Kızlar nlp eğitimi için kurs önerileri istiyorummmm

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Nlp egıtımı almk istıyorum kızlar hangi kursu önerirsınızzz

Neuro languictics programming
Sinir dili programı acılımı
Nlp kitapları cok okudum zamanında acıkcası biraz içi boş geliyor kursa gitmedim bilmiyorum

türkçesini bilerek mi yazmadınız ?Nörolinguıstik proglama
ne gerek var ?Bunun için kursmu varmış , yaşam kocu veya egzotik bir terapiye ihtiyacınız olabilir

Egitim ucretlerinden haberdar misiniz? Ve bence bu da bir donem meshur olup yok olacak bir akim. Unv de de ben de merak sarmistim ama sonra vazgectim. Eger egitimci olup ayni kazigi ben atarim diyorsaniz egitime gidin ama yok amacim egitim almak diyorsaniz daha yararli egitimlere para vererek kisisel gelisiminizi ve degerinizi arttirabilirisiniz.

Antony Robbins'in iki kıtabı var Sınırsız Güç bi de İçindeki Devi Uyandır diye. Bu iki kitap Nlp 1 ve 2. basamaklardaki uygulamaları birebir yazıyor. Boşa kursa gidip para akıtma. Biliyorum bu uyarı belki çok anlamlı gelmeyecek çünkü arayış içindesin ve bişeyleri değiştirmek istiyorsun işte nlp vs bu durumdaki insanları avlama aracı olmuş. Çok yüksek meblağlar ödedim saçma sapan eğitim adına yapılanlar. Ha evet o sırada gaza geliyorsun bişeyleri değiştiririm diyorsun da yok gerisi. Dedigim kitapları oku zaten teknikler orda var.

Meslegım öğretmenlik 15 gunum var boş.. Degerlendırmek istedım .. Nlp egıtımı tercıh etmek istedım. Dedıklerınızı dusunecegım tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…