• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ne olur yardım edin rezil ettim kendimi herkese...

Milleti çok düşünme anlaşamadık ayrılmaya karar verdik diyin kimseye detay vermek zorundada değilsin evcilik oynamanın alemi yok evlendiğinde milletle yaşamayacaksın o adamla yaşayacaksın nişanlılık zaten tanıma sürecidir demekki yanlış tanımışsın
değil mi? ne bileyim onlara laf malzemesi verecek olmak beni sinirlendiriyor :(

arkadaşlar tanışmadan çok kısa süre sonra nişanlanmak gibi bir hata ettim.
adamı hiç mi hiç seemedi ısınamadım atta tanıdıkça huyları soğuttu beni.dedim asla evlenmem.ama meslek geregi aynı yerde yaşıyoruz ve ben dedim ki ayrıldığımızı millete söylemeyelim.aynı yerde çalışıyoruz çok kötü etkilenirim diye düşündüm tamam dedi ama sanırım benden hala umudu var.
ya ben ne yapacağım içim o adamı istemiyor ama milletin yanında ayrılmamış numarası yapıyoruz ooof ooff...
düştüğüm hala bakın.çevremdekiler de soruyor ayrıldın mı nika ne zaman düğün ne zaman .nasıl oalcak...epsine küfrediyorum içimden.
sıkıntım bunlarla sınırlı değil.burda çok dedikoducu bir bayan var.her şeyden haberim olsun istiyor.ve ben bu adamla nişanlanacağımı görüştüğümü falan ona söylemedim.hoş kimseye söylemedi de.çünkü dedikodu ettiğini biliyorum her şeyi konuşuyor arkamdan da konuştuğuna eminim.
geçende beni yanına çağırmış ben sana çok kırıldım.bana bu adamla nasıl başladığını anlatmadın nişanlanacağını söylemedin.benim içbirinden aberim yok dedi.ben de dedim ki bunu neden şimdi söylüyorsun o zaman söyleseydin.yok yani sana selam verip vermeme konusunda tereddütlüyüm dedi.verme o zaman dedim.iyi sen bilirsin dedi.ona dedikodu malzemesi vermediğim için çıldırmış.
ben artık çalıştığım ortamdan iyice soyutladım kendimi.kimseyle onuşmak istemiyorum.çok ikiyüzlü insanlar çok sinsiler.içten içe sevinenler var olumsuz durumlara..
geçende bu kadın benimkiyle oturmuş konuşmuş..C....dairede kimseyle konuşmuyor kendini geri çekiyor falan demiş.bana söyleedi seninle nişanlanacağıbı ben çok kırıldım falan dedmiş.
işin kötüsü bu kadınla o kadar samimi de dğilim çok dedikoducu beni düşündüğünden falan demiyor bunları bana dedikodu malzemesi vermedi diye yapıyopr.
kendime çok kızıyorum o adamla da konuşmaya başladıktan 15 gün sonra nişanlandım.ya angi akla izmet yaptım bilmiyorum kafamı duarlara uruyorum.elaele rezil oldum.o sizce neden bu kadar acele nişanlanmak istedi?
kızlar yardım edin ne olur kendimi rezil ettim her yere diye düşünüyorum:KK43:
:oha: E bi miktar oha ama, ne yaptınız siz konu sahibesi...

15 günde nişanlanmanız da son derece enteresan tabi ama beni dumura ugratan o değil.

Böyle seyin numarası yapılır mı, insan böyle bi teklifte bulunurken ayrıldıgı adama hic sonunu düsünmez mi?

Nereye kadar sürdürecektiniz mesela, arkanızdan konusacak olan siz bugun degil de 5 ay sonra söyleseniz ayrıldıgınızı yine konusmayacak mı? Sırf dedikoduyu ertelemek için girilir mi böyle bi işin altına?

Adam sırf tekrar barışırsınız umuduyla kabul ettiyse ne olacak mesela karşı tarafın ayarlarıyla oynamaya ne hakkınız var? Daha da kötüsü ya o sizin ayarlarınızla oynamaya kalkarsa? Yani siz bitirelim bu oyunu dediginizde sinirlenip bunca zaman numara yaptıgınızı millete söylemeye kalkarsa? Ya da dedikoducunun biri kenara cekip yaa canım noldu anlat bakayım dediginde agzından kacırırsa? Ayrılan iki nisanlı mı yoksa ayrıldıgı halde sevgili numarası yapan iki nisanlı mı daha büyük dedikodu malzemesi olur sizce?

