı bağlı olan bir köy bizimki
ve bu köyden adamın biri genelevde çalışan bir kadına aşık oldu
bütün köylü tanıdıkları dostları akrabaları adamı vazgeçirmek için uğraştı
ama o ben onun yüreğindeki güzelliği gördüm bedeni bakire olmazsa olmasın kalbinde fesat yok deyip evlendi o kadınla

Bize buraya yazdığın gibi açık bir şekilde sevgiline anlatamıyorsan, anlattığında sana inanmayacağını düşünüyorsan bence bir kere daha sorgula ilişkinizi ve evlilik kararınızı.

Bu Anadolu erkeği müsvettesi birlikte olmadım dedi diye olmadı diye inanıcaz öyle mi hiç sanmıyorum olmadığını oralarda en fazla 18 yaşına geldi mi babası amcası biseyler ayarlıyor ama tabi kızlar gibi zar olmadığı için anlamak mümkün değil bu zar denilen şey ne kıymetli her haltı yapıp zarı duranlar bence daha ikiyüzlü bir birini çok sevmiş inanmış yaşamış olabilir insanız duygularımız var ama sonra o ilişki bitebiliyor önemli olan anlaştığın kişiyle evlenmek.kendiz bozduğuna inanmadım açıkçası çünkü çok zor ama diktirirsen anlaşılabilir birkaç gün öncesinden diktirmen gerekiyor hatta en iyisi bir gün önceymiş vakit bulabilir misin diktirince ilişki rahat olur mu bilmem ama eşini kandırmış olacaksın kan da gelmezse yine sorun hem daha büyük sorun olur gerçeği söyle dicem ama inanır mı bilemiyorum

benim bildiğime göre bu diktirme mevzusu da olay tazeyken oluyor üzerinden zaman geçince değil...

Adam kendi yapmamissa gayette böyle biseyi isteme hakki var. Herkesin kendi tercihi.

işte ona da öyle kızlar gitsin, zarı duran , operasyon düşünmeyen, yedirememesini haklı bulan, Anadolu kızı
ayrıca zarını kendi bozan da böyle beklemez, kaza oldu, kaşırken oldu, bilmem ne diyip annesiyle doktora koşar,rapor alır anında

Son düzenleme:
kızlar çok haklısınız ama gerçekten söyleyemem . şu an sadece ilk geceyi atlatmanın yollarını arıyorum ben

ha şunu söyle açık ol işte.
sen ilk geceyi düşünüyorsun sadece
yoksa onu kandırmış olmak veya sana inanmamasını engellemek falan değil.

sen aslında annene veya bir büyüğüne bu olayı anlatsaydın onlar sana yardım eder en azından doktora giderdiniz.

ilk gecede kanama olacağını sanma öyle deli gibi bir kanama olmaz belki çok hafif pembemsi olur belki o bile olmaz.

eşinin sana güvenip inanmasıdır asıl önemli olan.
Tamam diktirdin diyelim ilk geceniz oldu ama kanama olmadı
o anadolu erkeğinin seni babanın evine ertesi gün geri götürüp bu kız değil demeyeceğinin garantisi varmı??

kızlar çok haklısınız ama gerçekten söyleyemem . şu an sadece ilk geceyi atlatmanın yollarını arıyorum ben

bi dr daha git bnce duruyodur yerinde ne dr‘lar var hiç bi şeyi yokken insanı kesip doğrayan hem ilk gece tekrar kan gelir üzülme bu kadar

Canım kendi kendine yaptıysan bunu söylemekten neden korkuyorsun ki? İnanmayacağını mı düşünüyorsun?
Zaten inanmıyorsa sana güvenmiyor demektir. Yinede bence diktirmek yerine madem bu konuları rahatça konuşabilecek seviyedesiniz alıp karşına anlatabilirsin. Ben zamanında böyle böyle yaptım, yanlışlıkla oldu gençlik merakı vs diye..
Söylememekte de ısrarlıysan onunla bir ömür geçireceğini unutma bu hep içinde kalacak her aklına geldiğinde ona baktığında; ona söylediğin yalanı göreceksin. Bence çok daha ağır bir durum olur bu.
Yinede illa söylemem diyorsan düğün öncesi gizlice gidip bir doktora diktirirsin.
Hem sen onun biriyle birlikte olmadığına emin misin ki? Ben bu devirde erkeklerin ilişki için evliliği beklediklerini hiç düşünmüyorum. Seni kandırıyor da olabilir dikkat et. Zaten ilişki yaşarken elbet hareketlerinden anlarsın ilk ilişkisi mi değil mi diye rol yapamıyorsa tabi. Ama bence sana yalanda söylüyor olabilir.:44:

Sizi bu konuda yargılayamam, bunun ücreti nedir, nerde ucuzdur bilmem. Sorunuzun dışında olacak cevabım bu sebeple.
Öncelikle bu konuları konusabildiginiz biri var karşınızda ki bu ben bakire eş istiyorum lafını isitmissiniz. Bu konu açıldığında anlatmalıydıniz sözlünüz size güveniyorsa zaten kapanırdı bu konu, güvenmiyorsa da yolu açık olsun derdiniz. Her ne kadar erkeğin böyle diretmesini yanlış bulsamda kimsenin kandırılmayı haketmediğini düşünüyorum.

