Kızlar nolur mantıklı akıllar verin çok yardımınıza ihtiyacım var

evremnasre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
31
0
1
İstanbul
Merb kızlar ben 20 yaşındayım ve sözlüyüm . yazacaklarımdan dolayı beni kınayacak kızacak ezecek olanlar var biliyorum ama yaptıgım şey tamamen cahillikti ve çok ağır bi şekilde cezasını cekıyorum. kızlar ben bakire değilim . kendim yanlışlkla yaptım bunu. inanamadım bozulduguna dr gittim o da bozuldugunu söledi. şimdi sözlendim . sözlüm o kadar temz kalpli ki 1 senedir beraberz bana bi kere yalan sölemedi üzmedi şimdiye kadar hiç büyük kavgamız bile olmadı . konuşurken muhabbet arasında ben anadolu çocuguyum ben kımseyle beraber olmadım . karşımdada bakire bi kız isterim gururuma yediremem dedi . şimdi benim için tek çözüm yolu diktirmek . söleyemem . ve başka bi alternatif te bilmiyorum. artık geceleri kesinliikle uyuyamıyor yemek yiyemiyorum . 3 4 aydr hep böleyim en son diktirmeye karar verdim istanbul da yaşıyorum . ucuza kızlık zarı dikimi yapan bi yer arıyorum nolur yardım edin allah rızası için artık o kadar tükendim yıprandım kı . ne anlatacak kımsem var ne de sözlümün yüzüne bakmaya yüzüm. kızlar yardımlarınızı bekliyorum . herkesten şimdiden allah razı olsun

Kendiniz nasıl bozdunuz orasını anlayamadım :/ Diktirmek yerine dürüstçe açıklasaydınız bu durumu. Sorun ederse sizin için doğru kişi değildir o. Diktirip kandırmak, sonrasında bi ömür vicdan azabı çekmek daha ağır olsa gerek .

başkasıyla ilişkiye girmemişsiniz ki neden söyleyemem diyorsunuz
dürüst bir şekilde anlatın bence.

Son düzenleme:
Dediginiz sekilde bozulacagina pek ihtimal vermiyorum

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

kesinlikle sözlünüze anlatın bunu derim doktora gitseydiniz keşke bunun bi raporu fln olur heralde pek bilmiyorum basıma hiç gelmedi ama olablr sonuçta sözlünüzede açıklamanız gerekiyor ailenizede başta yalan sölerseniz ve bunu birşekild öğrendiğinde napıcksınız yalanı yalanmlamı örtücksenizi ne olursa olsun yalan söylemeyin canınınz o zman daha çok yanar ha anladı ha anlıck derknn en iyisi söyleyin

Bu konu bdv konusu zaten yanlis yere acmissiniz

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

:26::26::26::26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:

Cok degisik bi durum ama gercekten seni seviyorsa güveniyorsa senin baskasiyla birlikte olmadigina inanacaktir yani oyle olur herhlde guzelce al karsina anlat konus diktirincede ilk kan gelmesi oluyor ya o olmuyor diye duymustum tabi bilmiyorum basima gelmediği için ha bana kalirsa ilişkine yalan dolan sokma açıkça herseyi anlat.

öncelikle evlilik yalan üzerine kurulmaz.şimdi uyuyamıyorum yemek yiyemiyorym diyosun.karşındaki insanı kandırarak bi ömür nasıl geçireceksin.vicdanın rahat edecek mi?bence şimdiden bunu anlatmalısın.gerekirse beraber bi dr gidin.dr gerekli açıklamayı yapacaktır bence...sakın yalan söleme gibi bir hata daha yapma derim bence

Dogru mu yalan mi hic bilmiyorum ama benden sana bi fikir sirf cok yalvariyosun diye o da.. Regl doneminin sonuna falan denk getir düğünü?

Bu konu da istanbulda yaşıyorum demişsin yeni açtığın konu da ise siirt diyorsun bu nasıl bir çelişki ?

sözlünle konuştun mu? bence anlatmalısın gerçi şöyle mantıklı baktığın zaman dediğin şekilde kızlığın yırtılması çok zor. daha önceden evlenmiş biri olarak söylüyorum çok hızlı ve sert bi şekilde giriş yapılmadığı sürece kızlık zarına zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…