- Konu Sahibi minervaduygu
-
merak etme bence bir hafta sonra görünür mutlaka ben sekiz haftalıkken gittim ve hem bebeği hem kalp atışını görmüştüm doktorun bir sorun yok diyorsa takma bu kadar kafana olumsuz birşeyde düşünme belki geç döllenme falan olmuştur bir dahaki gidişinde görmen dileğiyle
canım ben 7. haftada gördüm. 6. haftanın başında gittiğimde sadece yolk kesesi vardı. benim dr um kalp atışı için 6. hafta erken demişti. ama görenler de oluyor tabi. peki kesenin içinde yolk kesesi varmıydı. varsa önümüzdeki hafta en geç görürsün bebeğini. çok zor biliyorum. ben bundan önce bir boş gebelik geçirmiştim. 7. haftada da düşük yaptım zaten. inşallah seninki öyle olmaz. çok stres yapma. ayrıca dr un karından baktıysa görememiş olabilir. vajinal daha net olur. ama 8. haftada bile görenler oluyor canını sıkma.
canım tebrik ederim bende topiğe gelmeyince merak etmiştim demek hamilesin allahım hayırlısını nasip etsin hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiç üzülme endişelenme bazen bebekler böyle yaramazlıklar yapabiliyorlar azcık üzüyorlar annelerini doktor sorun yok dediyse yoktur canım kalbini ferah tut güzel şeyler düşün pozitif ol meleğin seninle canım üzülme
hiç düşünürmüyüm canım vefasızlık yaptığını bebeşini görde bu bize yeter senide hamiş listesine terfi ettirdim ee darısı bizim başımıza canım hiç kötü düşünme olurmu allahım bu kadarını nasip etti ya bebeşini görmeyide nasip eder inşallah senin adına çok sevindim canım:teytey::dance::lepi:belenayım,kader ortalarımdan birisin sen de canım.arada sırada geliyorum topiğe ama eskisi kadar deil.vefasızlık ettiğimi düşünme nolur.kafam çok meşgul bu durumla.bir görsem oh diycem.allahım çok şükür bana bebişin haberini eşime vermeyi de nasip etti.inşallah gönülden isteyenler bir gün sağlıkla bebişlerini kucaklarına alacaklar.yazdığın sevimli sözlere sağol.tüm dileklerin seninle olsun canım...kaydirigubbakcemile5
canım merak etme herşey yolunda gidecek benimde aynı senin gib,yd,.6 haftamda hayal meyal göründü ama vajinal ultrasonla baktırdım kesin net olsun diye çok hafif kalp sesi vardı.dr 1 hafta sonra yine baktı 7 haftalık işte o zaman herşey daha net görünüyordu.1 hafta sonra gör bak herşey çok güzel olucak canım.....allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin....
bebişimiz sağlıklıymış teyzeleri...desteğinize minnettarım...
canım hadii bakalım çok sevindim.şimdii bol bol dinlen stres kesinlikle yapma ve hamişliğin tadını çıkar hayatım :)
tebrik ederim zaten iyi haberini almışsın ama başka merak eden olursa kalp atımı için sınır 8 haftadır bilgilerinize sunulur...seninkini de allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?