Kızlar ne düşünmeliyim gebelik dışında

• Konu Sahibi Konu Sahibi Incibz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Incibz

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
103
20
18
Bugün gecikmemin 14 günü araya bayram girdiği için gidemedim doktora bugün gitcem evde 4 ters yaptım hepsi belirgin çizgi çıktı çift ilk saniyede belirti olarak göğüs hassasiyeti arada sancı batma gibi migdem ağrıyor arada da onun dışında belirgin biseyim yok testlerim 3 ü bebe time biri de erken gebelik testi softec
Korkuyorum aslında gebelik mi değil mi çünkü elle tutulur biseyim yok böyle yaşayan var mı teşekkür ederim 🤗

Bugün gecikmemin 14 günü araya bayram girdiği için gidemedim doktora bugün gitcem evde 4 ters yaptım hepsi belirgin çizgi çıktı çift ilk saniyede belirti olarak göğüs hassasiyeti arada sancı batma gibi migdem ağrıyor arada da onun dışında belirgin biseyim yok testlerim 3 ü bebe time biri de erken gebelik testi softec
Korkuyorum aslında gebelik mi değil mi çünkü elle tutulur biseyim yok böyle yaşayan var mı teşekkür ederim 🤗
Yaptığın testlerin fotosunu atar mısın canım buraya

Normalde de geçilir miydi?
14 gün çok uzun bir süre.

Böyle

Eklentiler

• IMG_20250401_092411.webp
    IMG_20250401_092411.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20250401_092415.webp
    IMG_20250401_092415.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 32
İnşallah allahim herkesin gönlüne göre versin alttan mi bakılır ultrason mu bildiğiniz var mı
Beta değeriniz 3000 lee’yi bulduysa karından görünür ki bence sizinki bu kadar gecikmeye görünür . Son regl tarihiniz neydi

Hamileyim🥰🥰🌸🌸💕💕allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah aminnn

Doktor kap atışı için 10gün sonra gel dedi ama şu kadarlık fln hamilesin demedi adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim doktora gitmeli miyim haftaya mesela 10günü beklemeden

Doktor kap atışı için 10gün sonra gel dedi ama şu kadarlık fln hamilesin demedi adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim doktora gitmeli miyim haftaya mesela 10günü beklemeden
Bence bekle kalp atışını duyarsın ama gerek duymamıştır söylemeyi

Back
X