• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne yapmam lazım aşılama yapmalı mıyım ?

sanssiz2020

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
228
13
13
31
Kızlar 1,5 sen dir evliyim yaş 31 daha önce 1 dusugum oldu , düşük yapalı 1 sene oldu . Dusukten sonra doktora gittim
4,5 ay sonra Prolaktin 79 denildi beyinde adenomdan kaynakli .
Bunun için ilaç tedavisi gördüm görüyorum da hala . 79 dan 44 daha sonra 47 . En son gittiğim
Doktor alttan muayene etti yumurtalıkların güzel poliskistik över diyemem dedi bekle dedi bana 3,4 ay hamile kalırsın dedi . Bugün gittim tekrar doktora Prolaktin kaç oldu diye bu doktor da polikistik över olabilir dedi . Adet düzensizliğim var dedim kilom da normal . Aynı devlet hastanesine gittim . Bekle diyen doktor prosofor . Polikistik över diyen uzman . Ne yapmalıyım sizce aşılamaya mi geçmeli beklemeli miyim . Doktorların farklı yönlendirmesi beni çaresizliğe yönlendirdi 🥹

Canim çok çaresizim Prolaktin bugün verdiigm kanda 33 çıktı Prolaktin mi beklesem diyorum internette 20,25 olması gerekiyor yazıyor prolaktinin

Doktorların ikisinde farklı çelişkide yorumlar yaptı pcos var niye diğeri söylemedi yada ilk düşük nasıl oldu

Prolaktin bir tık yüksek olup hamile kalanlar da var. Tek sebep o değildir. Diğer testleriniz yapılmış mıydı? Hsg, sperm testi?

Prolaktin ilk 79 du bugün verdiğim kanda 33 çıktı yorumları okuyorum hamile kalamayanlar ilk 30 larda öğreniyorlar yüksek olduğunu ilaç kullanıyorlar

rahim filmi çektirmedim canın bugünkü doktor de açıktır büyük ihtimal çünkü düşük yapmışsın kapalı olsa hamile kalamazdin dedi

Prolaktin bi 25 olsa hala üstünde 25 olup gene olmazsa umudum kesilecek de şimdi tek umudum Prolaktin düştüğünde olsun diye umut bağladım ama 1,5 senedir her adetim de umutlanırım Buda çok zor bi süreç :(

Prolaktini cok kafaya takarsan y0kselir dahada falzq dostinex kullandınmı o
Prolaktini cok kafaya takarsan y0kselir dahada falzq dostinex kullandınmı o hemen düşürüyor
Dostinex kullandım ama dozu as kullan dediği için pek düşmedi ilacı değiştirdi şimdi Parlodel kullanıyorum 12 gündür günlük 1 tane içiyorum neleri takmıyorum ki kafama 1,5 sene dile kolay etrafımdaki baskılar vs vs vs …

Dostinex kullandım ama dozu as kullan dediği için pek düşmedi ilacı değiştirdi şimdi Parlodel kullanıyorum 12 gündür günlük 1 tane içiyorum neleri takmıyorum ki kafama 1,5 sene dile kolay etrafımdaki baskılar vs vs vs …

Çatlatma ignesi benim durumdakilere oliuyor muki ilk aşama bu galiba sonra aşılama acaba beklemek mi yoksa iğneye mi başvurmak gerekir çaresizlik içindeyim

Canmm 1.5 sene cokta uzun bir süreç değil
18 ay bekledim sonra hamile kalıp 6 aylık erken doğum yapıp kaybettim tekrardan 1 yıldır deniyorum ve olmuyor. Bende ne zaman kafaya taksam yükselir prolaktin .
Gögüslerin uyarılmasın ona dikkat et .
Bide ben hayıt tohumu kullanmıştım tüm hormanları düzenliyor . Hsg cekildim sonrasında hayıt tohumu içtim o ay hamile kaldım ben . Bu ay tekrardan aynılarını yapıcam . Sende bi hsg cektir bakalım .
Örneğin hastaneye kan vermeye gideceksin ya gece uykusuz kalsan onu düşünsen yine yükseliyor prolaktin

Allah nasip ederse herhalukarda oluyor asilama ile zaman kaybetme yasin 31 biliyorum ben 33 yasinda anne oldum tup bebek tedavisi ile asilama da oldum sadece klomende kullandim careaiz ot çöp yapan teyzelere bile gittim 1 erken kayip 1 dis gebelik ve birde 5 aylik kaybim oldu Allah sonra nasip etti once esinle anlaş oda test yaptirsin sagliklimi spermleri daha sonra tüplerin acikmi kapalimi baktir gerci tup bebekte buna ihtiyac olmuyor pco hastasiyim ve miyom var bendede yatarak gebelik gecirdim ama rica ediyorum zaman kaybetme yaş ilerleyince anne olunca kimse demez bunu ben deyim cok zor oluyor

Back