- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
-
- Konu Sahibi emberassed
O zaman eskisi gibi slm ver canim hicbir sey olmamis gibi. Araya sogukluk girmemis gibi. Eger o da oyle davranirsa, yni hicbir sey olmamis gibi o sekilde devam ettirirsin muhabbeti zamanla. Ama yok soguksa eskisi gibi degilse (eski tavırlarını sen biliyorsun sonucta) sen de ona gore umursamazsn bir daha. Korkma o da insan sonucta. Kendini koy onun yerine. Biri sana gelse yer misin onu :) o da yemez cekinme sakin olYa çok samimi olmamakla birlikte sadece selam sabahımız varrdı o da bnm gerginliğim yüzünden ortadan kalktı ve bn ondan ciddi hoşlanıyorum böyle uzak kalması canımı epey sıktı açıkçası en azından naber nasılsın diye iki kelam ediyorduk benmm gerginlik sebebime gelince ya anlaşılmasından korktum biraz ama daha da belli ettim sanırım işte bu durumu düzeltmek istiyorum biraz
Bence de haklısın aslına bakarsan ben de kendime bu durumu yakıştıramıyorum zaten eğer çok umrundaysa gelir konuşur ama cesaret edebilir mi sence ben oana karşı çok gergin davranıyorum terslerim diye duşunuraz once dediklerimi tekrarliyorum..
arti, onun cok derdi ise o adim atsin.. filmlerde oluyor o, hani kiz adim atiyo cocugun umrunda degilken kara sevdali oluyo birden.. reelde boyle islemiyor canim.. umursarsa gelir konusur, zor mu?
goze almasi gerekmez mi hoslaniyorsa? hem eminim anliyordur hoslandigini..Bence de haklısın aslına bakarsan ben de kendime bu durumu yakıştıramıyorum zaten eğer çok umrundaysa gelir konuşur ama cesaret edebilir mi sence ben oana karşı çok gergin davranıyorum terslerim diye duşunur
Bana bakmamaya göz teması kurmamaya çalışıyor o yüzden rahatsız oldum zaten baksa bn de selam veririm,sence yanına gdip bişeyler sormaya çalışmak mantıklı mıO zaman eskisi gibi slm ver canim hicbir sey olmamis gibi. Araya sogukluk girmemis gibi. Eger o da oyle davranirsa, yni hicbir sey olmamis gibi o sekilde devam ettirirsin muhabbeti zamanla. Ama yok soguksa eskisi gibi degilse (eski tavırlarını sen biliyorsun sonucta) sen de ona gore umursamazsn bir daha. Korkma o da insan sonucta. Kendini koy onun yerine. Biri sana gelse yer misin onu :) o da yemez cekinme sakin ol
Çoktan hissediyodur da emin olamıyordur diye düşünüyorum,ama cidden bn o olmadığı zaman okula gitmek istemiyorum o derece sıkılıyorum herşeydengoze almasi gerekmez mi hoslaniyorsa? hem eminim anliyordur hoslandigini..
Bi de muhabbet edebileceğimiz hiç ama hiç bir ortam yok o yüzden ben mi gtsem diye düşünüyorum zatenO zaman eskisi gibi slm ver canim hicbir sey olmamis gibi. Araya sogukluk girmemis gibi. Eger o da oyle davranirsa, yni hicbir sey olmamis gibi o sekilde devam ettirirsin muhabbeti zamanla. Ama yok soguksa eskisi gibi degilse (eski tavırlarını sen biliyorsun sonucta) sen de ona gore umursamazsn bir daha. Korkma o da insan sonucta. Kendini koy onun yerine. Biri sana gelse yer misin onu :) o da yemez cekinme sakin ol
Senin birden muhabbeti kesmenden dolayı ondan raharsiz olduğunu düşünmüş olabilir ve bu yuzden bakmamaya calisiyor da olabilir. Git sor canim ne olacak. Ama slm vererek nbr nasilsin fln diye baslaman daha iyi okur sanki. Pat diye alakasiz bir konu sorarsan konusmayan bir insan neden boyle bir sey sordu da diyebilir kendi kendine. Ama makul mantikli bir konu bulursan git konus tabi. En fazla dedigim gibi olur yani soguk dvranirsa ustune dusmezsin olur biter. Normal davranirsa d arkadasligina devam edersin. Ha eger olur da bir ihtimal hic slm vermiyordun vs muhabbetine girerse bu aralar kafam yogun biraz sorunlarm var vs der ustunu kapatirsin olur biterBana bakmamaya göz teması kurmamaya çalışıyor o yüzden rahatsız oldum zaten baksa bn de selam vermem,sence yanına gdip bişeyler sormaya çalışmak mantıklı mı
bu derecr takinti haline getirme bence, daha tanimiyorsun bile iyice.. belki de sandigin kisi degil, boyle dusun..Çoktan hissediyodur da emin olamıyordur diye düşünüyorum,ama cidden bn o olmadığı zaman okula gitmek istemiyorum o derece sıkılıyorum herşeyden
Sadece sinifta mi karsilsiyorsunuz siz?Bi de muhabbet edebileceğimiz hiç ama hiç bir ortam yok o yüzden ben mi gtsem diye düşünüyorum zaten
Ama muhabbeti pt diye kesen sen degil misin ? Ben olsam ben de gelip konusmam muhabbeti kesen biriyle. Boyle dusunmeyin benceBence de haklısın aslına bakarsan ben de kendime bu durumu yakıştıramıyorum zaten eğer çok umrundaysa gelir konuşur ama cesaret edebilir mi sence ben oana karşı çok gergin davranıyorum terslerim diye duşunur
Evet ya o önce kendinden emin olsun bn bişeyler yapmadan yaparsa zaten değerli Bi durum olurbu derecr takinti haline getirme bence, daha tanimiyorsun bile iyice.. belki de sandigin kisi degil, boyle dusun..
emin olsa ne olmasa ne.. hoslaniyosa senden isik gormese de adim atar.. 'yureklendireyim' yanilgisina dusme..
Evet ama selamlaşmak dışında pek bi muhabbetimiz kalmamıştı zaten ortak bi alanımız yok sınıf 200 kişi amfi ortamı kim kime dum duma anlaycağın o 10kişilik bi erkek ordusuyla geziyor bn kızlarla geziyorum pek konuşma fırsatımız olmuyorAma muhabbeti pt diye kesen sen degil misin ? Ben olsam ben de gelip konusmam muhabbeti kesen biriyle. Boyle dusunmeyin bence
Olsun.sonucta selami bitiren sensin. Rahatsız oldugunu dusunmus olbilir. Normal olarak o da kendini geri cekmistir.Evet ama selamlaşmak dışında pek bi muhabbetimiz kalmamıştı zaten ortak bi alanımız yok sınıf 200 kişi amfi ortamı kim kime dum duma anlaycağın o 10kişilik bi erkek ordusuyla geziyor bn kızlarla geziyorum pek konuşma fırsatımız olmuyor