Yanlış anlamayın siz bu hatadan dönmeye mecbursunuz her türlü ama bi dahaki sefere bin düsünün bir adım atın diye size olasılıkları göstermeye calısıyorum.

Önceki yorumlarda da söylemisler, haftasonunu fırsata cevirin ve bitirin bu saçmalığı. Bir iki konuşsalar da ellerine yeni bi malzeme geçince susarlar.

değil mi? ne bileyim onlara laf malzemesi verecek olmak beni sinirlendiriyor :KK43:
Bence fazla takma onları söylemesi kolay diyeceksin ama gerçekten söylersen üstünden büyük yük kalkmış gibi hissedeceksin rahatlayacaksın dedikoducu arkadaşlarınada söyle arkamdan konuşanlar neremle muhattap olacaklarını iyi bilirler :)

Herkes herkesin lafını yapar, o dedikoducuların malzemeleri tükenmez. Bugün senin hakkında konuşurlar, yarın başkasının... Bunu takıp kendi psikolojini bozma. İstemiyorsan 'nişanı attık biz' de artık. Bi kaç gün konuşur susarlar. Adam da umutlanıyordur tabi sen icraate geçmedikçe. İş ortamı böyle. O yüzden 8-5 harici iş ve iştekileri kafadan sileceksin.

adamı hiç mi hiç seemedi ısınamadım atta tanıdıkça huyları soğuttu beni.dedim asla evlenmem.ama meslek geregi aynı yerde yaşıyoruz ve ben dedim ki ayrıldığımızı millete söylemeyelim.aynı yerde çalışıyoruz çok kötü etkilenirim diye düşündüm tamam dedi ama sanırım benden hala umudu var.
ya ben ne yapacağım içim o adamı istemiyor ama milletin yanında ayrılmamış numarası yapıyoruz ooof ooff...
düştüğüm hala bakın.çevremdekiler de soruyor ayrıldın mı nika ne zaman düğün ne zaman .nasıl oalcak...epsine küfrediyorum içimden.
sıkıntım bunlarla sınırlı değil.burda çok dedikoducu bir bayan var.her şeyden haberim olsun istiyor.ve ben bu adamla nişanlanacağımı görüştüğümü falan ona söylemedim.hoş kimseye söylemedi de.çünkü dedikodu ettiğini biliyorum her şeyi konuşuyor arkamdan da konuştuğuna eminim.
geçende beni yanına çağırmış ben sana çok kırıldım.bana bu adamla nasıl başladığını anlatmadın nişanlanacağını söylemedin.benim içbirinden aberim yok dedi.ben de dedim ki bunu neden şimdi söylüyorsun o zaman söyleseydin.yok yani sana selam verip vermeme konusunda tereddütlüyüm dedi.verme o zaman dedim.iyi sen bilirsin dedi.ona dedikodu malzemesi vermediğim için çıldırmış.
ben artık çalıştığım ortamdan iyice soyutladım kendimi.kimseyle onuşmak istemiyorum.çok ikiyüzlü insanlar çok sinsiler.içten içe sevinenler var olumsuz durumlara..
geçende bu kadın benimkiyle oturmuş konuşmuş..C....dairede kimseyle konuşmuyor kendini geri çekiyor falan demiş.bana söyleedi seninle nişanlanacağıbı ben çok kırıldım falan dedmiş.
işin kötüsü bu kadınla o kadar samimi de dğilim çok dedikoducu beni düşündüğünden falan demiyor bunları bana dedikodu malzemesi vermedi diye yapıyopr.
kendime çok kızıyorum o adamla da konuşmaya başladıktan 15 gün sonra nişanlandım.ya angi akla izmet yaptım bilmiyorum kafamı duarlara uruyorum.elaele rezil oldum.o sizce neden bu kadar acele nişanlanmak istedi?

Konularınızı hatırlıyorum. Nişanlınız kaba, kaba tabirle para yiyici, arabanızı elinizden alan, size kredi çektirmeye çalışan biriydi. Ayrıldınız, arabanızı da elinden aldınız. Daha ne? Verilmiş sadakam varmış diyip, herkese bu adamla ilginizin olmadığını duyuracağınıza, dedikodudan korkup aynı yanlışlara giriyorsunuz. Bence çözüm artık sizde. Sizin adım atmanız lazım. Burada sürekli başlık açıp durmakla olmaz.