çok çok teşekkür ederim değerli düşüncelerin için canım . ama inanmazda ayrılır diye çok korkuyorum tanısanız o kadar sakin olgun biri ki . bir de kimsesiz yetişmiş. benden de böle bişey duymasını istemiyorum

canım sana da çok çok teşekkür ederim değerli düşüncelerin için canım . ama inanmazda ayrılır diye çok korkuyorum tanısanız o kadar sakin olgun biri ki . bir de kimsesiz yetişmiş. benden de böle bişey duymasını istemiyorumçok çok teşekkür ederim değerli düşüncelerin için canım . ama inanmazda ayrılır diye çok korkuyorum tanısanız o kadar sakin olgun biri ki . bir de kimsesiz yetişmiş. benden de böle bişey duymasını istemiyorum

Erkek bakir olunca bakire kız ister hakkı ,kız bakire olunca bakir erkek isteyebilir mi peki bu ülkede?Yoksa erkektir elinin kiridir deyip kendi masumiyetini bekaretini evlenince zamanında onca kızın günahına sırf tecrübe amaçlı girmiş erkeğe mi teslim etmeli.Kız yapınca tü kaka erkek yapınca yürü koçum.Erkek bakir kız bakire olmayan ilişki evlilik olamaz mı çok ilginç yani.Azıcık özgüven diliyorum bu zihniyette bayanlara.Sizi sorgulayabilen erkekleri siz sorgulayın o zaman bakalım.Ama toplum size tersini öğretti.Erkek yapmazsa eksiklik sen yaparsan namussuzluk çok afedersiniz.

Son düzenleme:

Bir başkasıyla birlikte olmuş da olabilirsin öncelikle bu senden başka kimseyi ilgilendirmez canım.. herkesin birbirinin kişisel tercihlerine saygı duyması lazım ilk başta, bu yüzden kimseye açıklama yapma gereği hissetme. hiç birimiz seni veya bir başkasını yargılayamayiz. Sen sevgilini iyi taniyosundur büyük ihtimalle. Eğer doğruyu söylesem de bana anlayış göstermez ve inanmaz diyorsan, onu bu şekilde kaybederim ve kaybetmek istemiyorum çok seviyorum diyorsan, kızlık zarını diktirerek daha az yıpranirim daha az üzülürüm diyorsan yaptır. Çok kolay bi işlemmis korkulucak gözde büyütülcek bişey değilmiş ve 2 buçuk milyardan başlıyor diye biliyorum buralarda bi yerde okumuştum.

canım ya evlendikten sonra ortaya çıkarda o zaman bırakırsa seni.
madem bırakmasından korkuyorsun daha yolun çok başındasınız
bence kendin anlatamasanda sanki bir arkadaşının başına gelmiş gibi anlat
nabzını ölç bakalım ne tepki verecek.
ilk geceye çok bağlama kendini bak abla tavsiyesi.
bilmiyorum buradaki diğer evlilerde nasıl oldu ama ben kimden duysam öyle çok bi kanama olmamış kimsede
beni sorarsan bende hiç olmadı
ama ben moralimi bozduğum halde eşim ben sana güveniyorum asla aklına bişey getirip kendini üzme dedi
ve hiç sorun yaşamadık.
Ki benim eşim senin sözlün gibi değil yani geçmişte bazı şeyler yaşamış

Bak guzelim boyle birseyi yanlislikla yaptiysan yada bilerek biriyle beraber olduysan acikca konus.diktirmekte ne ya ?? Diktirdin adami kandirdin allahi da kandiracakmisin.bana cok sacma geliyor bakire kiz arayan sapkinlar o ayri mesele ama saygi duyarim.onun onceligi bakire olmansa sende degilsen kendine boyle seyi sorun etmeyen birini bulucaksin hayatini zindana cevirmiceksin.ve sen ona durustce bunu soylersen eger o adam snin nasibinde varsa omrunu onunla gecirirsin zaten.yok dimtirmekmis bilmem neymis yorma kendiniboyle seylerle.konus anlat baktin ikna olmuyo hadi eyvallah de gec.hicbir yaptigin hatandan pisman olma ve yalana dolana basvurma.bi abla tavsiyesi.

Olabilir tabi, erkek icin sorun yoksa neden olmasin. Sonucta kizlarda bile bile evleniyorlar degilmi bakir olmayan erkeklerle yani kimse zorlamiyor. Bakire olan kizlarda bakir olan erkekleri secebilirler. Derseniz nerden bilicek; bilemez inanabilir sadece. Kizlardada bilinmiyor kan gelmeyebilir vs. sonuc olarak erkekte kizin sözüne inaniyor. Ülkeyi ülke yapan insanlar elinin kiri gibi seyleri uyduruyor. Yani toplumun kafasi böyle. Dinen ikisininde ayni günahi, erkegin elinin kiridir gibi bi cümleyi savunmam ben.

Son düzenleme:
Bencede söylemeyi dene. Ama kızlık zarının farklı yırtılma durumlarıda var. Yani spor yaparken yada çocukken yaptığın yanlış bi harekette bozabilir. Yani ona kendin bozduğunu söyle. Nasıl yaptığını bu yollardan farklı bişey uydurabilirsin. Eğer diktiremezsen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…