- 6 Mayıs 2017
- 93
- 42
- 3
- 32
- Konu Sahibi bayandoktor
-
Az önce bi soru daha sormuştum karnımda kasılma oluyor diye bi ara geçti ama sonrasında daha sancım oldu. Eşimi aradım hastaneye gittik doktor erken doğum riski çok fazla dedi henüz 6 aylık hamileyim. Çok endişeliyim çok korkuyorum. Daha çok küçükler lütfen destek olun bana
Canım rabbim bebeğini sana bağışlasın zamanında.Az önce bi soru daha sormuştum karnımda kasılma oluyor diye bi ara geçti ama sonrasında daha sancım oldu. Eşimi aradım hastaneye gittik doktor erken doğum riski çok fazla dedi henüz 6 aylık hamileyim. Çok endişeliyim çok korkuyorum. Daha çok küçükler lütfen destek olun bana
Hastanede yatıyorum şuan erken doğum diyorlar ama açılan da hiç yok diyorlar. Çok endişeliyimCanım rabbim bebeğini sana bağışlasın zamanında.
Bolca uzan kendini yorma doktor kontrolünde ol gerekirse
Hastanede yatıyorum şuan erken doğum diyorlar ama açılan da hiç yok diyorlar. Çok endişeliyim
Bebeğin biraz sabırsız sanırım inşallah zamanından önce olmaz kendine dikkat et allahım yanında olsun bolca dua et senin için bende edicem canımHastanede yatıyorum şuan erken doğum diyorlar ama açılan da hiç yok diyorlar. Çok endişeliyim
Çok teşekkür ederim.Bebeğin biraz sabırsız sanırım inşallah zamanından önce olmaz kendine dikkat et allahım yanında olsun bolca dua et senin için bende edicem canım
Teşekkür ederim. Umarım ciddi bir şey olmaz.habersiz bırakmayın bizi.. allah yardımcısı olsun bebıslerıniz ve sizin
Insallah erken dogm olmaz. Bide ikiz bebisler ya belkide ondandir ama korkma dua et.. Rabbim bebislerini size bagislasin insallahÇok teşekkür ederim.
Siz sorduğunuz için diyorum doğumun gerçekleştihabersiz bırakmayın bizi.. allah yardımcısı olsun bebıslerıniz ve sizin
Canım geçmiş olsun,Allah size bağışlasın yavruları sağlıkla inşallah,sen moralini bozma sakın iyi düşün sütün olsun beslensin büyüsün kuzularSiz sorduğunuz için diyorum doğumun gerçekleştikızlarımdan birinin ciğerleri tam oluşmamış ama onun kilosu öbürüne göre iyiymiş öbür meleğimin ise kilosu azmış ve nefes güçlüğü çekiyormuş. Doktor durumları çokda kötü değil dese de küvezdeki o avuç içi kadar bedenleri görünce dayanamıyorum. Lütfen çok dua edin sağlıkla alayım kızlarımı kollarıma
İnşallah bende kızlarımı sağlıkla kucağıma alırım. O kadar ufaklar ki. İkiz doğumlarda erken doğum riski olurmuş zaten ama daha dün buraya isim konusunda soru açmıştım odalarını düzenledim 2 saat önce evdeydim şimdi ise odamda eşime kızlarımı götür beni diye yalvarıyorum. Dinlenmem gerekmişkıyamam... hayırlı olsun öncelikle.bunun da elbet vardır sebebi deyip güçlü olmaktan dik durmaktan baska carenız yok. Onların annelerine size hala ihtiyacı var.. göreceksiniz, cabucak toparlanacaklar. Gecen bir arkadsım bahsetti kuzeni 6 aylık dogum yapmış , şimdi bebişi çok iyi.
Teşekkür ederim . Dua eder misiniz? Çok küçükler çok...Canım geçmiş olsun,Allah size bağışlasın yavruları sağlıkla inşallah,sen moralini bozma sakın iyi düşün sütün olsun beslensin büyüsün kuzular
İnşallah bende kızlarımı sağlıkla kucağıma alırım. O kadar ufaklar ki. İkiz doğumlarda erken doğum riski olurmuş zaten ama daha dün buraya isim konusunda soru açmıştım odalarını düzenledim 2 saat önce evdeydim şimdi ise odamda eşime kızlarımı götür beni diye yalvarıyorum. Dinlenmem gerekmiş
Tabi ki,sağlıkla büyüsünler de kucağınıza alın bir an evvel inşallahTeşekkür ederim . Dua eder misiniz? Çok küçükler çok...
Canım üzülme demekle olmaz biliyorum ama bebeklerin için güçlü olman lazım. Kaç haftalık doğum yaptın kaç gr doğdular?
Burada çok fazla mucizeye şahit olduk ki doktorlar o kadar da kötü değil demişler. Bu bile birşey çünkü doktorlar genelde hep en kötüyü söylerler.
25. Haftanın içindeydim biri 766gram biri 779 gram. Ciğerleri zayıfmış. Sütümde hiç ama hiç gelmedi üzüntüdenCanım üzülme demekle olmaz biliyorum ama bebeklerin için güçlü olman lazım. Kaç haftalık doğum yaptın kaç gr doğdular?
Burada çok fazla mucizeye şahit olduk ki doktorlar o kadar da kötü değil demişler. Bu bile birşey çünkü doktorlar genelde hep en kötüyü söylerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?