• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Kızlar!Neutrogena Pembe Greyfurt Serisini kullanan varsa görüşlerini yazabilir mi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
$pembe-greyfurt-serisi.webp
Kullanan kızlar görüşlerinizi alabilir miyim?:31:

merhaba kızlar ben sadece yüz temizleme jelini aldım.1 haftadır kullanıyorum,çok fazla köpürmüyor ama ilk yıkadığım anda ferahlık veriyor,benim sivilcelerim minik minik onlara şuan pek etkisi olmadı belkide peelingini de kullansam tam etkisini görebilirim.ama denenebilecek bir ürün.fena değil.

Ben de yeni aldım ve birkaç gündür peelingle beraber kullanıyorum ürünü. Siyah noktalara etkisini söylemek için henüz erken ancak temizlediğimde yumuşacık bir his bırakıyor. Gözenekleri temizleyebildiğii düşünüyorum ;)

Hafif formüllü bir temizleyici.Gerçekten fazla köpürmüyor.Meyve asidi içerdiği için de ferahlatma ve gözenek temizleme konusunda etkili.Ama çok yağlı ve aşırı akneli cildi olanlar daha etkili ürünler kullansın derim...:49:

Hafif formüllü bir temizleyici.Gerçekten fazla köpürmüyor.Meyve asidi içerdiği için de ferahlatma ve gözenek temizleme konusunda etkili.Ama çok yağlı ve aşırı akneli cildi olanlar daha etkili ürünler kullansın derim...:49:

katılıyorum bende 1 hafta evvel aldım kopurmuyo ınsan kopurmeden yuzunu yıkadımı temız olmadı hıssıne kapılıyo

Kullanalı 3 4 gün oluyor. Bana göre güzel köpürmüyo o yüzden sanki güzel temizlemiyomuş gibi geliyo.. Hiç reklamdaki gibi olmuyo yani köpük köpük :1: Etki olarak da bişey söylemek için erken ama yazarım biraz daha kullanıp

ben neutrogena sos reinigungs-kur aldim almanyadan 7günde gecirecekmis siyah noktalari..kullandim düzenli olarak ama bi fayda etmedi neden bende bilmiyorum bide dermatologlarla üretilmis güya bana bi yarari olmadi...kokusu güzel evet ama verdigim para bosa gitti tam olarak hatirlamiyorum ama 5-7 euro civari verdim..maske peeling ve temizleyici olarak kullaniliyormus..ben bikac defa maske yaptim ama genellikle nemli yüzüme özellikle burun kismina 2-3 dakka masaj yaptim sonra suyla yikadim ama dedigim gibi bende fayda etmedi.. pembe greysfurt nasil ama onu bilemem..sadece paylasmak istedim :)

Kızlar ben 1 aydan fazla kullandım,ilk zamanlarda ferahlatıyor gibi hissettim ama hiç etkisi olmadı hatta bütük kırmızı sivilceler çıkmaya başladı.Ben memnun kalmadım.Gene hüsran yani:96:

bende neutrogena adına güvenip aldım yorum yapmak için de epeyce denedm peeling ve temizleme jelini birlkte aldım,ayrıca sarı şişeli toniğinide aldım gene aynı markanın.. nemlendirici olarak da acı badem sütü kullanıyorum.. her neyse temizleme jelim bitti çnkü peelingi sadece akşamları kullanıyorum ve haftann her günü kullanmamaya dikkat ediyorum.. öncelikle cilt tipimden bahsetmeliyim sanırım.. cildim tam anlamıyla karma, sivilce problemim yok, burun üstü gözenek ve burun kenarımda kızarıklıklar var.. ayrıca yanaklarımda pütür pütür.. ben bu seriyi kullanmaya başladıktan sonra değil siyah noktaların geçmesi, yanaklarımda daha önceden olmayan siyah noktalar oluşmaya başladı.. kokusu evet çok hoş,ferahlık hissi uyandırıyor fakat siyah noktalarla savaşa son reklam sloganı bende işe yaramadı hatta dediğim gibi arttırdı.. verilen paraya acıdım açıkcası çünkü üzerinde 20 30 lira daha koyup daha başka bir dermokozmetik alabilirdim.. bir daha kesnlkle almam dediğim ürünlerin başında geliyor artık kendisi.. ayrıca peeling de bende hiç ama hiçbir işe yaramadı ha sürmüşüm ha sürmemişim nedense peeling konusunda yüzüm gülmedi, clarins'den de daha önceden bir peeling almıştm o da hiçbir işe yaramadı..

fakat şunu da belirtmeliim sanırım 1 sene önce neutrogena'nın dikdörtgen kutulu kokusuz bir ürünü wrdı, diğerlerinden biraz daha pahalıya satılıyordu,ben tansaştan 17ye mi ne almıştım, o gözenek konusunda iyi gelmişti bana.. sebamed markasından da burun üstüm konusunda memnundum fakat o inanılmaz kurutuyoru yanaklarımı o yzden bıraktım...

ne kokusunu ne kendisini sevmedim. sivilcelerim de siyah noktalarım da yerinde ve ben yıkadıktan sonra bile temiz hissetmiyorum :/.

Kullanalı baya oluyo.
Ben beğenmedim bunu ya. :19:
Ne siyah noktalara ne sivilcelere bi faydasını gördüm. Yarısından fazlasını kullandım bitirmeye çalışıyorum.
Bitince daha etkili bi temizleyici kullanmak istiyorum bi fikri olan varmı kızlar?

kızlar ben doktoruma sorarak aldım.Bu markayı önerdi.Daha önce hiçbir şey kullanmamıştım yüzümde.2 gündür kullanıyorum ve etkisinden bahsetmem için çok erken.Kimse memnun değil görünüyo... Ne kullanmayı önerirsiniz diye sorucam ama bu cilt işleri öneriyle de olmaz ki sonuçta ciltten cilde fark var.Ben de fazla sivilce yok hatta hiç yok.Burun kenarlarında siyah nokta var.Ben sadece daha temiz olsun ve o siyah noktalar için kullanmak istiyorum. Cildin temiz ve müthiş görünmesi için jel, peeling, güneş kremi olayından başka bişey var mı? :D:44:

benim cildim kuru ve hassas ürün cildimde hiç bir etki yapmadı burnumunda üstünde siyah noktalarım vardı peelingi de bir işe yaramadı artık bu ürünü kullanmıyorum ama senin cilt yaşına göre doktor önerdiyse sende etki edebilir canım

Back
X