Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıklarıkizlar nerdeyse kalbim duracak korkudan yardim
yeşilkurbağa nın dediği gibi benim büyük oğlumda hamileyken farkedilmedi doğduğunda kalbinde üfürüm farkedildi ..ama normal çocuklar gbi ilaç vs kullanmıyor..sadece 6 ayda 1 kontrol ediliyor kapanma varmı diye..panik yapmayın bence kalp doktorunun diyeceklerini sakince bekleyin..doğukan ımdada hamileyken ritm bozukluğu var dediler bir ay kardiyoloya taşındım kendi doktorum mereklanma biz hep görüyoruzz bekle demesine rağmen çocuk kardiloğuna gitmiştim 1 ay sonra geçti doğum yaptıktan sonrada bir kontrol edildi maşallah turp gibi endişelenmeyin diyeceğim ama bende ilk duyduğumda panik olmuştum..allah yardımcınız olsun..iyi haberler alırsınız inşallah..
Benim oğlumda da 4. ayında doktor üfürüm duydu. Kalp doktoruna gittik ekosu bile çekildi bitanecik oğlumun. Sonra birşey yok dedi doktor masum üfürüm denen şeyden var dedi. Biz de sonuç belli olana kadar çokkorkmuştuk ama sonuç iyi çıktı allhtan. Herkesin bebişine sağlıklı günler...
kalp sorunu benim kizimdada cikti bende sizinler gibi cok korkmustum doktorumuz kizimin kalbinde bir ayliken ses duydu ve cocuk kalp uzmanina gittik ve kizim kalbinde delik vardi ve bur delik kizim erken dogdugu icin olmus ve erken dogan cocuklarda cok SIK GÖRÜLEN BISEY anne karninda barca barca olan kalp doguma kadar anne karninda birlesiyormus kalp ve erken dogumlarda tam kalp birlesmedigi icin aciklik kaliyormus ama delik büyük olmadigi icin hic korkmayin kapanir dedi 3 ay sonra tekrar gelin demisti tekrar gittim üc ay sonra delik biraz kücülmüs ama tam kapanmayabilirde dedi doktor simdi problem olmaz ama kir yasindan sonra bir problem cikarabilir ozaman müdahale edilebilir belki dedi o disinda delik büyük olsaydi büyük ihtimal ameliyatla kapanirdi dedi ama suan hic bir problem olmaz dedi korkmayin dedi bir sene sonra tekrar gelin dedi insalah kapanir bilemiyorum suan bir zarari yok allah kolaylik versin insalar arkasin cocugundada bisey cikmaz korkmasin doktor yaniliyo olabilir gecmis olsun herkezin bebebisi korusun rabbim sizlere bagislasin mutlu yasayin...