Süt alerjisinden dolayı doktor mama verdi aptamil pepti syneo diye sünden bugüne etki etmemişti çok ağrıları vardı şuan da yok ağrısı bir kaç sattir aşırı rahat ama doymuyor sanki sürekli istiyor 60 verdim tekrar 60 verdim 30 verdim çıldırıyor aranıyor hala ben ne yapabilirim gazda çıkartmadı üstten ama huzursuz değil gazdan dolayı ağlamıyorda sadece mama istiyor
Doymuyor hiç çok belli uyumuyorda omzuma alıyorum omzumu boynumu emiyor aranıyor emzik verdim ağzına biraz sakinleşti ama mama istiyor hala doyurmuyor olabilir mi bu mama
Bana çıkan sonuçlar şöyle
Şarjım az tabloyu kopyalacağım ilk hesap kilosuna göre
3 kg dan itibaren
4 kg dan itibaren diye gidiyor
Örnek 3 kilo için günde 8 kez 40 ml-70 ml arası
Veya 7 kez 50-80 ml arası
Veya 6 kez 55-95 arası diyor
Benim bebeğim de çok az emiyordu hastanede hemşireler önce 30 luk mama yaptı ağlamaya devam edince devamını verdik
Bana çıkan sonuçlar şöyle
Şarjım az tabloyu kopyalacağım ilk hesap kilosuna göre
3 kg dan itibaren
4 kg dan itibaren diye gidiyor
Örnek 3 kilo için günde 8 kez 40 ml-70 ml arası
Veya 7 kez 50-80 ml arası
Veya 6 kez 55-95 arası diyor
Eki Görüntüle 3541097
Benim bebeğim de çok az emiyordu hastanede hemşireler önce 30 luk mama yaptı ağlamaya devam edince devamını verdik
Peki birşey daha soracağım emzikle uyusa bir sıkıntı olur mu şuan emzik verdim emiyor ve uyuyor emziği çıkartınca kalkıyor öyle yatsa sakıncası varmıdır
Peki birşey daha soracağım emzikle uyusa bir sıkıntı olur mu şuan emzik verdim emiyor ve uyuyor emziği çıkartınca kalkıyor öyle yatsa sakıncası varmıdır
Sizi emiyorsa emzik bu kadar erken önerilmiyor. Ama tamamen mama ile besliyorsanız ben de uyurken emzik veriyordum. O iyice dalınca çıkarıyordum veya ağzından düşünce uyanmıyorsa öyle devam ediyordu. Umarım kuzucuk bu yeni mamaya adapte olur. Sanırım açtı ondan ağlıyordu diye düşünüyorum. Bugün daha iyi mi