• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler kızlar ne olur yardım edin kardeşim sivilceleri yüzünden çok mutsuz

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
evet kesin çözüm bencede değil ama yası ilerleyince geçicek bence çünkü okadar derin sivilceleri yok hani kimisinde izler oluyo delik gibi felan çok şükür o tür sivilce değil çenesinde ve yanaklarının yanlarında çok var birde siyah nokta cildi yağlı ama okadarda değil...insallah cnm gecerde rahatlar biraz kardesim çok takıyo kafasına haline şükret diyorum daha beterleri var ama elinde değilki her sivilce çıktığında bide acıyomuşta offf insallah düzelir

biliyorum o yaşta takılmıcak gibi birşey değil o sivilceler. kardeşin kaç yaşında bilemiycem ama benim lisedeyken yüzümde sadece sınav zamanları tek tük sivilce çıkar hemen geçerdi. ama ben o ufacık sivilcelerden bile şikayet ederdim hemen isyan bayraklarımı çıkarırdım. ama 19 yaşımda staj zamanımda yaşadığım yoğunluktan ve stresten dolayı bütün düzenim değişti. yüzüm felaket derecede sivilceye maruz kaldı. ki yüzümdeki sivilceler sivilce bile değildi. bezelye büyüklüğünde kırmızılı morlu değişik cisimler. ve ağrıyolardı. daha sonradan yanağımda ve çenemde ceviz büyüklüğünde birşeyler çıktı. bütün düzenim değiştiği için, hergünüm stresli ve yorgun geçtiği için en önemlisi de zamanında şükretmeyi bilemediğim için Allah da bu şekilde bana neyin ne olduğunu göstermiş oldu. şimdi şükürler olsun normal düzeyde bir cilde sahibim. yüzümü kurcalama alışkanlığımdan vazgeçsem belki de tamamen düzelicek. ama yavaş yavaş o alışkanlığımdan da kurtulmaya başlıyorum. kardeşine söyle herşeyden önce haline yatıp kalkıp şükretsin. o sivilceleri kafasına takmaktan vazgeçsin. çok ciddi söylüyorum o sivilceleri görüp gözünde büyüttükçe çoğalıyorlar. yüzünü ellemesin. su içmeyi ihmal etmesin. su gerçekten çok etkili bir ilaç. ve düzenli beslensin, meyve-sebze yemeye özen göstersin. :34:

Ben İmex diye bir losyon var onu kullanmıştım ve en çok ondan memnun kaldım.Fondöten rengi olduğu için de sürdüğün an sivilcelerin görünümünü en aza indiriyor..

kapatıcı kullanmak zorunda kalmadığıma da çok sevinmiştim hala bir sivilce çıksa hemen onu sürerim hem iyileşir hem görünmez..

aralıksız 1-1.5 ay kulladım cildime de bi zarar vermedi tahriş falan etmedi..

o kadar sivilce ilacı kullandım hiç biri geçirmedi :32:en son aknetrentte buldum çareyi:nazar::nazar:

şuan cillop gibi suratım:nazar::nazar::nazar::nazar:
bide tedavim bitmedi 6.ayımdayım bitince ne olacak allah bilir:39::39:

biliyorum o yaşta takılmıcak gibi birşey değil o sivilceler. kardeşin kaç yaşında bilemiycem ama benim lisedeyken yüzümde sadece sınav zamanları tek tük sivilce çıkar hemen geçerdi. ama ben o ufacık sivilcelerden bile şikayet ederdim hemen isyan bayraklarımı çıkarırdım. ama 19 yaşımda staj zamanımda yaşadığım yoğunluktan ve stresten dolayı bütün düzenim değişti. yüzüm felaket derecede sivilceye maruz kaldı. ki yüzümdeki sivilceler sivilce bile değildi. bezelye büyüklüğünde kırmızılı morlu değişik cisimler. ve ağrıyolardı. daha sonradan yanağımda ve çenemde ceviz büyüklüğünde birşeyler çıktı. bütün düzenim değiştiği için, hergünüm stresli ve yorgun geçtiği için en önemlisi de zamanında şükretmeyi bilemediğim için Allah da bu şekilde bana neyin ne olduğunu göstermiş oldu. şimdi şükürler olsun normal düzeyde bir cilde sahibim. yüzümü kurcalama alışkanlığımdan vazgeçsem belki de tamamen düzelicek. ama yavaş yavaş o alışkanlığımdan da kurtulmaya başlıyorum. kardeşine söyle herşeyden önce haline yatıp kalkıp şükretsin. o sivilceleri kafasına takmaktan vazgeçsin. çok ciddi söylüyorum o sivilceleri görüp gözünde büyüttükçe çoğalıyorlar. yüzünü ellemesin. su içmeyi ihmal etmesin. su gerçekten çok etkili bir ilaç. ve düzenli beslensin, meyve-sebze yemeye özen göstersin. :34:

evet cnm haklısın yüzüne çok bakıyo aynada kafaya takıyo stres yapıyo su çok az içiyo meyve ve sebze çok tüketr bir tek suyu az içiyo yasıda 19 yasında cnm söyliyimde bol bol su içsin

