• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar nolur bakın?

keşke şunu yapsaydım bunu yapsaydım diye yemeyin kendinizi şimdi..
Sonuç değişmeyecek..
Elbette dualarımız bebişlerle..

Daha dün buraya isim konusu açtım demiştiniz, gün gelecek daha dün buraya dogumu yazmıstım zaman nasıl da gecmıs dıyeceksınız :KK66:
Gülmeme sebep oldunuz çok teşekkürler Rabbim o günleri de gösterir İnşallah

Sonuç değişmeyecek..

Daha dün buraya isim konusu açtım demiştiniz, gün gelecek daha dün buraya dogumu yazmıstım zaman nasıl da gecmıs dıyeceksınız :KK66:
Gülmeme sebep oldunuz çok teşekkürler Rabbim o günleri de gösterir İnşallah.

25. Haftanın içindeydim biri 766gram biri 779 gram. Ciğerleri zayıfmış. Sütümde hiç ama hiç gelmedi üzüntüden
2 2 buçuk ay önce seninle aynı haftada bir arkadaş doğum yaptı. Bebeği hala küvezde ama durumu her geçen gün daha iyiyye gidiyor. Yakında eve gittiğinin haberini alacağız büyük ihtimalle. Zor bir süreç evet ama bebeklerin için güçlü ol lütfen. Şuan en çok senin sütüne ihtiyaç duyacaklar. O yüzden kendini toplamalısın. Sen güçlü olursan onlar da bu süreci daha kolay atlatacaklar

Sonuç değişmeyecek..

Gülmeme sebep oldunuz çok teşekkürler Rabbim o günleri de gösterir İnşallah.

Canım çok geçmiş olsun. Sabır her şeyin ilacıdır. Sen prenseslerin için kendine iyi bakmalısın. İyi düşün ki iyilikle karşılaşasın. İnşallah her şey yoluna girecektir. Senin şimdi bi an önce toparlanıp süt çoğaltman lazım. Cimcimelerin sana ihtiyacı var. Allah neyi emretmişse o olur muhakkak ama kendini yıpratma. Kızların için iyi olmaya bak/

2 2 buçuk ay önce seninle aynı haftada bir arkadaş doğum yaptı. Bebeği hala küvezde ama durumu her geçen gün daha iyiyye gidiyor. Yakında eve gittiğinin haberini alacağız büyük ihtimalle. Zor bir süreç evet ama bebeklerin için güçlü ol lütfen. Şuan en çok senin sütüne ihtiyaç duyacaklar. O yüzden kendini toplamalısın. Sen güçlü olursan onlar da bu süreci daha kolay atlatacaklar
Çok yorgunum ama uyumak istemiyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Unut bunları Ece diyorum kendime düşünme iyi şeyler düşün dedikçe odaya doktor giriyor yüzü üzgün korkmayın işte bu ilk değil daha önce daha küçükler yaşadı siz güçlğ olun ki onlara destek olun vs vs diyosun ama korkuyorum işte

Canım çok geçmiş olsun. Sabır her şeyin ilacıdır. Sen prenseslerin için kendine iyi bakmalısın. İyi düşün ki iyilikle karşılaşasın. İnşallah her şey yoluna girecektir. Senin şimdi bi an önce toparlanıp süt çoğaltman lazım. Cimcimelerin sana ihtiyacı var. Allah neyi emretmişse o olur muhakkak ama kendini yıpratma. Kızların için iyi olmaya bak/
Teşekkür ederim süt geldin diye önereceğiniz yiyecek var mı?

Genellikle bol soğan tüketin deniyor. Soğan çok sür yaparmış. Bulgur pilavı ve tatlı şeyler süt yapar. Ancak her şeyin en doğal olanını tüketmeye bakın. Katkı maddelerinden uzak durun. Henüz bebeğim Yok ama Rabbim bağışlarsa 6 haftalık gebeyim ben de süt için sadece bunları biliyorum. Bir de bazı yeşillikler süt yapıyormuş ama onları iyi bilmek gerek. İçlerinde süt kesenler de varmış

Genellikle bol soğan tüketin deniyor. Soğan çok sür yaparmış. Bulgur pilavı ve tatlı şeyler süt yapar. Ancak her şeyin en doğal olanını tüketmeye bakın. Katkı maddelerinden uzak durun. Henüz bebeğim Yok ama Rabbim bağışlarsa 6 haftalık gebeyim ben de süt için sadece bunları biliyorum. Bir de bazı yeşillikler süt yapıyormuş ama onları iyi bilmek gerek. İçlerinde süt kesenler de varmış

Bana da ebe dogumdan sonra sut icin bol bol komposto ve sut icmeyi onerdi. Eklemis olayim. Belki birilerinin isine yarar.

Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin..hemen hemen aynı haftalardayız 26. Haftadayım bende .dualarim prenseslerinle olcak İnşaAllah bir an önce toparlanırlar biraz zor bir sürec ama geçecek sen onlar icin güclü olmak zorundasın Allah yardımcın olsun

Çok saolun

Evet doğru. Ev yapımı meyve suları konpostolar kesinlikle süt arttırıyor. Bir de Demir eksikliği varsa annede bu süt azalmasına sebep oluyormuş. Bunun için yulaf tüketmek gerekli. Yulaf Demir açısından donanımlı bir gıda. Havuç da sür kanallarını genişletiyor ve sütün rahat gelmesini sağlıyor

Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin..hemen hemen aynı haftalardayız 26. Haftadayım bende .dualarim prenseslerinle olcak İnşaAllah bir an önce toparlanırlar biraz zor bir sürec ama geçecek sen onlar icin güclü olmak zorundasın Allah yardımcın olsun
Çok saolun ALLAH sizin kızınıza vaktinde ve sağlıkla kavuşturur inşallah cidden çok kötü hissediyorum çok zor

Back