• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar nişanlık bu kıyafeti düşünüyorum ve saç modelimde ekte

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar merhaba..

Aşağıdaki elbise olucak inşaallah nişanlığım ama kolları olucak fransız tülü ile.. Saç modelinde ise beyaz çiçekler yerine minik papatyalar olucak opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $13.jpg
    $13.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 101
  • $04030801a.jpg
    $04030801a.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 715
Sade, şık ve hoş... Ben beğendim. Belki rengi biraz daha değişik olabilir... Ama zevk senin tabi...
Mutluluklar...

Elbıseyı beĞendım ama saÇı pek beĞenmedıım tabı karar senın cnm
allah mutlu etsın

Çok hoş olursun,doğru tercih..
Fakat renk çok silik..
Tavsiyem madem böyle tonları seviyorsun,pudra rengini tercih et.

canlarım rengini bende soluk buluyorum derinss in dediği gibi pudra rengi yada daha canlı bir sarı düşünüyorum.. saç konusunda bu saç bantı felan çok hoşuma gitmişti uyumlu olur diye düşündüm

ay canım bende daha canlı bir sarı istiyorum aslında yada derinss in dediği gibi pudra rengi de olabilir.. tenim esmer olduğu için çok canlı renklerde kullanmak istemiyorum, saç konusunda da klasik şeylerden sıkıldım topuzlar taşlı taçlar tokalar felan bu aksesuar değişik geldi hoşuma gitti opuyorumnanaktan

bence saç da çok hoş. elbise sarı derken nasıl bir sarı istiyorsun. başka bir elbisenin renginden örnek versene.

Elbise farklı renkle biraz daha değiştirilerek daha hoş olabilir.Zira bu haliyle çok basit görünüyor.
Saçı hiç beğenmedim.Bandı çıkardın mı maşayla yapılmış günlük hayatta kullandığımız model.
Kaldı ki senin nişanın bence daha özel olmalı...
Seçimlerin çok sıradan,olsun da nasıl olursa olsun der gibi geldi...

canım zaten elbisenin modeli ve işlemeleri hoşuma gitti benim evet rengi soluk ama onu ayarlicaz bir şekilde ama bahar nişanı olacağı için cıvıl cıvıl cici bici olsun istiyorum,

elbisenin sarı tonlarını daha uygun ve canlı bir renk olucak zaten, saç konusunda dediğim gibi klasik şeyleri sevmiyorum hoş bu saçı beğenmeyen arkadaşlar var günlük maşalı saç gibi demişler ama nişan saçının kuralı bol simli taşlı güllü dağanık topuzlar demek değil ki bence bunlar çok basit artık farklı birşeyler yapmak lazım sonucunda aynı saça maşa yapıp topluyorlar, ben aksesuarını çok beğendim saçın gayet sade ve kibar zaten abartıyı sevmem tam bana göre yani saçlarımda uzun olduğu için iri dalgalı çok hoş durucaktır..

bu kıyafet kırmızı olsa daha güzel olur.saçlar da salınık ve uçlardan hafif dalgalı olucak.

kıyafetin biraz daha göz doldursa daha güzel olurdu
fazla sade ve rengi çok soluk,rengi gözterdiğiniz sarı olsa ve ya kırmızı
belkim biraz daha güzel olabilir
ama saçı beğenmedim nişana göre çok doğal kalmış :delphin:
[/B]

elbiseyi pek beğenmedim tabi herkesin zevki saç çok sade onu da sevmedim sakın kırılma sebebini açıklayayım ikiside hoş ama bu senin özel günün diğer davetlilerden bi farkın olmalı şuda var evde olacaksa nişan çok uygun aksi takdirde o saçı başka birinin düğününe giderkende kullanabilirsin karar tabikide senin mutluluklar

Kızlar elbisenin modeline bakın işlemeleri felan çok kibar renk değişicek zaten onu belirttim, kırmızı kesinlikle olmaz bir ihtimal pembe tonları olabilir, ayrıca saçı sadece modeli ile değil aksesuarı ile (saç bantı) birlikte değerlendirin..

Dediğim gibi ben çok gösterişli şeyleri sevmiyorum herzaman olabildiğince sade ve doğal olmalı.. ben gelinlik modelimi de koysam buraya siz beni taşlarsınız valla kaydirigubbakcemile3

Back