Abla sana küstüm bana niye söylemedin dediğinde ne münasebet, sizinle böyle bir samimiyetimiz yok diyemedin mi? Ayrıca heralde Bir tek bu ülkeden vardır nişanlıdan ayrılmanın ayıp karşılanması.. yani boşanmak bile normal, hak.. nişan zaten tanıma süresi. Asıl şu anki yaptığınızla kendinizi rezil edersiniz. Uzatmayın bitirin..

Derdiniz tam olarak ne? Dedikoducu kadın artik selam vermeyecekmis, e ondan kurtuldunuz.
Nisanlinizin nisanlanma amacinin da artik bi onemi yok, ayrildiniz, ondan da kurtuldunuz. (Ayrica sizin amaciniz neyse onunki de odur, sonucta beraber nisalandiniz. O da demek ki sizn gibi bi hata yapmıs. )
Nisanli rolu yapmazsaniz millete yalan soyleme derdinden de kurtlursunuz. Ayrica niye rezil olasiniz nisanlanip ayrilan ilk siz misiniz?''Aaa oyle mi olmus bidi bidi'' derler gecer. Sabah aksam kimse sizi dusunmez merak etmeyin.

Ben anlattıklarından sadece bitirmiş olmanıza rağmen dışarıya rol yapıyor olmaniz kendinizi rezil etmek diye dusunuyorum onun dışında nişanlanmak zaten birbirini tanımaya çalışmak olmuyorsa uzaticak moral bozacak birşey yok

Eski konunuzu hatirladim. Oadamdan ayriliginizi ilan etmek icin
Konularınızı hatırlıyorum. Nişanlınız kaba, kaba tabirle para yiyici, arabanızı elinizden alan, size kredi çektirmeye çalışan biriydi. Ayrıldınız, arabanızı da elinden aldınız. Daha ne? Verilmiş sadakam varmış diyip, herkese bu adamla ilginizin olmadığını duyuracağınıza, dedikodudan korkup aynı yanlışlara giriyorsunuz. Bence çözüm artık sizde. Sizin adım atmanız lazım. Burada sürekli başlık açıp durmakla olmaz.

Bu o konu sahibimiydi. Amann boyle bi adamla ilgimin kamadigini bilsinler diye aksine hemen anlatirdim; adim daha fazla onunla gecmesin diye.

Ayatinizi baskalarina üre mi yasiyonuz. U ne der bu ne der. Yazi seklinizi begenmedim hic.

Sizde pek normal gelmediniz bana.
Nisanlandik anlasamadik bitti diceksiniz bu kadar.
Milletin agzi torba degilki büzesin, arkandan konusacak kimseyi engelliyemezsin.

Hic anlamadim
Nisanlaninca niye rezil olasin ki? Begendin nisanlandin,begenmedin ayrildin oldu bitti. Dedikoducu ablaya da soyle eski nisanlimi begendiysen alabilirsin diye. Salak mi ne

Kimse laf etmesin diye evlenin o zmn. Uzerine 5 cocuk yapip pekistirin evliligi.
Insanlar hep elestirir. Suyun uzerinde yuruyebilsen bile, " yuzemiyor hahaa' diye alay edicektir.
Ne zmn onlari takmazsin, o zmn mutlu olursun

Rezil olacak bir durum yok ortada. Nişanlılık evliliğe hazırlıktır anlaşamazsan ayırılır yoluna devam edersin.
Kaldı ki çocuklu evliler bile anlaşamıyor boşanıyor.
Ne kadar süre böyle rol yapmaya devam edeceksiniz. Bir gün açıklayacaksınız nasılsa ömür boyu saklayacak haliniz yok.
İnsanlar birkaç gün konuşur başka konuya geçerler.
Hem başkaları ne der diye yaşamanın anlamı yok. Önemli olan kendimiz için ne istiyoruz.
Açıklayın ve rahatlayın böyle strese girmektense.
Ayrıca iş yeri çok rahat sanırım insanlar sürekli dedikodu fırsatı bulduklarına göre...

aksine ayrıldığınızı söylemediğin zaman yalancı durumuna düşüp kendini rezil ediyorsun farkında ol bence. nişanlanıp ayrılmak rezillik değildir

Back
X