arkadaşlar tanışmadan çok kısa süre sonra nişanlanmak gibi bir hata ettim.
adamı hiç mi hiç seemedi ısınamadım atta tanıdıkça huyları soğuttu beni.dedim asla evlenmem.ama meslek geregi aynı yerde yaşıyoruz ve ben dedim ki ayrıldığımızı millete söylemeyelim.aynı yerde çalışıyoruz çok kötü etkilenirim diye düşündüm tamam dedi ama sanırım benden hala umudu var.
ya ben ne yapacağım içim o adamı istemiyor ama milletin yanında ayrılmamış numarası yapıyoruz ooof ooff...
düştüğüm hala bakın.çevremdekiler de soruyor ayrıldın mı nika ne zaman düğün ne zaman .nasıl oalcak...epsine küfrediyorum içimden.
sıkıntım bunlarla sınırlı değil.burda çok dedikoducu bir bayan var.her şeyden haberim olsun istiyor.ve ben bu adamla nişanlanacağımı görüştüğümü falan ona söylemedim.hoş kimseye söylemedi de.çünkü dedikodu ettiğini biliyorum her şeyi konuşuyor arkamdan da konuştuğuna eminim.
geçende beni yanına çağırmış ben sana çok kırıldım.bana bu adamla nasıl başladığını anlatmadın nişanlanacağını söylemedin.benim içbirinden aberim yok dedi.ben de dedim ki bunu neden şimdi söylüyorsun o zaman söyleseydin.yok yani sana selam verip vermeme konusunda tereddütlüyüm dedi.verme o zaman dedim.iyi sen bilirsin dedi.ona dedikodu malzemesi vermediğim için çıldırmış.
ben artık çalıştığım ortamdan iyice soyutladım kendimi.kimseyle onuşmak istemiyorum.çok ikiyüzlü insanlar çok sinsiler.içten içe sevinenler var olumsuz durumlara..
geçende bu kadın benimkiyle oturmuş konuşmuş..C....dairede kimseyle konuşmuyor kendini geri çekiyor falan demiş.bana söyleedi seninle nişanlanacağıbı ben çok kırıldım falan dedmiş.
işin kötüsü bu kadınla o kadar samimi de dğilim çok dedikoducu beni düşündüğünden falan demiyor bunları bana dedikodu malzemesi vermedi diye yapıyopr.
kendime çok kızıyorum o adamla da konuşmaya başladıktan 15 gün sonra nişanlandım.ya angi akla izmet yaptım bilmiyorum kafamı duarlara uruyorum.elaele rezil oldum.o sizce neden bu kadar acele nişanlanmak istedi?
kızlar yardım edin ne olur kendimi rezil ettim her yere diye düşünüyorum