kızlar nolur bakın?

bayandoktor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
93
42
3
32
Az önce bi soru daha sormuştum karnımda kasılma oluyor diye bi ara geçti ama sonrasında daha sancım oldu. Eşimi aradım hastaneye gittik doktor erken doğum riski çok fazla dedi henüz 6 aylık hamileyim. Çok endişeliyim çok korkuyorum. Daha çok küçükler lütfen destek olun bana

Canm yavruların da sen de Allah'a emanetsin.Dua edelim öyle bir şey olmasın.Neden ne acaba erken Doğum için?

Ben de karnımda kasılma var deyince acaba idrar yolu enfeksiyonu mu dedim kendi kendime.Bende enfeksiyon çıkmıştı.

Bir doktora da giderim ben olsam

Canım rabbim bebeğini sana bağışlasın zamanında.

Bolca uzan kendini yorma doktor kontrolünde ol gerekirse

Hastanede yatıyorum şuan erken doğum diyorlar ama açılan da hiç yok diyorlar. Çok endişeliyim
Bebeğin biraz sabırsız sanırım inşallah zamanından önce olmaz kendine dikkat et allahım yanında olsun bolca dua et senin için bende edicem canım

habersiz bırakmayın bizi.. allah yardımcısı olsun bebıslerıniz ve sizin

habersiz bırakmayın bizi.. allah yardımcısı olsun bebıslerıniz ve sizin
Siz sorduğunuz için diyorum doğumun gerçekleşti kızlarımdan birinin ciğerleri tam oluşmamış ama onun kilosu öbürüne göre iyiymiş öbür meleğimin ise kilosu azmış ve nefes güçlüğü çekiyormuş. Doktor durumları çokda kötü değil dese de küvezdeki o avuç içi kadar bedenleri görünce dayanamıyorum. Lütfen çok dua edin sağlıkla alayım kızlarımı kollarıma

kıyamam... hayırlı olsun öncelikle.bunun da elbet vardır sebebi deyip güçlü olmaktan dik durmaktan baska carenız yok. Onların annelerine size hala ihtiyacı var.. göreceksiniz, cabucak toparlanacaklar. Gecen bir arkadsım bahsetti kuzeni 6 aylık dogum yapmış , şimdi bebişi çok iyi.

Canım geçmiş olsun,Allah size bağışlasın yavruları sağlıkla inşallah,sen moralini bozma sakın iyi düşün sütün olsun beslensin büyüsün kuzular

İnşallah bende kızlarımı sağlıkla kucağıma alırım. O kadar ufaklar ki. İkiz doğumlarda erken doğum riski olurmuş zaten ama daha dün buraya isim konusunda soru açmıştım odalarını düzenledim 2 saat önce evdeydim şimdi ise odamda eşime kızlarımı götür beni diye yalvarıyorum. Dinlenmem gerekmiş

Canım üzülme demekle olmaz biliyorum ama bebeklerin için güçlü olman lazım. Kaç haftalık doğum yaptın kaç gr doğdular?
Burada çok fazla mucizeye şahit olduk ki doktorlar o kadar da kötü değil demişler. Bu bile birşey çünkü doktorlar genelde hep en kötüyü söylerler.

keşke şunu yapsaydım bunu yapsaydım diye yemeyin kendinizi şimdi..
Sonuç değişmeyecek..
Elbette dualarımız bebişlerle..

Daha dün buraya isim konusu açtım demiştiniz, gün gelecek daha dün buraya dogumu yazmıstım zaman nasıl da gecmıs dıyeceksınız

25. Haftanın içindeydim biri 766gram biri 779 gram. Ciğerleri zayıfmış. Sütümde hiç ama hiç gelmedi üzüntüden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…