Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar mutlaka okuyun

gul34

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
448
1
316
Antalya
sarı saç boyayıpta turuncu oluyor diyenlere çözüm!

saçlarınızı evde sarıya boyadıgınızda yada gölgeli saçlarınızın diplerini boyadıgınızda saçlarınız hafif turuncu, bakır arasına kayıyorsa bu yazıya dikkat!

saçlarım sık gölge yani sarı, saç diplerimi sarının tüm renklerine boyasamda hep bir turunculuk oluyordu. çıragan sayanının kuaför kısmında calışan bir tanıdıgımdan aldıgım tiyolarla bu sorundan kurtuldum ve sizlerle paylaşmak istedim. ilk başta dip boyasından başlayalım, sarı saçlıysanız ve dipleriniz koyu renk ise dip boyanızı 9.1 küllü sarı alıyorsunuz. boyanızı hazırladıktan sonra içine 2-3 kaşık su ve çok az saç kremi koyuyorsunuz ve yanlızca diplere sürüp 15 dk bekletiyorsunuz. daha sonra dipten saç uçlarınıza doğru tarakla tarayıp 10dk daha bekliyorsunuz. bu sayede aralarda gölgeler oluşacak. oksidan cok güçlü oldugu için bu turunculuk oluyormuş. su ve saç kremi ise bu yogunlugu ayarlıyormuş ve gerçektende açık kumral bir renk oluyor ve turuncumsu renkten eser kalmıyor.

saçlarınızın sarı tonundan memnun değilseniz ve komple sarıya boyamak istiyorsanız. direk boyadıgınızda yine tam istediğiniz sarıyı yakalamanız mümkün değildir. yapmanız gereken en acık istediğiniz sarı boyayı alıyorsunuz. bu 12 cok acık sarı olabilir. komple saçınıza sürüp gereken süre kadar bekliyorsunuz ve yıkayıp, durulayıp, kurutuyorsunuz. daha sonraki işlem ise yine 9.1 küllü sarı,2-3 kaşık su ve saç kremi ile diplerinizi sürüp 10 dk. bekletiyorsunuz. daha sonra saçınızın her yerine hızlı bir şekilde sürüp,taradıktan sonra bir 10 dk daha bekletip saçınızı duruluyorsunuz. loreal in yeni boyalarının içinde saçınızın zarar görmemesi için serumlar var. gerçektende koruyor ama sarı saçın bir dezavantajı varki illaki yapranır ve kurur. bunun içinde her duştan sonra saç bakım serumlarını kullanarak saç bakımınızı yapabilirsiniz. işte hepsi bu kadar bu bilgiler benim işime yaradı, umarım sizede yararlı olur

Arkadaşım, bir şey sormak istiyorum: Ben bir hafta önce açık kestane saçıma, sık sarı röfle attırdım. Ama şimdi evde, kendi başıma hepsini sarıya boyamak istiyorum. Sence ne yapmalıyım ve renk tutar mı dersin ? Bu faydalı bilgi için de çok teşekkür ederim.

bunun aynisini bende soruyorum:)
tek renk acik sari karemelimsi cagla sikel rengi gibi istiyorum
ama hangi renklerle nasil:S

benimde kuafor rofle yaptirirken o mavi orealin icine bol bol sac kremi koymustu
acaba orealden tasarufmu yapiyor bu demistim hehehe
demek turunculugu aliyormus
`
kizlar rofleli sac icin bir numara soyleyinde evde kendim tek renge boyuyacagim
saclarim baya acik
kullu renkler sanirim yesil yapabiliyor diye duymustum
loreal 9 tonlari filanmi alsam acabaaa

valla kızlar benim saçım bal köpüğüydü ama bakırımsı bir bal köpüğü oldu.Loreal Castingle boyamıştım ama koyu çıktı ben de lorealin 03 numarasını aldım(tavsiye ederim çok koyu olmayan saçlar için)boyadım.45 dk.tuutum yıkadığımda çok güzel açılmıştı ama uçlar daha hoş külllü ama dipler hafif turuncumsuydu.Bir kaç gün sonra diplerine 9.1 alıp aynen denemek istiyorum.Bu arada saçlarım hiç yıpranmadı.Çok koyu bir saçınız yoksa lütfen oriel kullanmayın

valla bende bu oryelin kurbanı olanlardanım,saçlarımı mahvetti tabi bakırdan sarıya çevirmeye çalışınca yandı saçlarım küllü boyalar filanda işe yaramadı çünkü ne yaptıysam turunculuktan krtulamadım hatta bi ara saçlarım yeşil oldu tekrardan doreye boyadım vs.vs..işte ama artık canıma tak etti saçlarıma ne bakımlar uyguladıysam yanıklarım yüzünden berbat,cansız ve sönük göründükleri için saçlarımı kısacık kestirdim ve kahve tonlarına boyattım valla bugün moralim çok düzeldi çünkü saçlarımın yeni görüntüsünü çok beğendim,verdiğin bilgiler çok güzel arkadaşım gerçektende saçları çok koyu olmayanlar bu oryal denilen zararlı şeyi kullanmasınlar hiç tavsiye etmiyorum..

Paylaşım için teşekkürler arkadaşım güzel paylaşım

çok mantıklı ama saç kremi olumsuz bi etki yapmasın?boya tutmama gibi.

cnm biz evde boyarken sac kremi koyuyoduk boylara fakat saclarımızı boya sertlestirdigi için yumusak kalsın diye koyuyoduk bilmeden dogruz bi iş yapmısız demek turunculugu alıyo falan yazmıslar iyiymiş yaa bundan sonra daha cok koyacagım demek o zman :):) yok herhangi bi yan etkisini biz görmedik boyada gayet güzel tutuyodu:)

paylaşım için teşekkürler bu çok önemli bir bilgi geçekten,evet cilanında nasılyapıldığını öğrenmiş olduk zaten hep aklıma geliyordu bunlar saç kremimi koyuyor ne diyordum bu kadar akışkan oluyor diye sonrada yok yaa falan diyordum, doğruymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…