Sivilceli Ciltler kızlar ne olur yardım edin kardeşim sivilceleri yüzünden çok mutsuz

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

month

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
5.004
64
358
İstanbul
slm kızlar kardeşimin sivilceleriçok var ve evden dısarı bile çıkmak istemiyo soruyolar diye çok mutsuz kendini çirkin bakımsız hissediyo aslında çok güzel fizik ve yüz olarak ama sivilcelerim benim piskolojimi bozdu diyo çünkü denemediği şey kalmadı yüz yıkama jelleri,sivilce kremleri,sabunlar,tonikler,maskeler,doğal yöntemler,kaç defa doktora gittiğini sayamadım bile ama bir türlü geçemedi sadece hafiliyo bi ara geçiyo gibi hop bi bakıyo yine sivilceler çıkmış artık kafayı yiycek ne yaptıysa geçiremedi ne olur kızlar en etkili krem yöntem herneyse söyleyin bende hiçsivilce olmadığı için beni çok özeniyo ben pek bilgili değilim bu konuda ne yapabilirim ne kullansın sizce yada siz nasıl kurtuldunuz ne yaptınız neolur yardım edin kardeşime çok üzülüyorum:50:

Son düzenleme:
bende sivilcelerle çok uğraştım doktora da gttım kesın çözumu tam olarak bende bulamadım ama güneş benim sivilcelerime iyi geldi kuruttu faydası oldu bir de yaşın da önemı var 24 yasındayım 7 sene ugrastm bende doktorumda demıstı 25 den snra azalır dye gercekten dgru kafasına takmasın takınca stres yapınca daha kötü oluyor inş kısa sürede geçer

selencim 19 yaşında kardeşimde ne yaptıysa bir türlü geçmiyo diyoruz yasın geçtikçe olgunlasınca hiç bişey kalmıycak ama ben genç kızlığı bu sivilcelerle geçirmek istemiyorum diyo herkezin ne oldu yüzüne demesin bunları duymaktan bıktım diyo onu öyle üzgün gördükçe bende çok üzülüyorum ve kardeşim için bişey yapmak istiyorum :50:

Sivilce sorunu başa bela zaten canım.
Psikolojik olarak insan cok takıyor kendimden biliyorum.
Daha bugün aldım bi ürün onu denicem.
İnş faydalı olursa kardesine önerebilirim.
Belki yardımcı olmuş olurum.
Aldıgım yerdeki kadın cok kesin konuştu bir haftaya etkisini görüceksin dedi.
Zaman ne göstericek bakalım :31:

Sivilce sorunu başa bela zaten canım.
Psikolojik olarak insan cok takıyor kendimden biliyorum.
Daha bugün aldım bi ürün onu denicem.
İnş faydalı olursa kardesine önerebilirim.
Belki yardımcı olmuş olurum.
Aldıgım yerdeki kadın cok kesin konuştu bir haftaya etkisini görüceksin dedi.
Zaman ne göstericek bakalım :31:

ayy insallah cnm geçiri sivilcelerini kardeşimede eczacılar kozmatikçiler hep aynı şeyleri diyodu kesin geçirir çok iyi falan dediler ama daha kötü oldu sivilceleri ama insallah seninkiler gecerde kardesimede alırım ondan süpriz yaparım bak derim forumda bi arkadasın geçti seninde gecicek derin ay insallah

ayy insallah cnm geçiri sivilcelerini kardeşimede eczacılar kozmatikçiler hep aynı şeyleri diyodu kesin geçirir çok iyi falan dediler ama daha kötü oldu sivilceleri ama insallah seninkiler gecerde kardesimede alırım ondan süpriz yaparım bak derim forumda bi arkadasın geçti seninde gecicek derin ay insallah

Keske canım ya.
Birbirimize yardım edebilsek
Benimde denemedigim kalmadi.
Daha dünde doktora gittim.
Artık cok sıkıldım bu isten.
Biran önce bnde kurtulmak istiyorum.
Kardesininde insallah gecer canım:43::43:

7. sınıftayken benimde inanılmaz bir sivilce problemim vardı. Evden çıkmaya utanırdım okadar çok takardımki. Sürekli kurcalardım yüzümü. Babamın eczacı bir arkadaşı vardı ve bana bir sabun + bir solüsyon vermişti. Etkisinide birkaç gün içerisinde görmüş ve sivilce sorunumu bu sabun + solüsyonla çözmüştüm. Sabunun ismini şuan hatırlamıyorum ama şeffaf turuncu gibi bir şeydi. Eczaneye sivilce için diyip tarif ederseniz verirler. Solüsyon ismini burdan yazmam uygun olmayabilir. İsmini özel mesaj olarak size gönderiyorum.

Son düzenleme:
Bende sivilce problemi yasiyorum. Abartilacak biseyim yok ama insan puruzsuz bir cild istiyor. Denemedigim birsey benimde kalmamisti. Suandaki yontemimi anlatayim sana. Benim sivilcelerim simdi geciyor gibi. Ins tamamen kurtulurum.

