• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Kızlar nişan tepsim nasıl olmuşşş:)) Yorumlarını bekliyorum:))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
13 haziranda hem isteme hem nişan olacak:)) tepsimi kendim yaptım nasıl olmuş kızlar:))
$Fotoğraf0876.jpg

cok guzel bence cok kıbar el emegıı hayırlı olsun sımdıden

sen nişanlanıyor musun? :53:
hayırlı uğurlu olsun canıım. :16: ben çok beğendim tepsiyi çok kibar. :69:

ya bu tepsiyi yüzükleri üstüne koymak için mi kullanıyoruz :27:
nişan yastığı falan da yapıyorlar ikisi aynı amaç için mi? :44:
ayyy çok cahil kaldımmmmm :30:

çok güzel...:nazar:
çok çok beğendim...:nazar:
valla eline sağlık...
mutluluklar şimden..
allah tamamına erdirsin..

ya bu tepsiyi yüzükleri üstüne koymak için mi kullanıyoruz :27:
nişan yastığı falan da yapıyorlar ikisi aynı amaç için mi? :44:
ayyy çok cahil kaldımmmmm :30:

evet canım o amaçla kullanılıyor:)) oturduğum şehirde bulamadım bende kendim yaptım:))

Çok güzel olmuş canım. Bir ömür boyu mutluluklarrrr. Allah tamamına erdirsin inşallah.

evet canım o amaçla kullanılıyor:)) oturduğum şehirde bulamadım bende kendim yaptım:))

iyi yapmışsın canım. hem sonrasında bir daha nerede kullanılacak. zaten herşey para tuzağı gibi gelmeye başladı bana.
nişanlanmıyorumm deyip kaçıcam yakında :52: :52:
damat olsaydım kimbilir ne yapacaktım :9: :9:

çok beğendim nişan tepsine bile bu kadar önem veriyorsan eminim çok mutlusundur rabbim bozmasın herşey isteğince gönlünce olsun

çok beğendim nişan tepsine bile bu kadar önem veriyorsan eminim çok mutlusundur rabbim bozmasın herşey isteğince gönlünce olsun

Tabiki çook mutluyum ama öyle dillere destan olacak bi aşk değil :)) normal sıradan kavgalarımızda oluyor küslüklerimizde:))
birbirimizi boğazlıcak dereceye geliyoruz bazen herkes gibi:)) ben yaptığım için tepsiyi bana güzel geldi ama emin olamadım birde kk ya sorayım dedim:))Çook teşekkür ederim güzel dileğin için:)

ne becerıklı bayanlarımız var canım bir cok satılan karısık alllı pullu seylerden de ne kadar zarif ve şık olmus elinin emeğıne saglık :46:

Back