L lessie Guru Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 739 299 323 İstanbul 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lessie #1 kızlar günde 1 tane 3,ü bi arada içiorum ama yanında kurabiyede yiorum sizce bu kilo verdirirmi :S
ciguli Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2013 178 24 38 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lessie #2 sanmam,3ü1 arada zaten çok fazla şeker var niye kilo verdirsin ki? googleden baktım 78 kaloriymiş hem de.
sanmam,3ü1 arada zaten çok fazla şeker var niye kilo verdirsin ki? googleden baktım 78 kaloriymiş hem de.
L lessie Guru Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 739 299 323 İstanbul 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lessie #3 ciguli .!.: sanmam,3ü1 arada zaten çok fazla şeker var niye kilo verdirsin ki? googleden baktım 78 kaloriymiş hem de. Genişletmek için tıkla... kafein var ya içinde o yüzden şüpheye düştüm hergün 1 tane içiorum çünkü bazen 2yi buluo içmeden de duramıorum :S
ciguli .!.: sanmam,3ü1 arada zaten çok fazla şeker var niye kilo verdirsin ki? googleden baktım 78 kaloriymiş hem de. Genişletmek için tıkla... kafein var ya içinde o yüzden şüpheye düştüm hergün 1 tane içiorum çünkü bazen 2yi buluo içmeden de duramıorum :S
istahsiztospaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2013 4.066 28 113 İstanbul 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lessie #4 bi arkadaşım selülit yaptığını söylemişti ondan beridir pek içmiyorum ben, ama 3 ü 1 arada ile zayıflanacağını pek sanmıyorum.
bi arkadaşım selülit yaptığını söylemişti ondan beridir pek içmiyorum ben, ama 3 ü 1 arada ile zayıflanacağını pek sanmıyorum.
L lessie Guru Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 739 299 323 İstanbul 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lessie #5 istahsiztospaa .!.: bi arkadaşım selülit yaptığını söylemişti ondan beridir pek içmiyorum ben, ama 3 ü 1 arada ile zayıflanacağını pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... selüliti bende duydum ama vazgeçemiorum yaa :S
istahsiztospaa .!.: bi arkadaşım selülit yaptığını söylemişti ondan beridir pek içmiyorum ben, ama 3 ü 1 arada ile zayıflanacağını pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... selüliti bende duydum ama vazgeçemiorum yaa :S
istahsiztospaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2013 4.066 28 113 İstanbul 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lessie #6 lessie .!.: selüliti bende duydum ama vazgeçemiorum yaa :S Genişletmek için tıkla... bi tane içiyomuşsun o kadar sıkıntı olacağını sanmıyorum aslında :26:
lessie .!.: selüliti bende duydum ama vazgeçemiorum yaa :S Genişletmek için tıkla... bi tane içiyomuşsun o kadar sıkıntı olacağını sanmıyorum aslında :26:
L lessie Guru Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 739 299 323 İstanbul 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lessie #7 istahsiztospaa .!.: bi tane içiyomuşsun o kadar sıkıntı olacağını sanmıyorum aslında :26: Genişletmek için tıkla... inşallah cnm yaa bu arada nickini çok beğendim :
istahsiztospaa .!.: bi tane içiyomuşsun o kadar sıkıntı olacağını sanmıyorum aslında :26: Genişletmek için tıkla... inşallah cnm yaa bu arada nickini çok beğendim :
istahsiztospaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2013 4.066 28 113 İstanbul 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lessie #8 lessie .!.: inşallah cnm yaa bu arada nickini çok beğendim : Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim yalnız nickime aldanma öyle olduğum söylenmez
lessie .!.: inşallah cnm yaa bu arada nickini çok beğendim : Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim yalnız nickime aldanma öyle olduğum söylenmez