Kızlar ne olur bana dönermisiniz

Cngz44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
498
218
33
30
Süt alerjisinden dolayı doktor mama verdi aptamil pepti syneo diye sünden bugüne etki etmemişti çok ağrıları vardı şuan da yok ağrısı bir kaç sattir aşırı rahat ama doymuyor sanki sürekli istiyor 60 verdim tekrar 60 verdim 30 verdim çıldırıyor aranıyor hala ben ne yapabilirim gazda çıkartmadı üstten ama huzursuz değil gazdan dolayı ağlamıyorda sadece mama istiyor

Doymuyor hiç çok belli uyumuyorda omzuma alıyorum omzumu boynumu emiyor aranıyor emzik verdim ağzına biraz sakinleşti ama mama istiyor hala doyurmuyor olabilir mi bu mama

Kaç aylık? Ayına göre kaç cc almalı diye yazın
Bana çıkan sonuçlar şöyle
Şarjım az tabloyu kopyalacağım ilk hesap kilosuna göre
3 kg dan itibaren
4 kg dan itibaren diye gidiyor
Örnek 3 kilo için günde 8 kez 40 ml-70 ml arası
Veya 7 kez 50-80 ml arası
Veya 6 kez 55-95 arası diyor

Benim bebeğim de çok az emiyordu hastanede hemşireler önce 30 luk mama yaptı ağlamaya devam edince devamını verdik

Normal mama kullanıyorduk biz sma comford düne kadar sadece 60 içiyordu belki 30 da üzerine veriyordun doyuyordu uyuyordu suan şaşkınlık içerisindeyim

Alerji maması diye mi doymuyor acaba istedikçe istiyor bıraksam 200 ml içer o derece hiç böyle değilde sma comfort kullanırken

Peki birşey daha soracağım emzikle uyusa bir sıkıntı olur mu şuan emzik verdim emiyor ve uyuyor emziği çıkartınca kalkıyor öyle yatsa sakıncası varmıdır
Ben emzikle uyutuyorum, bir iki kere düşürünce ağlıyor geri veriyorun rahatlayıp derin uykuya geçince de kendi atıp uyumaya devam ediyor zaten.

Peki birşey daha soracağım emzikle uyusa bir sıkıntı olur mu şuan emzik verdim emiyor ve uyuyor emziği çıkartınca kalkıyor öyle yatsa sakıncası varmıdır
Sizi emiyorsa emzik bu kadar erken önerilmiyor. Ama tamamen mama ile besliyorsanız ben de uyurken emzik veriyordum. O iyice dalınca çıkarıyordum veya ağzından düşünce uyanmıyorsa öyle devam ediyordu. Umarım kuzucuk bu yeni mamaya adapte olur. Sanırım açtı ondan ağlıyordu diye düşünüyorum. Bugün daha iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…