• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar ne olur fikri olanlar yardım etsinnnnn???

crashandburn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
393
7
96
kızlar merhaba, buğday tenliyim saçım yaklaşık 5 yıldır röfle sarı.önce tamamen platındi,yıllar içinde röfleye döndüm ancak yine de oldukça yogun bi röfle oldugu için sapsarı saçlarım.

ancak o kadar yıprandı ki,saçım ıslanacak diye ödüm kopuyor,denize giremiyorum, saçım birbrine giriyor.artık bıktım saatler süren röfle günlerinden.

ve saç rengimi mi değiştirsem düşüncesi zayıf da olsa ortaya çıkmaya başladı.ancak ben ve cevrem o kadar alıştılar ki bu renge erkek arkadasım onun cevresi beni hep böle tanıdılar, ve yakıştırıolar.kendi arkadaslarım da öyle.

kuaförüm bile bak pişman olursun karışmam diyerek hevesimi kırdı.:26:

komik biliyorum ama 25 yaşındayım insanların sarı saçıma ragmen beni şirin bulmalarından nefret edıyorum artık daha kadınsı olmak istiyorum.kızıl saç sankı bunu saglar gibi geliyor.

istediğim saç rengi bakır kızıl.ten rengim koyu değil ama bembeyaz da değil. platin çok yakışmıştı.

bir de sarı saçlı bi gelin olmak istemiyorum yakışmadığını düşünüyorum.

ama cesaretim yok. ya çok kötü olursa,ne yaparım:S

aranızda hiç sarıdan bakır kızıla dönen var mı? bana yardım edin tüm fikirlere açığım.

tanıdıgım ınsanların fikirlerine şu yüzden güvenemıyorum sarı yapacağım zaman da aaa sacların siyah tenın de beyaz değil gitmez dediler, şimdi de sarı senin rengin vazgecme diyorlar:50::50::50:

eger bnm gibi biri varsa ya da bunu yapmış olan varsa lütfen yardımm:26::26::26::26:

sarı saçtan döndümve ne yaptıysam bir türlü saç rengi oturtamadım kendime
eger değiştireceksende bir renge karar ver ve o rengi hiç değiştirmeden ilk önce 2 haftada bir sonra ayda bir sonra 2 ayda bir boya 5-6 ay sonra sarılar anca kapanıyor
ben çok sık renk değiştirdim..

çok güzel akaju kızıllar var
kızıl istiyorsan güzel olabilir ama alt sarı oldugu için çok çabuk akar..
bunun yerine 8-9 ay röfle yaptırmayıp saç bakımı yapsan ara ara uçlardan kestirsen daha iyi olmaz mı???

sarı saçtan döndümve ne yaptıysam bir türlü saç rengi oturtamadım kendime
eger değiştireceksende bir renge karar ver ve o rengi hiç değiştirmeden ilk önce 2 haftada bir sonra ayda bir sonra 2 ayda bir boya 5-6 ay sonra sarılar anca kapanıyor
ben çok sık renk değiştirdim..

çok güzel akaju kızıllar var
kızıl istiyorsan güzel olabilir ama alt sarı oldugu için çok çabuk akar..
bunun yerine 8-9 ay röfle yaptırmayıp saç bakımı yapsan ara ara uçlardan kestirsen daha iyi olmaz mı???

evet tatlım alttakı sac sarı olunca renkler zor oturuyor,sorun değil ne kadar boyatmam gerekiyorsa boyatırım.daha fazla değiştirmem onda kalırım yeter ki yakışsın.çok sık değişiklik yapmıyorum kendımde.
8-9 ay röfle yaptırmazsam saçım yine siyah olur o da bana yakışmıo sanırım doğal bi güzel değilim:17::17:

yanisence buğday tene bakır kızıl yakışır mı?

ben hiç sarı kullanmadım ama senin gibi bugday tenliyim ne koyu bi ten nede beyaz. sıyahtan altın kumrala dondum buyuzden hiç pişman degilim hatta daha cok yakıstıgını düşünyorum karamel tonları bana cok yakısıyor eminim sanada cok yakısıcak boyadıktan sonra cevren bunada cok cabuk alısır merak etme hem senin alısman daha önemli içine sinmeside oyle..sana tavsiye edebilcegim tek renk palettenin 7.554 Altın karamel.. eminim pişman olmazsın kendimden biliyorum;)

ben hiç sarı kullanmadım ama senin gibi bugday tenliyim ne koyu bi ten nede beyaz. sıyahtan altın kumrala dondum buyuzden hiç pişman degilim hatta daha cok yakıstıgını düşünyorum karamel tonları bana cok yakısıyor eminim sanada cok yakısıcak boyadıktan sonra cevren bunada cok cabuk alısır merak etme hem senin alısman daha önemli içine sinmeside oyle..sana tavsiye edebilcegim tek renk palettenin 7.554 Altın karamel.. eminim pişman olmazsın kendimden biliyorum;)

yorumun için teşekkür ederim cnm.
altın kumral gerçekten güzel bi renk.ben de çok beğeniyorum.
aslında cevrem de cok umrumda değil, erkek arkadasımın renk olarak kızılı sevdiğni biliyorum.o nedenle bakırkızıl düşündüm. sence bakır kızıl yakışır mı peki??

kızıllar pek yakışmaz bnm tenime kumralın veya karamelin sarı yansımalı tonları en güzel yakısan renkler..kızıldada bi tek senin dedigin bakır kızılı tavsiye edebilirm

kızıllar pek yakışmaz bnm tenime kumralın veya karamelin sarı yansımalı tonları en güzel yakısan renkler..kızıldada bi tek senin dedigin bakır kızılı tavsiye edebilirm

kumral ve karamelden şüphem yok güzelim de baakır kızıldan bi emin olabılsem:26:

bakırkızıl da karamelin farklı bi tonu sonucta bununda yakışıcagına emin olabilirsin biraz daha arastır daha net görürsün

bgn buranın ii diye bilinen bi kuaförüne gttm.çok yakışır dedi. çok güzel bi renk istiosun dedi.sarı seni soluk gösterio bu daha canlı gösterir dedi. gözlerim de ela bnm bal rengi gbi, gözlerine de gider dedi ortaya çıkarır dedi.

