kızlar nasıl fikir?

tweety1314

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
93
0
36
Antalya
kızlar düğünümüz için aklıma bir fikir geldi ve sizinle paylaşmak istedim. ilk dansımızı ederken barkovizyonda bizim görüntülerimizden oluşan ve dans ettiğimiz yabancı müziğin türkçe altyazılısı olarak barkovizyonda gözükmesi ya da dans ettiğimiz klibi türkçe altyazılı olarak barkovizyondan seyrettirilmesi hangisi daha ii olur bilmiyorum ya da nasıl fikir bilmiyorum düşüncelerinizi ve aynı zamanda bunun için önerebileceğiniz sözleri de güzel olan şarkı önerilerinizi bekliyorum ...

canım yanlıs anlamazsan bısı dıcem. sımdı ılk dans yenı cıktınız ortaya ve herkesın sızı ızlemesı sızın romantızmınızle duygulanması gerek bence.senın dedıgın gıbı barkovızyonda bısı olursa ya onu ızlemıcek mıllet sıze bakmaktan yada onu ızlemekten sıze kımse bakmıcak bence pek hos bı fıkır olmamıs malesef. tabı bu benım kısısel gorusum

oncelıkle gulben ergenın ıkı sarkısını onerıcem sana bırısı ayrılmam dıgerıde tesekkur ederım .... bıde barkovızyon fıkrıne gelınce bence ınsanlar onu ızlerken sızın gusellıgınızın farkına varamıcaklar yada sızı ızlerken onu ızlemıcekler. bırak senın dansın ve sız duru olun yanı kargasa yapma bence. slaytı sız cıkmadan once mısafırlerıne seyrettırebılırsın ama öle gusel olur. umarım yanlıs bısı dememısımdır kısısel fıkrım bu benım

hyr yanlış anlamadım aksine benim aklıma gelmeyen düşünceyi getirdin ben farklılık olur diye istemiştim yabnacı müzükile çıkış olur tr si barkavizyonda olur diye ama bakışlar konusu aklıma gelmemişti açıkçası o zaman bu fikri takı merasimi sırasında olabilir oturanlar izler ayrıca teşekkür ederim en önemli şeyi hatırlattığın için

yazdıgım gelmedı zannettım bı kez daha yazdım kusura bakam canım. buarada takıda yapmak gercekten cok akıllıca bende degerlendırsem acaba bu fıkrı :)))

lara fabian, je taime benim ilk dans mziğim olucak inşallah :) bence bi dinle süper bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…