Kızlar nolur mantıklı akıllar verin çok yardımınıza ihtiyacım var

evremnasre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
31
0
1
İstanbul
Merb kızlar ben 20 yaşındayım ve sözlüyüm . yazacaklarımdan dolayı beni kınayacak kızacak ezecek olanlar var biliyorum ama yaptıgım şey tamamen cahillikti ve çok ağır bi şekilde cezasını cekıyorum. kızlar ben bakire değilim . kendim yanlışlkla yaptım bunu. inanamadım bozulduguna dr gittim o da bozuldugunu söledi. şimdi sözlendim . sözlüm o kadar temz kalpli ki 1 senedir beraberz bana bi kere yalan sölemedi üzmedi şimdiye kadar hiç büyük kavgamız bile olmadı . konuşurken muhabbet arasında ben anadolu çocuguyum ben kımseyle beraber olmadım . karşımdada bakire bi kız isterim gururuma yediremem dedi . şimdi benim için tek çözüm yolu diktirmek . söleyemem . ve başka bi alternatif te bilmiyorum. artık geceleri kesinliikle uyuyamıyor yemek yiyemiyorum . 3 4 aydr hep böleyim en son diktirmeye karar verdim istanbul da yaşıyorum . ucuza kızlık zarı dikimi yapan bi yer arıyorum nolur yardım edin allah rızası için artık o kadar tükendim yıprandım kı . ne anlatacak kımsem var ne de sözlümün yüzüne bakmaya yüzüm. kızlar yardımlarınızı bekliyorum . herkesten şimdiden allah razı olsun

Muhabbet arasında konu oraya nasıl geliyor anlamıyorum

Diktirince kendini de kandırmış olacak mısın?
Madem kendi kendine yaptın (?) madem güveniyorsun kendine bu konuda bunu açıkça söyleyebilirsin.
Ve söylemelisin de.

bence duzgun bı sekılde anlatmalısınız. anlamıyosa da kendı bılır bu cunku onemlı bı konu hem de cok onemlı... hem durust oldugunuzu gorunce sıze guvenı artar. tabı nasıl bozuldugunu bılemıyorum ın yargılı da olmak ıstemıyourm ama once ınanmıcaktır tabı kı .. bazı seylerı goze alıp soylemelısınız

Ben bu konularda katı değilim, kimseyi yargılama hakkını da bulmam kendimde. Başka türlü kaybetseydiniz bakireliğinizi, bana göre yine yanlış bir şey değildi bu.
Diktirmek istiyorsunuz ama böyle yalan söyleyince içiniz rahat edecek mi?
Bence anlatın sözlünüze, insanları bacak arasına göre değerlendiriyorsa ondan adam olmaz derim ben. Yine de sizin tercihiniz.

sen yanlışlıkla yapmıssın ıcın rahatsa dıktırmek ıyı gelecekse yaptır derım. Erkekler kolay kolay guvenıp ınanmıyor cunku ne yazık kı.. Bız kadınlar ınanırız ama onlar ınanmıyor........

Kızlık zarı diktirince uyuyabilecek misiniz. Bence aynen buraya yazdığınız gibi yanlışlıkla olduğunu söyleyin...

madem çok temiz kalpli kendi kendınıze yaptgınızı söyleyin kızacagını sanmıyorum çok mu önemli de..

Bence söylemelisin. Aranızda böyle birşeyi saklamak hata olur.
Ne olduysa aynen anlat ve hatta diktirmeyi istediğini de söyle. İlerde üzülmektense şimdiden söyleyip cevabı almış olursun en azından için rahat olur.

ee bunda ne var, kendin bozmussun işte
doktordan bir rapor al
nişanlın inanmazsa göster sonucta kızlıgının ne şekilde bozulduğu belli.
sen de erkek arkadasına '' masturbasyon yaparken bozdum'' dıcen işte.
hoşş bu şekilde bozulmus
yoksa kendı kendıne başka nasıl bozabılırdın dımı?

Yanlislikla?
Simdi yapma bunu bu kadar ucuzlatma kendini, boyle boyle anlat, sana guvenmesi gerekli diyecegim, yok o riski alamam ayrilir diyeceksin...
Bu konuda diktirme falan hicbir fikrim yok, umarim bunu yapmaz durust olur, senden bu konuda ayrilma ihtimali olan bir adami da sinamis olursun...

Ne kızması,ne ezmesi kuzum ya..niye kızalım sana?
Kendine eziyet etmeyi bırak lütfen.
Al karşına güzelce anlat durumu..
Haa istemiyorum derse kendi bilir.
Sakın ezik hissetme kendini,olabilir gelmiş başına böyle birşey.
Seni sen olduğun için seven,seni sadece ZAR dan ibaret görmeyen biri çıkar karşına.
Yazık değil mi kendini heba ediyorsun..böyle düşündükçe hasta olursun,daha mı iyi?
Kendine gel,silkelen al sevgilini karşına başın dik bir şekilde anlat.

Günümüzde ilişkiler ne kadar sağlam temeller üzerine kurulu vay be.Yalan söyle suçun yokken ama bakire ol yeter ki.tebrikler.

Ben doğruyu söylerdim bunda ne var bana inanmayan o Anadolu erkekciğini de anında tekmelerdim.Tapu hakkı onunmuymuş bekaretinin.İster kendin kızlık zarını bozarsın ister sevişir bozarsın kime ne.

Ayrıca sohbet arası gerçekten bunları nasıl konuşuyorsunuz.Başka konuşacak dünyada zibolyan tane şey varken.Aşkı konuşun, tarihi,sanatı siyaseti, zamanda yolculuğu,yemekleri.ülkeleri,hayallerinizi...Bekarete geliyorsa o muhabbet bence boş konuşuluyordur.

Çok ilginç forum beka.et yazdırmıyor bekar et oluyor.ama olsun daha anlamlı.Bekar et parçası uğruna zehir edin hayatlarınızı diyesim geldi.

Son düzenleme:
Haydi sözlünü kandırdın diyelim..
Ya Allahı ve kendini nasıl kandıracaksın..
Diktir diktir yanlıslıkla oldu dee
heyy Allahımm ne günlere kaldıkk ..

yanlız bu diktirme olayını nasıl olur tam bilmiyorum ama etrafımda öyle dedikodular duydum biri diktirmiş ve ilk gece adam anlamış diktirdiğini nasıl anlamış bende bilemiyorum... çokta güvende yani diktirme olayına... açık açık konuş diycemde facede bile sakadan muhabbetleri dönüyo o işin yok vitese kolu çarptı falan diye baya dalgası var inanmaz büyük ihtimal... keşke doktordan rapor alsaydın cidden nasıl bozdun ya okadar kendinden mi geçtin masturbasyon yaparken yanii madem birliktelik yaşamadın tuhaf yani

Eğer gerçek anadolu erkeği ise onun için önemli olan zar değil zina yapıp yapmanandır.Sende yapmadığına göre yanlışlıkla olduğunu anlat bence.

Eğer gerçek anadolu erkeği ise onun için önemli olan zar değil zina yapıp yapmanandır.Sende yapmadığına göre yanlışlıkla olduğunu anlat bence.

Doğru diyorsunuzda erkek kendi yaptığına nasıl inanacak ömrü boyunca aklında hep bi şüphe karşı tarafa yaftalama işiniz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…