1.Sabah ac karnina maydonoz-limon iciyorum.I.Saracoglunun kuru.
2.Sabah yuzumu sadece suyla yikiyorum, aksam yatmadan oncede temizleme jeli ile.
3.Gece yatmadan once yuzume bephanthen krem suruyorum, eger yeni cikmis bir sivilcem varsa Acnelys diye bir merhem var onu suruyorum sivilcemin uzerine.Sabaha kadar kuruyor.
4.Iki gunde bir maske yapiyorum. kil+misir unu+krem+biraz su.

Benim yaptiklarim bunlar. Sivilcelerim bayya azaldi.

Bilinen en etkili cozumu accutane yada roaccutane denilen ilacla saglayabilirsiniz, yan etkileri cok ancak en agir yan etki karaciger iflasi olabilir aylik kan testi yaptirmasi gerekiyor, en hafif etki ise saclarinizi ciddi anlamda dokebilir, ama herkeste ayni etkiyi gostermiyor, ben 1 ay kullandim. Ay sonunda saclarimin asiri dokulmeye basladigini farkedip biraktim, ilaci kullandiginiz surece dikkatli ve dogru beslenmeniz gerekiyor,rejim,diyet asla yapilmamali, yan etkileri guclendirebiliyor aksi takdirde yapilan diyetler yada sagliksiz ogunler.. Kardesinizde gecmis olsun, umarim bi an once iyi bir sonuc elde eder.

Öncelikle geçmiş olsun..
Sivilcelerin en iyi ve doğal ilacı organik elma sirkesi..
Her gece yatmadan önce bir pamuğa damlatarak sivilcelerine kompres yapsın nasıl kuruduğuna inanamayacaksınız..
Ancak beslenmesine de dikkat etmeli fastfood ve atıştırmalıklardan vazgeçmesi gerek..

Öyle bir yazmışsınız ki sanki benden bahsediyorsunuz sandım inanın ki.Benim de ablam var ve sizin kardeşinize yaptığınız gibi elinden geleni yapıyor. Ama sonuç hüsran oluyor benim açımdan. Annemler diyorlar kızım üzülme büyüyünce geçecek diye ama ne zaman geçicek bir türlü çözemedim. İlkokul 4. sınıftan beri başladı, yaşım 17 oldu hala geçmedi. Alıştım aslında ben biraz da bunlarla yaşamaya. Ne doktorların verdiği kremler, ne solüsyonlar, ne de sabunlar fayda ediyor bana da. Sizin kardeşinizde sanırım daha çok sivilce var, bende ise daha çok siyah nokta var. Sivilcelerim genelde çenemde ya da yanaklarımın yan taraflarında çıkıyor. Siyah noktalar ise abartmadan şunu söyleyebilirim ki nerdeyse tüm suratımda, özellikle yanaklarımın yanlarında çıkıyor. En son doktora gittiğimde fondöten gibi bir ilaç verdi imex diye, şimdilik bunu kullanıyorum fena gelmedi aslında yani en azından burnumdaki ve yanaklarımdaki iri gözenekler kapandı. Bir de yeni toz kil aldı annem, kille maske yapıcam iyi geliyormuş diyorlar bayağı. Belki kardeşinizin de işine yarayabilir kil maskesi, en azından doğal.. Baktım da çok uzun yazmışım. Umarım kardeşiniz biran önce kurtulur sivilcelerinden...

Öyle bir yazmışsınız ki sanki benden bahsediyorsunuz sandım inanın ki.Benim de ablam var ve sizin kardeşinize yaptığınız gibi elinden geleni yapıyor. Ama sonuç hüsran oluyor benim açımdan. Annemler diyorlar kızım üzülme büyüyünce geçecek diye ama ne zaman geçicek bir türlü çözemedim. İlkokul 4. sınıftan beri başladı, yaşım 17 oldu hala geçmedi. Alıştım aslında ben biraz da bunlarla yaşamaya. Ne doktorların verdiği kremler, ne solüsyonlar, ne de sabunlar fayda ediyor bana da. Sizin kardeşinizde sanırım daha çok sivilce var, bende ise daha çok siyah nokta var. Sivilcelerim genelde çenemde ya da yanaklarımın yan taraflarında çıkıyor. Siyah noktalar ise abartmadan şunu söyleyebilirim ki nerdeyse tüm suratımda, özellikle yanaklarımın yanlarında çıkıyor. En son doktora gittiğimde fondöten gibi bir ilaç verdi imex diye, şimdilik bunu kullanıyorum fena gelmedi aslında yani en azından burnumdaki ve yanaklarımdaki iri gözenekler kapandı. Bir de yeni toz kil aldı annem, kille maske yapıcam iyi geliyormuş diyorlar bayağı. Belki kardeşinizin de işine yarayabilir kil maskesi, en azından doğal.. Baktım da çok uzun yazmışım. Umarım kardeşiniz biran önce kurtulur sivilcelerinden...

