• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan kızlar nişanlığımı aldım fikirlerinizi bekliyorum

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ZUZUCAN35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
323
2
96
İstanbul
kızlar 31 temmuz nişanım var 40 kişilik bi nişan olcak. restaurantı kiraladık ailemiz akrabalarımız ve e aykın arkadaşlarımız olcak.dün nişanlığımı aldık sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum.altına krem rengi taşlı ayakabı (ayakabı kuşmaş kaplı) ve krem rengi tül çanta aldık.kaydirigubbakcemile2 hihoyyytnişanlımda krem rengi takım giyecek ve mor kravat takacak

ayy nişanlığımın resmini eklemeyi unuttum heyecandandelikafadulden

Eklentiler

• $Image.jpg
    $Image.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 95
olsun minnoş:) Çok güzelmiş, ben beğendim. Mutluluklar dilerimmmm...
Bu arada nişan ızmir'de mi, bende nişan için yer arıyorum ama bir türlü bulamadım.

evet canım izmirde inciraltında bi restaurantı tutuk yemekli ve herşey var balık tavuk et seçeneği herkez bunlardan istediğni seçecek,10 çeşir meze, mevsim salatası, meyve,iki içki( yarım şişe rakı yada şarap yada 2 bira yada 2 kola meyve suyu vs.)kişi başı 35 tl . süsleme dahil bu fiyata,ekanı tamamen bize verdiler başka müşteri almicaklar o gece.canlı müzik istersen 200 tl daha ödüyorsun ama canöı müzik istemezsen cd den çalabiliyolar ve bunun için ücret istemiyorlar.mekan deniz manzaralı ama denize sıfır değil arada bi yol var bilirsin inciraltını.bid epasta bizden olcak biz yaptırcaz aslında daha iyi istediğim gibi yaptırırım servisi onlardan canım.eğer düşünürsen sana yterini yazabilirim.şimdiden mutluluklar canım.kaydirigubbakcemile5

Resim çok küçük ama şık birşeye benziyor canım.Allah tamamına erdirsin,güle güle giy arkadaşım .. boshayallersmile

evet canım izmirde inciraltında bi restaurantı tutuk yemekli ve herşey var balık tavuk et seçeneği herkez bunlardan istediğni seçecek,10 çeşir meze, mevsim salatası, meyve,iki içki( yarım şişe rakı yada şarap yada 2 bira yada 2 kola meyve suyu vs.)kişi başı 35 tl . süsleme dahil bu fiyata,ekanı tamamen bize verdiler başka müşteri almicaklar o gece.canlı müzik istersen 200 tl daha ödüyorsun ama canöı müzik istemezsen cd den çalabiliyolar ve bunun için ücret istemiyorlar.mekan deniz manzaralı ama denize sıfır değil arada bi yol var bilirsin inciraltını.bid epasta bizden olcak biz yaptırcaz aslında daha iyi istediğim gibi yaptırırım servisi onlardan canım.eğer düşünürsen sana yterini yazabilirim.şimdiden mutluluklar canım.kaydirigubbakcemile5

Çok uygunmuş gerçekten, ben içkisiz düşünüyorum e haliyle fiyatta düşer:) İnciraltını biliyorum,çok güzel de mekan neresi?

Allah içine sindirsiğn, şimdiden koskocaman mutluluklar sizeeee...

Çok uygunmuş gerçekten, ben içkisiz düşünüyorum e haliyle fiyatta düşer:) İnciraltını biliyorum,çok güzel de mekan neresi?

Allah içine sindirsiğn, şimdiden koskocaman mutluluklar sizeeee...

çok teşekkür ederim canım .mekan sahil restaurant özdilek tarafından inciraltına girince hemen sağda o armut koltuklu ksfelere gelemden daha balık restaurantı var.ama böyle organizasyonlarda yapıyolar.şimdiden mutluluklar diliyorum canım.allah nazarlardan saklasın:nazar:

Back