- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
- Konu Sahibi birkibirki
-
merhaba ocak ayında doğum yaptım sezeryanla ameliyattan sonra doktorum ' b. hanım tekrar çocuk sahibi olmak için en fazla 2 sene bekleyin çünkü ameliyat esnasında arka batında anlayamadığımız bi şekilde dokunduğumuz yer karardı kanadı' dedi.Hastaneden çıkınca antibiyotik kullandım.Bebeğime antibiyotik iğne yaptılar.Doğalı 48 saat bile olmamıştı.lohusalık bitince kontrolümde iltihap var dedi. fitil kullandım.ama belli ki geçmemiş hala adet görmediğim halde adet ağrısı çekiyorum. hamileliğimde de 9 ay adet ağrısı çekmiştim.beyaz koyu bi akıntım var. var mı tecrübesi olan başına böyle bişey gelen.bekliyorum cvplarınızı
çağırmadı zaten geç kalırsak olmayabilirmiştekrar kontrole çağırdı mı?
en azından bi daha çocuk yapma dememiş...
çağırmadı zaten geç kalırsak olmayabilirmiş
bebeğime geçen bişey yok şükürler olsun emzirmem bitince gitmeyi düşünüyorum dr. da korkuyorum biraz da
korkma canım herşey olacağına varır. bence geç kalma hemen git. malum erken teşhis her zaman için iyidir.
benim annem ve kardeşim bu iltihap yüzünden çok çektiler o yüzden diyorum. ama çok kötü olsan duramazdın zaten hastahane hastahane gezerdin
yinede bekleme
sürekli karnım ağrıyor adet ağrısı gibi gidiyorum antibiyotik verip gönderiyorlar biraz da o yüzden bekliyorum
o zaman hiç bekleme. kardeşimde 1 hafta fln acillere gitti geldi sonunda apandisit olduğu bulundu. tabi çok geç. apandis patlamış. ameliyat oldu iyileşemedi.doktorun taburcu verdiği günün öğleden sonrası acil bi profumuz vardı ona gittik yatış verdi tekrar. meğer iltihabı temizlememiş uyuz herif. iltihap içerde kese yapmış ağrıdan duramıyordu. hatta karnına baktığımızda bi bölgesi sanki kalp atarmış gibi hareket ediyordu. meğer kese orasıymış. ikinciye ameliyat oldu. apse drenajı yapıldı çocuk kendine geldi gözü açıldı. okadar zayıflamıştı ki. yemek yiyemiyordu bulantı yapıyordu yiyecekler. ikinci ameliyattan sonra çocuk resmen hayata döndü...
eğer kocaeli deysen KOÜ de Zafer Utkan hoca var ona git derim ben kardeşimin doktoru. Allah ondan bin kere razı olsun...
çok teşekkür edrim arkadaşım kocaeli de değilim afyon dayım burda iyi bi dr araştırayım önce genel cerrahi ye mi başvursam ki:26:
şimdiye kadar bu durum için yapılan tahlillerini bide sanırım sezeryan oldun onun ameliyat raporlarını al genel cerrahiye git. bizim hocada genel cerrahtı.
anlatırken de biraz abart ama
sezeryan oldum bazen iyi ki sezeryan diyorum ya o yaralar ıkınırken falan kanasa gibisinden bi sürü saçma sapan şey geliyor aklima
oowww sen baya korkmuşsun o kadar korkma cnm yaa. seni bütün umudumuz haziran ayında diye bi topic war oraya davet ediyorum kadın doğum bölümünde. gırgır şamata konuşuyoruz öyle sende gel azcık gülersin kafan dağılır
korktum korkmam mı sağol canım teşekkür ederim koskoca forumda benden başka kise yaşamamış ya
zannımca bu iltihap işleri baya nadir oluyo. o yüzden hiç bekleme cnm hemen bi dokor bul git. hatta araştırma hastanesine de gidebilirsin ama dediğim gibi iyi bi doktor şart
çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?