şey biraz açıkca anlatmak olucak ama şimdiden özür dilerim.benim evlenmeden önce böyle bi sorunum yoktu fakat evlendik ve ilişkiye girmek çok zor oldu kızlığım bozuldu ama ara ara hala kan geliyo ve tam anlamıyla birleşme olmuyo çok acıyo ama sorunum vajinamda kaşıntı ve yanma oluyo akıntım normal kokmuyoda ama vajinamın dudak kısmında beyazlamalar var sanki ve çok korkuyorum. hemen doktora gitmek istemiyorum lütfen bana yardımcı olun
Tatlım aslında doktora gitmekten korkmaman gerekir, zaten hiç bir sıkıntımız yokken bile kontrol amaçlı gitmemiz gerekiyor. Ama önce neden olabileceğini bir düşünelim. O beyazlama dediklerin ve kaşıntı, mikrobik bişey olabilir. Doktorlar böyle durumlarda mantardan şüphe eder ama korkulacak bişey yok bunda. İlaçla tedavi edilebilen bir rahatsızlık. Bende de olmuştu. Birleşme sırasında hijyene çok dikkat etmeniz gerekiyor, özellikle eşinin. Ağrılı cinsel ilişki de bu durumdan kaynaklanabileceği gibi, vajinal kuruluk da olabilir. Stres yapıp, gerekli hazırlığı sağlayamayınca bunun olması doğal. Bence bir doktora git, bir de cinsel birlikteliği zorunlu görme, istemiyorsan da isteyene kadar yapma. Eşin de sana yardımcı olsun. Tam anlamıyla uyarım sağlanmadan yaşadığınız cinsellik, sana acı verir çünkü. Bir de hiç korkma, zaten hamilelik döneminde kanka olacaksın jinekologlarla
Ben de 3 hafta önce evlendim, ve aynı sorunu yaşadım. bi çok kişiden kendi başlarına da geldiğini duydum sonradan. Doktor mantar teşhisi koymuştu. Bir fitil ve canesten krem verdi. Şu an hiç bi problemim yok çok şükür, en kısa zamanda doktora gitmelisin. Çekilecek gibi bişi değil yoksa.
şey biraz açıkca anlatmak olucak ama şimdiden özür dilerim.benim evlenmeden önce böyle bi sorunum yoktu fakat evlendik ve ilişkiye girmek çok zor oldu kızlığım bozuldu ama ara ara hala kan geliyo ve tam anlamıyla birleşme olmuyo çok acıyo ama sorunum vajinamda kaşıntı ve yanma oluyo akıntım normal kokmuyoda ama vajinamın dudak kısmında beyazlamalar var sanki ve çok korkuyorum. hemen doktora gitmek istemiyorum lütfen bana yardımcı olun
fakat bana iki tane hap ve bir tane krem verdi.krem işime yaramadı aksine bende kaşıntı yaptı kullanmayı bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?