bende neutrogena adına güvenip aldım yorum yapmak için de epeyce denedm peeling ve temizleme jelini birlkte aldım,ayrıca sarı şişeli toniğinide aldım gene aynı markanın.. nemlendirici olarak da acı badem sütü kullanıyorum.. her neyse temizleme jelim bitti çnkü peelingi sadece akşamları kullanıyorum ve haftann her günü kullanmamaya dikkat ediyorum.. öncelikle cilt tipimden bahsetmeliyim sanırım.. cildim tam anlamıyla karma, sivilce problemim yok, burun üstü gözenek ve burun kenarımda kızarıklıklar var.. ayrıca yanaklarımda pütür pütür.. ben bu seriyi kullanmaya başladıktan sonra değil siyah noktaların geçmesi, yanaklarımda daha önceden olmayan siyah noktalar oluşmaya başladı.. kokusu evet çok hoş,ferahlık hissi uyandırıyor fakat siyah noktalarla savaşa son reklam sloganı bende işe yaramadı hatta dediğim gibi arttırdı.. verilen paraya acıdım açıkcası çünkü üzerinde 20 30 lira daha koyup daha başka bir dermokozmetik alabilirdim.. bir daha kesnlkle almam dediğim ürünlerin başında geliyor artık kendisi.. ayrıca peeling de bende hiç ama hiçbir işe yaramadı ha sürmüşüm ha sürmemişim nedense peeling konusunda yüzüm gülmedi, clarins'den de daha önceden bir peeling almıştm o da hiçbir işe yaramadı..
fakat şunu da belirtmeliim sanırım 1 sene önce neutrogena'nın dikdörtgen kutulu kokusuz bir ürünü wrdı, diğerlerinden biraz daha pahalıya satılıyordu,ben tansaştan 17ye mi ne almıştım, o gözenek konusunda iyi gelmişti bana.. sebamed markasından da burun üstüm konusunda memnundum fakat o inanılmaz kurutuyoru yanaklarımı o yzden bıraktım...