Ben İmex diye bir losyon var onu kullanmıştım ve en çok ondan memnun kaldım.Fondöten rengi olduğu için de sürdüğün an sivilcelerin görünümünü en aza indiriyor..

kapatıcı kullanmak zorunda kalmadığıma da çok sevinmiştim hala bir sivilce çıksa hemen onu sürerim hem iyileşir hem görünmez..

aralıksız 1-1.5 ay kulladım cildime de bi zarar vermedi tahriş falan etmedi..

cnm o dediğin ilaçmı kapatıcımı anlamdım:26:

merhabalar..benımde eskıden cok vardı ve gercekten ınsanın psıkılojısı bozuluyor..bı maske tarıfı verıcem sımdı surdukten sonra cookk fena yanma hıssı oluyo dayanması gerekıyo 2 dk sonra gecıyor ve cok ii gelıyor..1 cay kasıgı tarcına lımon sıkıyoruz guzelce karıştırıp çamur kıvamına getırıyoruz ve içine 4-5 damlada su damlatıyoruz yuzunu iice yaydırsın ve dayansın kesınlıkle ilk surunce cok yanıyor ve yuzu yıkadıktan sonra kırmızı kalck zannedıyo insan ama gecıyor 5dka içinde ve ilk gunden itibaren faydasını gorecek..ayrıca kukurtlu sabunla yıkasın yuzunu her aksam eczanelerde satılıyor..

slm kızlar kardeşimin sivilceleriçok var ve evden dısarı bile çıkmak istemiyo soruyolar diye çok mutsuz kendini çirkin bakımsız hissediyo aslında çok güzel fizik ve yüz olarak ama sivilcelerim benim piskolojimi bozdu diyo çünkü denemediği şey kalmadı yüz yıkama jelleri,sivilce kremleri,sabunlar,tonikler,maskeler,doğal yöntemler,kaç defa doktora gittiğini sayamadım bile ama bir türlü geçemedi sadece hafiliyo bi ara geçiyo gibi hop bi bakıyo yine sivilceler çıkmış artık kafayı yiycek ne yaptıysa geçiremedi ne olur kızlar en etkili krem yöntem herneyse söyleyin bende hiçsivilce olmadığı için beni çok özeniyo ben pek bilgili değilim bu konuda ne yapabilirim ne kullansın sizce yada siz nasıl kurtuldunuz ne yaptınız neolur yardım edin kardeşime çok üzülüyorum:50:

en iyi yöntem uzman yolu....sabundan kremden fayda beklemesin madem bu kadar canını sıktı..en yakın zamana bi dermatoloğa görünsün ve düzenli ilaçlarını kullansın..

sis leke kremi dıye bı krem var kullananlar cok memnun bu sıtedede kullanan bırcok kısı var ben calıstıgım ıcın denemedım kısın denıcem ınsallah cıllere sıvılce ızlerıne sıvılcelere daha bırcok seye ıyı gelıyormus bı arastırın ıstersenız

cnm o dediğin ilaçmı kapatıcımı anlamdım:26:

İlaç canım..Ama fondöten renginde olduğu için sürdüğünde sivilceleri kapatıyor...Yani ekstradan kapatıcı kullanmak zorunda kalmıyorsun...ben şükür psikolojim bozulmadan kurtuldum hepsinden...:nazar:

İlaç canım..Ama fondöten renginde olduğu için sürdüğünde sivilceleri kapatıyor...Yani ekstradan kapatıcı kullanmak zorunda kalmıyorsun...ben şükür psikolojim bozulmadan kurtuldum hepsinden...:nazar:

bunu kesin kullanmasını söyliycem kardesime tesekkür ederim cnm

Ablacımm ben de 17 yaşındayım ve yüzümde çok şükür sivilce yok strese bağlı bazen çıkıyor ama bir haftaya geçiyor ama yüzüm çok bebeksi geliyor bu seferde :( yani ergenlik döneminde olması gereken de zaten sivilcenin çkmasıdır bu anormal bir durum değil. Bunu kardeşiniz dahil ergenlerin hepsi bilir ve ayıplamazlar. Hatta bi forumda okumuştum erkeklerin bazıları sivilceli kızları daha çekici buluyorlar. Onların bundan çekinmeleri ve utanmaları erkeklerin gözüne hoş geliyormuş. Bunu kardeşinize söyleyin ve artık sivilcelerine sahip çıksın onları sevsin :) en azından benim gibi yoldan geçen erkekler tarafından gösterilen "çocuk mu bu lan vuahahahahah " gibi iğrenç muamelelere katlanmıyooor :))

Back
X