• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ne olur yardım edin rezil ettim kendimi herkese...

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
arkadaşlar tanışmadan çok kısa süre sonra nişanlanmak gibi bir hata ettim.
adamı hiç mi hiç seemedi ısınamadım atta tanıdıkça huyları soğuttu beni.dedim asla evlenmem.ama meslek geregi aynı yerde yaşıyoruz ve ben dedim ki ayrıldığımızı millete söylemeyelim.aynı yerde çalışıyoruz çok kötü etkilenirim diye düşündüm tamam dedi ama sanırım benden hala umudu var.
ya ben ne yapacağım içim o adamı istemiyor ama milletin yanında ayrılmamış numarası yapıyoruz ooof ooff...
düştüğüm hala bakın.çevremdekiler de soruyor ayrıldın mı nika ne zaman düğün ne zaman .nasıl oalcak...epsine küfrediyorum içimden.
sıkıntım bunlarla sınırlı değil.burda çok dedikoducu bir bayan var.her şeyden haberim olsun istiyor.ve ben bu adamla nişanlanacağımı görüştüğümü falan ona söylemedim.hoş kimseye söylemedi de.çünkü dedikodu ettiğini biliyorum her şeyi konuşuyor arkamdan da konuştuğuna eminim.
geçende beni yanına çağırmış ben sana çok kırıldım.bana bu adamla nasıl başladığını anlatmadın nişanlanacağını söylemedin.benim içbirinden aberim yok dedi.ben de dedim ki bunu neden şimdi söylüyorsun o zaman söyleseydin.yok yani sana selam verip vermeme konusunda tereddütlüyüm dedi.verme o zaman dedim.iyi sen bilirsin dedi.ona dedikodu malzemesi vermediğim için çıldırmış.
ben artık çalıştığım ortamdan iyice soyutladım kendimi.kimseyle onuşmak istemiyorum.çok ikiyüzlü insanlar çok sinsiler.içten içe sevinenler var olumsuz durumlara..
geçende bu kadın benimkiyle oturmuş konuşmuş..C....dairede kimseyle konuşmuyor kendini geri çekiyor falan demiş.bana söyleedi seninle nişanlanacağıbı ben çok kırıldım falan dedmiş.
işin kötüsü bu kadınla o kadar samimi de dğilim çok dedikoducu beni düşündüğünden falan demiyor bunları bana dedikodu malzemesi vermedi diye yapıyopr.
kendime çok kızıyorum o adamla da konuşmaya başladıktan 15 gün sonra nişanlandım.ya angi akla izmet yaptım bilmiyorum kafamı duarlara uruyorum.elaele rezil oldum.o sizce neden bu kadar acele nişanlanmak istedi?
kızlar yardım edin ne olur kendimi rezil ettim her yere diye düşünüyorum:(

Nisanlanmak kendini rezil etmek degildir. Nişanlılık 2 gencin birbirine uygun olup olmadigini anlama surecidir. Anlasamazsan ayrılırsın nisanlilikta, bu cok dogal. Kucuk bir yerde yasiyorsaniz adam size laf gelmesin, birlikte rahat rahat gezin ve her sey usulune gore olsun diye hizli davranmis olabilir.

Anlattığın şeyleri neden yaptığını hiç anlamadım .

Ailen demedi mi ? yahu bu kim nerden çıktı ?

Hooop nişanlandınız mı ?

Hadi oldu .

Eee ayrılın .

Nişan tanıma sürecidir biraz da .

Tanıdık, olmayacağına karar verdik diyin .

Nişanlıymış gibi davranmak ne ?

Bir de bu garip durum içinde , dedikoducu X ablanın sana tavrını niye bu kadar dert ettin ? onu hiç anlamadım .

Anlattığın şeyleri neden yaptığını hiç anlamadım .

Ailen demedi mi ? yahu bu kim nerden çıktı ?

Hooop nişanlandınız mı ?

Hadi oldu .

Eee ayrılın .

Nişan tanıma sürecidir biraz da .

Tanıdık, olmayacağına karar verdik diyin .

Nişanlıymış gibi davranmak ne ?

Bir de bu garip durum içinde , dedikoducu X ablanın sana tavrını niye bu kadar dert ettin ? onu hiç anlamadım .
ya canım sorma aile yönünden desteğim yok.zaten ayrılar annem de umursamadı ne yaparsan yap havalarındaydı.ben de anlamıyorum kendimi :(

ya canım sorma aile yönünden desteğim yok.zaten ayrılar annem de umursamadı ne yaparsan yap havalarındaydı.ben de anlamıyorum kendimi :KK43:

Ya adamla olmayacağına karar verdiysen bekleme , bekletme . Yarın mesai başladığında ... nişanlı gibi davranmayın .

Hatta konuşmayın da . Sorana da bitti dersin . Neden diyene , anlaşamadık dersin . Daha da sorana zıkkımın kökü dersin :)

Nişanlılık oyununu hemen bırak . Bak hazır hafta sonu . İyi fırsat .

Pzt kimse şok olmaz . Hafta sonu görüştünüz , ayrıldınız .

Dert etme yani

Rezillik bir durum yok , hem de hiç yok .

