Kızlar size bi kaç sorum olacak tecrübeliler yardımcı olsun lütfen. 7 aylık evliyim ve 4 aydır fakan korunmuyoruz. Düzenli adet görüyordum fakat geçen ay 9 gün gecikme yaşadım. Ağustos ayında kadın doğuma gittim idrar yolunda enfeksiyon var dedi fitil kullandım. Bu ay ise yine korunmadan devam ettik ama farkındaydım enfeksiyonun geçmediğinin. Çünkü ilişki sonrasında 5 dk falan yanma hissi oluştu ve böyle bi kaç gün sonra peynirimsi gibi bi akıntı geldi sonrasında bi veya iki gün sonra biraz daha cıvık hali kremimsi gib yapıskan bi akıntı geldi. Adetime 12 gün kaladan beri gögüslerimde sızı var ara sıra belimde ve kasıklarımda da var. Dün tekrar kadın doğuma gittim ve alttan muayene etti baska tahlil yapmadı ve enfeksiyon var dedi yine fitil antibiyotik falan verdi. Suan reglime 5 gün var ama bu duruma kayınvalimle paylaştım bana istersen adetine kadar kullanma belki hamileysen antibiyotik zararlı olabilir dedi kafam karıstı sizce enfeksiyon varken hamile kalınırmı esimde diyor bi kan testi ver yıksa bisey kullanmazsın diyor ama cok kararsızım sizce ne yapmam lazım 1 haftadır fakan böyle karnım sis gibi adet zamanı gibi ama adetim 6 aralıkta gözüküyor sizce ne yapmam lazım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ne yapmam gerekiyor?
- Konu Sahibi melkeeee
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Doktorunuzu değiştirin. İnatçı enfeksiyonlar uzmanı birçok jinekolog var 6 Aralıktan önce yeni doktorunuz ile ilerleme sağlayın. Geçmiş olsun.Kızlar size bi kaç sorum olacak tecrübeliler yardımcı olsun lütfen. 7 aylık evliyim ve 4 aydır fakan korunmuyoruz. Düzenli adet görüyordum fakat geçen ay 9 gün gecikme yaşadım. Ağustos ayında kadın doğuma gittim idrar yolunda enfeksiyon var dedi fitil kullandım. Bu ay ise yine korunmadan devam ettik ama farkındaydım enfeksiyonun geçmediğinin. Çünkü ilişki sonrasında 5 dk falan yanma hissi oluştu ve böyle bi kaç gün sonra peynirimsi gibi bi akıntı geldi sonrasında bi veya iki gün sonra biraz daha cıvık hali kremimsi gib yapıskan bi akıntı geldi. Adetime 12 gün kaladan beri gögüslerimde sızı var ara sıra belimde ve kasıklarımda da var. Dün tekrar kadın doğuma gittim ve alttan muayene etti baska tahlil yapmadı ve enfeksiyon var dedi yine fitil antibiyotik falan verdi. Suan reglime 5 gün var ama bu duruma kayınvalimle paylaştım bana istersen adetine kadar kullanma belki hamileysen antibiyotik zararlı olabilir dedi kafam karıstı sizce enfeksiyon varken hamile kalınırmı esimde diyor bi kan testi ver yıksa bisey kullanmazsın diyor ama cok kararsızım sizce ne yapmam lazım 1 haftadır fakan böyle karnım sis gibi adet zamanı gibi ama adetim 6 aralıkta gözüküyor sizce ne yapmam lazım
- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
Erken gebelik testi yapın isterseniz adetinize de 3 gün kalmış zaten belkide adet belirtileri yaşıyorsunuz vucutteki enfeksiyonda şişlik yapar o akıntılar da enfeksiyon dan kaynaklıdır muhtemelenKızlar size bi kaç sorum olacak tecrübeliler yardımcı olsun lütfen. 