cnm kardeşiminde aynı çenesinde ve yanaklarının yanlarında çok var siyah noktada var gecen gün doktora gittik yine hap verdi birde jel verdi isimlerini hatırlayamadım birde azeldrem krem verdi ama hapı niye verdi anlaymadım oysa kan tahlili falan yapmadılar birde kil maskesi sakın kullanma ve yüzünü sabunla yıkama dedi 1 ay sonra kontrole çağırdı bakalım insallah gecirir

Öncelikle geçmiş olsun..
Sivilcelerin en iyi ve doğal ilacı organik elma sirkesi..
Her gece yatmadan önce bir pamuğa damlatarak sivilcelerine kompres yapsın nasıl kuruduğuna inanamayacaksınız..
Ancak beslenmesine de dikkat etmeli fastfood ve atıştırmalıklardan vazgeçmesi gerek..

elma sirkesini duymamıştım sağol cnm kardesime söyliycem doğal olduğu için yan etkide yapmaz şimdi kullandığı kremler kasıntı ve yanma yapıyomuş

Son düzenleme:
Bilinen en etkili cozumu accutane yada roaccutane denilen ilacla saglayabilirsiniz, yan etkileri cok ancak en agir yan etki karaciger iflasi olabilir aylik kan testi yaptirmasi gerekiyor, en hafif etki ise saclarinizi ciddi anlamda dokebilir, ama herkeste ayni etkiyi gostermiyor, ben 1 ay kullandim. Ay sonunda saclarimin asiri dokulmeye basladigini farkedip biraktim, ilaci kullandiginiz surece dikkatli ve dogru beslenmeniz gerekiyor,rejim,diyet asla yapilmamali, yan etkileri guclendirebiliyor aksi takdirde yapilan diyetler yada sagliksiz ogunler.. Kardesinizde gecmis olsun, umarim bi an once iyi bir sonuc elde eder.

evet cnm sivilcelerin olması içerdende oluyomuş bende duymuştum gecen gün dr gittik ama kan tahlili yapmadılar ama hap verdiler azeldrem krem ve jelin ismini hatırlayamadım birde hap verdiler onların isimlerini sorayım bakalım kardesime

Bende sivilce problemi yasiyorum. Abartilacak biseyim yok ama insan puruzsuz bir cild istiyor. Denemedigim birsey benimde kalmamisti. Suandaki yontemimi anlatayim sana. Benim sivilcelerim simdi geciyor gibi. Ins tamamen kurtulurum.

1.Sabah ac karnina maydonoz-limon iciyorum.I.Saracoglunun kuru.
2.Sabah yuzumu sadece suyla yikiyorum, aksam yatmadan oncede temizleme jeli ile.
3.Gece yatmadan once yuzume bephanthen krem suruyorum, eger yeni cikmis bir sivilcem varsa Acnelys diye bir merhem var onu suruyorum sivilcemin uzerine.Sabaha kadar kuruyor.
4.Iki gunde bir maske yapiyorum. kil+misir unu+krem+biraz su.

Benim yaptiklarim bunlar. Sivilcelerim bayya azaldi.

cnm kardesimde soğan suyu içmeye basladı ve içerken yüzünede sürüyo yüzünüde oda temizleme jeliyle yıkıyo killer tonikler ev böyle sivilce seylerle dolu ama bir türlü geçmiyo yağlı cips kızartma yemiyo yesede çok az ama bir ara azalıyo sonra yine çoğalıyo yani tamamen kurtulamıyo

tatlım doktorların verdikleri o ilaçların hiç biri kesin çözüm değil. kısa süreli bir iyileşmeye neden oluyorlar o kadar. bırakıldığı an o sivilceler tekrarlıyor. kişinin bu tür problemlerini atlatabilmesi için yediklerine, içtiklerine ve temizliğine çok çok dikkat etmesi gerekiyor. bak bu sivilcelerle ilgili bölümde bulunan diğer başlıklara şöyle bir göz atmanı tavsiye ederim. çok geçmiş olsun. inşallah kardeşin en kısa zamanda güzel ve sağlıklı bir cilde kavuşur. :71:

tatlım doktorların verdikleri o ilaçların hiç biri kesin çözüm değil. kısa süreli bir iyileşmeye neden oluyorlar o kadar. bırakıldığı an o sivilceler tekrarlıyor. kişinin bu tür problemlerini atlatabilmesi için yediklerine, içtiklerine ve temizliğine çok çok dikkat etmesi gerekiyor. bak bu sivilcelerle ilgili bölümde bulunan diğer başlıklara şöyle bir göz atmanı tavsiye ederim. çok geçmiş olsun. inşallah kardeşin en kısa zamanda güzel ve sağlıklı bir cilde kavuşur. :71:

evet kesin çözüm bencede değil ama yası ilerleyince geçicek bence çünkü okadar derin sivilceleri yok hani kimisinde izler oluyo delik gibi felan çok şükür o tür sivilce değil çenesinde ve yanaklarının yanlarında çok var birde siyah nokta cildi yağlı ama okadarda değil...insallah cnm gecerde rahatlar biraz kardesim çok takıyo kafasına haline şükret diyorum daha beterleri var ama elinde değilki her sivilce çıktığında bide acıyomuşta offf insallah düzelir

Back
X