Rezil olunacak bir durum yok bu kadar harap etmeyin kendinizi. İnsanlar şunu der bunu der diye nişanlı rolü yapmak nedir Allah aşkına dedikoducuysa dedikoducu yani sallasın dursun arkandan ne olacak? Bence öncelikle bu insanların söylediklerine bu kadar önem vermeyi bırakın bu hayat sizin hayatınız onlar iki gün beş gün konuşur başka dedikodu malzemesi ile yollarına devam ederler. Aynı kurumda çalışıp da birbirinden ayrılan şimdi de başkaları ile nişanlanip görüşen arkadaşlarım var benim, bizim ortamda da dedikodusu oldu geldi kulağıma ama noldu sonunda unutuldu gitti yani. Ayrıldık deyin eski nişanlınız ile gereksiz yere yüz göz olmayın artık.

o abla tehlikeli geldi bana cok...işler iyi gitse ara bile bozacak tipe benziyor...ne demek bana niye soylemedin kimmiş.ki o ona soylenecek hersey...aman cok dikkat edin o kişiye nişanlınızla tekrar biraraya gelirseniz falan nişanlınızı o kişiden uzak tutun derim

adamı hiç mi hiç seemedi ısınamadım atta tanıdıkça huyları soğuttu beni.dedim asla evlenmem.ama meslek geregi aynı yerde yaşıyoruz ve ben dedim ki ayrıldığımızı millete söylemeyelim.aynı yerde çalışıyoruz çok kötü etkilenirim diye düşündüm tamam dedi ama sanırım benden hala umudu var.
ya ben ne yapacağım içim o adamı istemiyor ama milletin yanında ayrılmamış numarası yapıyoruz ooof ooff...
düştüğüm hala bakın.çevremdekiler de soruyor ayrıldın mı nika ne zaman düğün ne zaman .nasıl oalcak...epsine küfrediyorum içimden.
sıkıntım bunlarla sınırlı değil.burda çok dedikoducu bir bayan var.her şeyden haberim olsun istiyor.ve ben bu adamla nişanlanacağımı görüştüğümü falan ona söylemedim.hoş kimseye söylemedi de.çünkü dedikodu ettiğini biliyorum her şeyi konuşuyor arkamdan da konuştuğuna eminim.
geçende beni yanına çağırmış ben sana çok kırıldım.bana bu adamla nasıl başladığını anlatmadın nişanlanacağını söylemedin.benim içbirinden aberim yok dedi.ben de dedim ki bunu neden şimdi söylüyorsun o zaman söyleseydin.yok yani sana selam verip vermeme konusunda tereddütlüyüm dedi.verme o zaman dedim.iyi sen bilirsin dedi.ona dedikodu malzemesi vermediğim için çıldırmış.
ben artık çalıştığım ortamdan iyice soyutladım kendimi.kimseyle onuşmak istemiyorum.çok ikiyüzlü insanlar çok sinsiler.içten içe sevinenler var olumsuz durumlara..
geçende bu kadın benimkiyle oturmuş konuşmuş..C....dairede kimseyle konuşmuyor kendini geri çekiyor falan demiş.bana söyleedi seninle nişanlanacağıbı ben çok kırıldım falan dedmiş.
işin kötüsü bu kadınla o kadar samimi de dğilim çok dedikoducu beni düşündüğünden falan demiyor bunları bana dedikodu malzemesi vermedi diye yapıyopr.
kendime çok kızıyorum o adamla da konuşmaya başladıktan 15 gün sonra nişanlandım.ya angi akla izmet yaptım bilmiyorum kafamı duarlara uruyorum.elaele rezil oldum.o sizce neden bu kadar acele nişanlanmak istedi?
kızlar yardım edin ne olur kendimi rezil ettim her yere diye düşünüyorum:KK43:

Niye numara yapıyorsunuz ki adamı temelli bırakın gitsin.Nişanlandıysanız bunu arkadaşlarınızdan saklamanızda garip geldi .Böyle yaparak yakında kendinizi nikah dairesinde bulursunuz.Biraz mantıklı davranın.

Niye numara yapıyorsunuz ki adamı temelli bırakın gitsin.Nişanlandıysanız bunu arkadaşlarınızdan saklamanızda garip geldi .Böyle yaparak yakında kendinizi nikah dairesinde bulursunuz.Biraz mantıklı davranın.
canım nişanlandığımı saklamadım hatta yüzüğümüzü o kadın taktı.nişan aşamasına gelinceye kadar ona bahsetmeyin diye tavır yapıyor.

Trakyalı mısın ilk harfleri yutuyosun? Gerçi onlar konuşurken yutuyor şiveyle alakalı.
Ayrıca duysalar ne olacak ne zamana kadar saklayacaksın?
Nasıl 15 günlük adamla nişanlandın kendinde değil miydin?
Hikaye tuhaf.

Neden hala nişanlı rolü yapıyorsunuz ya bu çok saçma bir şey. Madem iş yerinizdeki insanları bu kadar sevmiyor önemsemiyorsunuz, onlar için rol yapmanıza da bu kadar strese girmenize de gerek yok. Çelişki var anlattıklarınızda

canım nişanlandığımı saklamadım hatta yüzüğümüzü o kadın taktı.nişan aşamasına gelinceye kadar ona bahsetmeyin diye tavır yapıyor.

Garip bir durumun içindesin.Adamı bırak hayatın normale dönsün.Bir daha bir şey yapmadan önce iki kere düşün.Evlilik çocuk oyuncağı değil.

kızlar yardım edin ne olur kendimi rezil ettim her yere diye düşünüyorum:KK43:
İşini değiştir ne imkanın Yok mu

Trakyalı mısın ilk harfleri yutuyosun? Gerçi onlar konuşurken yutuyor şiveyle alakalı.
Ayrıca duysalar ne olacak ne zamana kadar saklayacaksın?
Nasıl 15 günlük adamla nişanlandın kendinde değil miydin?
Hikaye tuhaf.
canı klayenin bazı tuşları basmıyor malesef :(

Milleti çok düşünme anlaşamadık ayrılmaya karar verdik diyin kimseye detay vermek zorundada değilsin evcilik oynamanın alemi yok evlendiğinde milletle yaşamayacaksın o adamla yaşayacaksın nişanlılık zaten tanıma sürecidir demekki yanlış tanımışsın

Back
X