7 aylık evliyim ve 4 aydır fakan korunmuyoruz. Düzenli adet görüyordum fakat geçen ay 9 gün gecikme yaşadım. Ağustos ayında kadın doğuma gittim idrar yolunda enfeksiyon var dedi fitil kullandım. Bu ay ise yine korunmadan devam ettik ama farkındaydım enfeksiyonun geçmediğinin. Çünkü ilişki sonrasında 5 dk falan yanma hissi oluştu ve böyle bi kaç gün sonra peynirimsi gibi bi akıntı geldi sonrasında bi veya iki gün sonra biraz daha cıvık hali kremimsi gib yapıskan bi akıntı geldi. Adetime 12 gün kaladan beri gögüslerimde sızı var ara sıra belimde ve kasıklarımda da var. Dün tekrar kadın doğuma gittim ve alttan muayene etti baska tahlil yapmadı ve enfeksiyon var dedi yine fitil antibiyotik falan verdi. Suan reglime 5 gün var ama bu duruma kayınvalimle paylaştım bana istersen adetine kadar kullanma belki hamileysen antibiyotik zararlı olabilir dedi kafam karıstı sizce enfeksiyon varken hamile kalınırmı esimde diyor bi kan testi ver yıksa bisey kullanmazsın diyor ama cok kararsızım sizce ne yapmam lazım 1 haftadır fakan böyle karnım sis gibi adet zamanı gibi ama adetim 6 aralıkta gözüküyor sizce ne yapmam lazım
Yok ya olsa kanda çıkardı dün kan verdim 0.100 çıktıErken gebelik testi yapın isterseniz adetinize de 3 gün kalmış zaten belkide adet belirtileri yaşıyorsunuz vucutteki enfeksiyonda şişlik yapar o akıntılar da enfeksiyon dan kaynaklıdır muhtemelen
Teşekkür ederimDoktorunuzu değiştirin. İnatçı enfeksiyonlar uzmanı birçok jinekolog var 6 Aralıktan önce yeni doktorunuz ile ilerleme sağlayın. Geçmiş olsun.
Ama dün gece çok açık kahve leke geldi ama hala bişey yokYok ya olsa kanda çıkardı dün kan verdim 0.100 çıktı
- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
Yazininizda kan verdiğinizden bahsetmemissjiniz de evet yok o zaman enfeksiyon şişliği muhtemelen antibiyotik i düzenli kullanın mutlaka sağlıklı bir hamilelik içinYok ya olsa kanda çıkardı dün kan verdim 0.100 çıktı
Yazininizda kan verdiğinizden bahsetmemissjiniz de evet yok o zaman enfeksiyon şişliği muhtemelen antibiyotik i düzenli kullanın mutlaka sağlıklı bir hamileEvet dün başladım umarım söker atar şu enfeksiyonu hep onun yüzündend
- 1 Nisan 2014
- 2.713
- 3.964
- 333
Yengem ilk aydan iltihaplıyken hamile kaldı geçen ay arkadaşım aylardır adet düzensizpiliği ve ağrıdan dolayı hastaneye gitti iltihap dolmuşsun dediler bir poşet ilaç kullandı bir ay bıyunca tekrar gitti meğersem hamileymiş farketmemişlerKızlar size bi kaç sorum olacak tecrübeliler yardımcı olsun lütfen. 7 aylık evliyim ve 4 aydır fakan korunmuyoruz. Düzenli adet görüyordum fakat geçen ay 9 gün gecikme yaşadım. Ağustos ayında kadın doğuma gittim idrar yolunda enfeksiyon var dedi fitil kullandım. Bu ay ise yine korunmadan devam ettik ama farkındaydım enfeksiyonun geçmediğinin. Çünkü ilişki sonrasında 5 dk falan yanma hissi oluştu ve böyle bi kaç gün sonra peynirimsi gibi bi akıntı geldi sonrasında bi veya iki gün sonra biraz daha cıvık hali kremimsi gib yapıskan bi akıntı geldi. Adetime 12 gün kaladan beri gögüslerimde sızı var ara sıra belimde ve kasıklarımda da var. Dün tekrar kadın doğuma gittim ve alttan muayene etti baska tahlil yapmadı ve enfeksiyon var dedi yine fitil antibiyotik falan verdi. Suan reglime 5 gün var ama bu duruma kayınvalimle paylaştım bana istersen adetine kadar kullanma belki hamileysen antibiyotik zararlı olabilir dedi kafam karıstı sizce enfeksiyon varken hamile kalınırmı esimde diyor bi kan testi ver yıksa bisey kullanmazsın diyor ama cok kararsızım sizce ne yapmam lazım 1 haftadır fakan böyle karnım sis gibi adet zamanı gibi ama adetim 6 aralıkta gözüküyor sizce ne yapmam lazım