• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar nolur dua edin

Hayırlısı olsun :emir_bebek:
Heveslenipte husrana ugramak istemiyorum
Adetime 2 gun kala kahverengi lekelenmem oldu sonrasinda 4 5 damla kan geldi kesildi o gun ertesi gun acik renkte pembe pembe kan gelmeye devam etti adet olmadim bu sekilde surdu hic kasik agrisi yasamadim Fakat bel agrisindan duramadim normalde adet donemimde kasiklarimin agrisindan duramam bugun 9. Gunum hala gelen giden yok

Heveslenipte husrana ugramak istemiyorum
Adetime 2 gun kala kahverengi lekelenmem oldu sonrasinda 4 5 damla kan geldi kesildi o gun ertesi gun acik renkte pembe pembe kan gelmeye devam etti adet olmadim bu sekilde surdu hic kasik agrisi yasamadim Fakat bel agrisindan duramadim normalde adet donemimde kasiklarimin agrisindan duramam bugun 9. Gunum hala gelen giden yok
Çok anlamam bu konulardan ama yerleşme kanaması dedikleri olmasın bu? Evde test yaptın mı?

Çok anlamam bu konulardan ama yerleşme kanaması dedikleri olmasın bu? Evde test yaptın mı?
Bende yerlesme kanamasindan suphelendim adetim 1 gun gecti test yaptim negatifti eskiden hemsire olan bir ablam vardi ona sordum bekle dedi 1 hafta daha yerlesme kanamasiysa eger dedi idrarda hemen cikmaz kan testi yaptir

Back