Miyomlarin gebeligi engelledigini biliyorum ama belli olmaz daha yeni evlisinKızlar 9 aylık evliyim. Gün geldi korundum gün geldi ovulasyon günümü değerlendirdim ama hala bebeğim olmadı.
33-34 yaşındayım, adetlerim düzenli, vajinal ultrasyonda kist çıkmadı temiz dedi ama 6 aydır büyümeyen rahmin uzak yerinde 1.7 mm lik miyomum var
Yeni yaptırdıgım hormon sonuçlarımı yorumlayabilir misiniz kızlar ? Gebe kalmamı engeller mi bu sonuçlar ?
Prolaktin : 17.41
Tsh : 2.24
Fsh : 8.8
Lh : 6.1
Estradiol e2 : 83
Miyomlarin gebeligi engelledigini biliyorum ama belli olmaz daha yeni evlisin
Dogrudur o zaman..ama daha 9 aylik evlisin.sürpriz olabilir yakindaÖzellikle sordum cnm miyom bebegin oldugu yerden cok uzaktaymis zarari olmazmis birde 6 aydir hic buyumemis
Canim estradiol 83 çıkmış.50 nin üstü yumurtlamayı zorlaştıriyor.gebeliği engelliyor.
Bunlarla birlikte pkonun olup olmadiğina ve insülin direncine baktirmalisin.gebe kalmak icin bi surü parametreye ihtiyaç var.bunlarin hepsinin normal duzeyde olmasi lazim.biri bile etkileyebilir.doktoruna estradiol değerini sor.
Sikma canini daha yeni evlisin benim 1.5 sene sonra oldu iltihap var di bende sen de birşey de yokmuş çok kafana takma stresten dolayi da olmaz Nezamn kendini salarsan o zaman oluyorPko degilim cnm ultrasyondan bakti doktor pko da kistler oluyormus ve adi baska bi kistmis. Benim yumurtaliklarim temiz cikti.
E2 yi sordum normal dedi. Fsh 8 olmus dedim ona da normal dedi. Hatta bu sonuclar cikinca birseyim yok diye hic ilgilenmedi benimle. Bende birsey anlamadan geri dondum.
Birde 9 aylik evliyim diye ciddiye almadi. Adet gunumde ultrasyonla alttan bakti sanirim rahim daha ii gorunuyormus yumurtaliklarin gayet normal ve saglikli dedi. 1 yili doldur yine olmazsa gelirsin tetkiki arttiririz dedi. Amh istedim ona da bakmadi. Bu belli basli hormonlarin bozuk olsaydi isterdim cunku digerlerinde sorun olsa bu hormonlari da etkilerdi dedi. Anlayacagin hicbir sey anlamadim e2 bana da yuksek geldi
Bence kadin doğumda iyi olan ozel bi hastaneye git.benim e2 51 di.doktor hafif pko var dedi.insülin direnci de engelliyor.Pko degilim cnm ultrasyondan bakti doktor pko da kistler oluyormus ve adi baska bi kistmis. Benim yumurtaliklarim temiz cikti.
E2 yi sordum normal dedi. Fsh 8 olmus dedim ona da normal dedi. Hatta bu sonuclar cikinca birseyim yok diye hic ilgilenmedi benimle. Bende birsey anlamadan geri dondum.
Birde 9 aylik evliyim diye ciddiye almadi. Adet gunumde ultrasyonla alttan bakti sanirim rahim daha ii gorunuyormus yumurtaliklarin gayet normal ve saglikli dedi. 1 yili doldur yine olmazsa gelirsin tetkiki arttiririz dedi. Amh istedim ona da bakmadi. Bu belli basli hormonlarin bozuk olsaydi isterdim cunku digerlerinde sorun olsa bu hormonlari da etkilerdi dedi. Anlayacagin hicbir sey anlamadim e2 bana da yuksek geldi
Bence kadin doğumda iyi olan ozel bi hastaneye git.benim e2 51 di.doktor hafif pko var dedi.insülin direnci de engelliyor.
Doktorun ilgisizmiş.hem esın de gitsin.ona da baktır.doktora da 9 ay deme.boşveriyorlar hemen.2 sene de 3 sene de.ama bu sizin icin önemli.
Adet düzensizligi yok.tüylenme de yok.ama kilom var.o da cok yiyorum hipotiroitim.Cnm peki sende adet duzensizligi tuylenme yada kilo var miydi ?
Adet düzensizligi yok.tüylenme de yok.ama kilom var.o da cok yiyorum hipotiroitim.
Benimkisi hafifmis.seninki de oyledir büyük ihtimal.
Özelde iyi bi doktora görünmende fayda var canim.Aklimj karistirdin simd cnm. Pko olunca prolaktin ve digerleri yukseliyormus sanirim. Aksam biraz arastirdim.. Lh ' da Fsh dan yuksek oluyormus benim Lh dusuk. Bir tek e2 yuksek. Killanma, adet duzensizligim, kilo problemim yok. Yumurtaliklarimda kist de yok bu sekilde pko da olunabiliyor mu
Miyomlar bebeğin yerleşme yerinden uzaksa hamileliğe engel olmuyor diye biliyorum.bende çoklu miyom ameliyatı olmuştum ve ameliyat kararı verilmesinin nedeni bebeğin yerleşme yerinde de miyom olmasıydı.Özellikle sordum cnm miyom bebegin oldugu yerden cok uzaktaymis zarari olmazmis birde 6 aydir hic buyumemis
Miyomlar bebeğin yerleşme yerinden uzaksa hamileliğe engel olmuyor diye biliyorum.bende çoklu miyom ameliyatı olmuştum ve ameliyat kararı verilmesinin nedeni bebeğin yerleşme yerinde de miyom olmasıydı.
Mıyom gebelıgı engellemez arkadasım var bırsuru rahmınde mıyomu var ıkı cocugu var onu akafaya takma bende adet olmadım yumurtam buyuyo catlamıyor 42.gun adet olamadım saha adet sokturucu kullanıyorum prolaktının bıraz yuksek geldı bana bıraz dusse daha ıyı olabılırKızlar 9 aylık evliyim. Gün geldi korundum gün geldi ovulasyon günümü değerlendirdim ama hala bebeğim olmadı.
33-34 yaşındayım, adetlerim düzenli, vajinal ultrasyonda kist çıkmadı temiz dedi ama 6 aydır büyümeyen rahmin uzak yerinde 1.7 mm lik miyomum var
Yeni yaptırdıgım hormon sonuçlarımı yorumlayabilir misiniz kızlar ? Gebe kalmamı engeller mi bu sonuçlar ?
Prolaktin : 17.41
Tsh : 2.24
Fsh : 8.8
Lh : 6.1
Estradiol e2 : 83
Mıyom gebelıgı engellemez arkadasım var bırsuru rahmınde mıyomu var ıkı cocugu var onu akafaya takma bende adet olmadım yumurtam buyuyo catlamıyor 42.gun adet olamadım saha adet sokturucu kullanıyorum prolaktının bıraz yuksek geldı bana bıraz dusse daha ıyı olabılır
Cnm prolaktın 20 den az olması gerek dıye bılıyorum baska bılgım yok basıma gelmısto bnde buay hormon tahlılı yaptırıcam adet olmadımCnm peki bu prolaktin ve digerleri gebelige engel olusturacak derecede mi ? Yani baska bir problem yoksa bu degerlerle normal yoldan hamile kalinabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?