• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kizlar nerdeyse kalbim duracak korkudan yardim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aysima81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.009
16
116
43
Almanya
merhaba kizlar bugun uc bucuk yasindaki oglumun ve dort aylik kizimin kotrolu vardi neyse..
dontor once oglumu muayine etti...sonra birden demezmi oglunuzun kalbi garip atiya tuhaf sanirim kalbinde bir sorun var..hemen kalp cerrahina yonlendiricem sizi rendevu alin dedi..ay oandan beri cok kotuyum su satirlari yazarken bile agliyorum cok korktum... benim oglum daha minnacik sanil hassa olur kucucuk kalbi .elim ayagim kurudu kendime gelemiyorum...ne olur dua edin doktor normal bisey yok desin ..ne olur alllahim yavrumu bana bagisla bebeyimi sizlerinde dualarina ihtiyacim var ne olur dua edin kizlar
:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

aysıma81 sakın ol canım ya bırşeyı yoktur ınşaallah boyle durumlarda ne denır bılemıyorum ama sen olumlu duşun belkıde hıcbırşeyı yoktur hayırlısıyla ınşaallah ne zaman gıdeceksınız randevunuza

aysıma81 sakın ol canım ya bırşeyı yoktur ınşaallah boyle durumlarda ne denır bılemıyorum ama sen olumlu duşun belkıde hıcbırşeyı yoktur hayırlısıyla ınşaallah ne zaman gıdeceksınız randevunuza

canim sakin olamiyorum inan uyuyamiyorum bile cok kotu oldu canim bu cocuk doktoruydu bunu farkeden yarin kalp doktorundan rendevu alicaz ne zamana verirse ya cok kotuyum canim.kendimi tesekli edemez oldum artik.insallah dedigin gibi bisey yoktur....desteyin icin cok sagol canim

arkadaşım hemen aklına kötü şeyler getirme.büyük ihtimalle doktoru görünce heyecan yapmıştır.hepimizde olmaz mı?heyecanladık mı kalp atışımız farklı olur.kalbinde büyük bir sorun olsa koşamaz,çabuk yorulur diye biliyorum.kalbini ferah tut.

insallah bısey cıkmaz cok ama cooooook gecmıs olsun
aklına kotu seyler getırme,
neye dayanarak kalbınde bı rahatsızlık olabılecegını soyledı,
yanı eger hızlı atıyorsa bu anarmol bı durum dııl...
bide merak ettım cocuk doktorunuzun esas bransı ne ustune,
mesela bızım doktorumuz cocuk nefrolojı bransında,
ama ben kızıyorum boyle doktorlara yaaaa,

kizlar desteyiniz icin cok sagolun kizlar normal cocuk biransinda ..yani sonucu kalp doktoru soyleyecek.insallah dediginiz gibi cikar desteyiniz icin cok sagolun allah razi olsun dualarinizi eksik etmeyin ne olur

aysima oğluşun nasıl oldu haber et güzelim bizede Alllahım şifa verir inşallah

aysima81 hemen panik yapma canım.. benim arkadaşımın kızınada normal çocuk doktoru aynı şeyleri söylemişti.. kaç doktora gittiler şükürler olsun bişeyi çıkmadı

dualarımızla seninle Allah yavrularımızı bağışlasın.. benimde 14 aylık bir prensim var teyzesi. senide çok iyi anlıyorum insanın içinde belirsizlik kalması helede çocuğunun sağlığıyla ilgili belirsizlikse dünya duruyordur sana.. bizim doktorumuzda birara senin oğlunun kafası büyük su toplamış olablir dedi tomografi çekildi ama o günleri gelde bana sor.. bende senin gibiydim.. ama sonsuz şükürler olsun yavrumun hiçbişeyi yokmuş ... sizin yavrunuzunda inşallah hiçbişeyi yoktur.. Allah yardımcınız olsun bizleri mutlaka haberdar edin olurmu

canım çok geçmiş olsun .güzel düşün güzel olsun .bide şu yönden bak hemen fark edilmiş .işallah bişey yoktur .senin ve oğluşun için dua edicem .geçmiş olsun .sonucu bize bildir .

arkadaşım sakin ol bi kalbi yavaş atıyor demeyle bir sorun olduğu anlaşılmazki Allah'ım Rabbim vermesn hastalık İnşallah bişey yoktur çocuğunun içini rahat tut.

kalpteki her üfürüm delik değildir arkadaşlar. kızımı 40 günlükken kontrole götürdüğümde doktor bize kızımın kalbinin delik olduğunu acil olarak üniversiteye gitmesi gerektiğini söyledi. kalbinin alt tarafında delik varsa tehlikeli çapını bilmek lazım dedi üstteyse geçer dedi. tabi başımızdan kaynar sular döküldü. apar topar üniversiteye gittik çocuk kardiyoloğu bakıyor bu bölüme. normal sıra beklersek bu sene dolu dediler. bi anne için bu sene dolu demek ne demek ancak yaşayan bilir. ücretli olursanız haftaya sıra veririz dediler o bir hafta nasıl geçti ben bilirim, çeken bilir. doç. bi bayan ilgileniyor bu konuyla güzelce muayene etti dedi ki her üfürüm delik değildir. kızınızdaki normal bir üfürüm ve 15 güne kadar geçer. bebekler anne karnındayken zaten kalplerinde iki delik vardır dedi. eğer anne karnındayken bu delikler olmazsa bebek anne karnında ölür dedi. doğumu takiben geçen süre içinde bu iki delik kapanır dedi. tehlikeli olan delik kapanmış diğer yerden sızan kan bir damla bile değil yani zararsız buda kapanacak dedi. biz zaten bunları delik olarak değil üfürüm olarak adlandırıyoruz dedi. bebeğe kalp ultrasonu çekiyorlar. zararsız tamamen herhangi bir uyutma yada ilaç verme yapmadılar.Allah tan bayan ne yapacağını önceden söyledi. bu radyasyon değildedi bebeğine zarar vermez dedi. şunu yapıcam burdan bakıcam biraz irkilebilir. sonuç temiz. üzülmeyiniz bazen çocuk doktorları biraz telaşlı davranıp aileleri paniğe sevkedebiliyorlar. ben beni paniğe sevk eden dr a birdaha gitmedim. ben ondan panik o bizden. her ufak birşeyde de bizi yine hoplatmasın ayağa diye başka doktora gidiyoruz.. geçmiş olsun inşallah sonuç iyi çıkar.bi problem yoktur. bilirim ateş düştüğü yeri yakar...

Çok geçmiş olsun.. İnanıyorum bu günler geçecek,bebeğinizi sağlıklı kucağınıza alıcaksınız..

çok geçmiş olsun cnm belki yanılmıştır doktorun inşallah hiçbişick çıkmaz oğlunda içini ferah tut cnm ...

Back