KIZIM 21 AYLIK KIZLAR. AMA YAZ GELDİĞİNDEN BERİ HİÇ BİR ŞEY YEMİYOR. 3 AYDA TAM 3 KİLO VERDİ. NE YAPICAGIMI BİLMİYORUM. ÇOK ZAYIFLADI. Bİ SAGLIK SORUNU YOK AMA ONU ÖLE GÖRMEK ÇOK ÜZÜYOR. BAZEN BÜTÜN GÜN TT EK ÖGÜNLE . DURUYOR. EN SEVDİĞİ ŞEYLERİ BİLE YEMİYOR BEN NE YAPICAM YAAAAA:tomato:
birşeylerle oynatark,parka,tv,bilgisayar karşısında bişiler yedirmeyi denesen... yok kaydırak tepesinde, yok salıncakta yediren birçok anne görüyorum canım sende dene... bu arada vitamin vermeyi ihmal etme.. minadex güzel vitaminlerden biri..
KIZIM 21 AYLIK KIZLAR. AMA YAZ GELDİĞİNDEN BERİ HİÇ BİR ŞEY YEMİYOR. 3 AYDA TAM 3 KİLO VERDİ. NE YAPICAGIMI BİLMİYORUM. ÇOK ZAYIFLADI. Bİ SAGLIK SORUNU YOK AMA ONU ÖLE GÖRMEK ÇOK ÜZÜYOR. BAZEN BÜTÜN GÜN TT EK ÖGÜNLE . DURUYOR. EN SEVDİĞİ ŞEYLERİ BİLE YEMİYOR BEN NE YAPICAM YAAAAA:tomato:
Bak canım benimde 1,5 yaşında kızım aynıyıd ve dahada beterdi,günlerce yemezdiç.En iyisi ana okulu.Vallahi kila ldı yemeyen cocuklar hepsi ana okulunda yiyorlar,birbirlerine bakıp.Ama kesinlikle zorlama ben yaptım daha beter oluyor.oyun moyun işe yaramıyor.Şu ana okulu cıkarandan Allah razı olsun.Yemez diyordum kızım yiyorrrrrrrrrcokacimcoookhihoyyyt
Vitaminle olmuyorrrr.İstanbulun ep pahalı en güzel doktorlarına gittik.tavsiye etmiyorlar vitaminleri.sonucta sentetik ürünlerdir diye.Cocuklar cocuk görünce iştahlanıp yiyorlar.Yiğenimdede denedik oda yiyorrsositososito Bence dene güzel bir ana okulu araşldır,en azından oyun grubuna gitisn bir kaç saatlik yemeğe kalsın.bak işe yarayacak.
kızlar eczaneden bir vitamin aldım. inşallah sabah ona başlıcam. eczacı çok güvendiğim bir yer. doktoruda onayladı. bana şans dileyin. anaokulunu denedim olmuyo. istemiyo orda kalmak çok aglıyo. doktoru ısrar etme dedi gönderme dedi. zorlamaya gerek yok çok erkenmiş cnm