ısrarla ama ben beyaz değilim dedim.yok yakışır sen bana güven dedi.
beğenmezsem sarıya ilk boya akınca dönebilirmişim, ama üstüste çok boyanırsa ancak 1 yıl sonra sarıya dönebilirmişim.

sıra geldi cesarete:26::26:

bgn buranın ii diye bilinen bi kuaförüne gttm.çok yakışır dedi. çok güzel bi renk istiosun dedi.sarı seni soluk gösterio bu daha canlı gösterir dedi. gözlerim de ela bnm bal rengi gbi, gözlerine de gider dedi ortaya çıkarır dedi.

beğenmezsem sarıya ilk boya akınca dönebilirmişim, ama üstüste çok boyanırsa ancak 1 yıl sonra sarıya dönebilirmişim.

tuğbacım bence sen tümüyle sarıdan vazgeç röfledende. yaşın çok genç. sarı saçı daha ileri yaşlara uygun görürler genelde.
ben 33 yaşındayım bana bile sarı yapma diyorlar. benim saç rengim saman sarısından biraz daha koyu. ben mecburum böyle yaptırmaya çünkü saçlarım gür olmadığı için koyu renklerde dip açılma sorunu yaşıyorum. sarı saçlarım daha gür duruyor. yoksa bende koyu renkleri tercih ederdim yaşına daha çok gider.
bende beyaz tenli değilim açık kumral-sarı gibi bir ten rengim var. şanslıyım ki her renk gidiyor. birtek platin denemedim yaşım için çok iddialı olurdu.
saç rengin ne olursa olsun umarım çoook güzel bir gelin olursun :69:

gözlerin bide bal rengiyse gercekten süper durur inan pişman olmıcaksın değişiiklik seni yeni doğmuş gibi yapıcaktır cok degiştiren renkler oldugu için soyluyorum cnm cevremde bu rengi yapanlar hiç pişman deil

bence öncelikle pc ortamında kendi fotoğrafınızın üzerine renk denemeleri yapın,yakışıp yakışmayacağına daha da net karar verirsiniz

tuğbacım bence sen tümüyle sarıdan vazgeç röfledende. yaşın çok genç. sarı saçı daha ileri yaşlara uygun görürler genelde.
ben 33 yaşındayım bana bile sarı yapma diyorlar. benim saç rengim saman sarısından biraz daha koyu. ben mecburum böyle yaptırmaya çünkü saçlarım gür olmadığı için koyu renklerde dip açılma sorunu yaşıyorum. sarı saçlarım daha gür duruyor. yoksa bende koyu renkleri tercih ederdim yaşına daha çok gider.
bende beyaz tenli değilim açık kumral-sarı gibi bir ten rengim var. şanslıyım ki her renk gidiyor. birtek platin denemedim yaşım için çok iddialı olurdu.
saç rengin ne olursa olsun umarım çoook güzel bir gelin olursun :69:

meltemcim çok teşekkür ederim, haklısın sanırım koyu renkler şu an bnm için daha iyi. bgn iyice düşündüm sanrım bakıra dönüyorum olmazsa da bi yolunu bulurum artık.

umarım güzel bi gelin olurum senin güzel kalbindeki gibi çok teşekkrler:69:

gözlerin bide bal rengiyse gercekten süper durur inan pişman olmıcaksın değişiiklik seni yeni doğmuş gibi yapıcaktır cok degiştiren renkler oldugu için soyluyorum cnm cevremde bu rengi yapanlar hiç pişman deil

cnm bnm senin çok desteğini gördüm zamanını ayırdgn için çok saol gerçekten.
sanırım deneyeceğim değişiklik iyidir bakalım bi.:61::61:

merhaba tubacımmm
saçlarının rengi güzelse yakışıyorsa hiç kızıla bulaşma derim
benim de saçlarımda ara ara sarı röfle var buğday tenliyim yakışıyor kızıl beni daha olgun gösteriyordu
ve röfleden önce kızıllar gitsin diye çok beklemem gerekti
akıyor ama renk yinede kalıyorrr
bir daha da yapmam heralde
bende şimdi tamamı sarı olsa diye düşünüyorummm
birde olmazsa rengini beğenmezsen tekrar boyama yapmak saçını yıpratır ki zaten çok yıprandı diyosun
arkadaşlarında dediği gibi pc den renklere bak fotona koyarak yakışırsa dene tabi
sen bilirsin
birde fotonu görseydik daha iyi fikir sahibi olurduk canımm

merhaba tubiyy. öncelikle şunu söyliyim benim saçım 5-6 yıldır kızıldı. bende benzer sebeplerle biay kadar önce wazgeçtim bu renkten. en çok da saçlarımdan dolayı sewimli bulunduğum için yani kızıl öyle kadınsı göstermiyor aksine çocuksu gösteriyor bana göre bembeyaz değil ama beyaz tenliyim. bende yaşımı gösterebilmek adına açık kumral gibi tonlara yöneldim ama alıştığın şeyden wazgeçip yeni bi renge alışmak we o rengi oturtmak hiç mi hiç kolay değil bir de kızıldan dönmek çok zordur. umarım her ne yaparsan çok daha yakışır.

Back