kızlar mutfak halım nasıl :)

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
kızlar royalın halısı çok beğendim mutfak için aldım ama kremli yerleri biraz fazla annem mutfakta çabuk batar dedi ama çok beğendim gri gibi görünen yerleri parlak böye ipler oluyo ya gümüş gibi işlenince öyle adı aklıma gelmedi bide bu resimden daha canlı pembeleri burda soluk çıkmış

Son düzenleme:
canım cok begendim ama
mutfakta kullanması biraz zor olabilr
iyi günlerde kullan inşlh

sağolun kızlar zaten çokta titiz değilimdir ama sempatiksalakcinni bikere taktım kafaya işte aslında ben bunu beğenmiştim ama boyutları kalmamış

aynı böyleydi benim o hoşuma gitmişti ilk baş kilim gibi bunun mavili eflatunlusuda vardı ama bu daha ağır güzel

cnm çok güzellll güle güle kullan:):)kirlensin boşver temizlnirr hem senlemi yaşıycak:)

amaan demi ama yıkar yıkar kullanırım kaydirigubbakcemile3 sağol canım

mutfak için rengi çok açık mutfağa gitmez canım ama misafir odasına falan düşünürsen süper olur

teşekkürler kızlar bilmiyorum belki oturma odasında kullanabilirim ama büyük ihtimal mutfak halısı olcak içimde kalmasın kaydirigubbakcemile2

ben açık aldım rengi sen de al batsın bu dünya batdın bu mutfak temzileriz bee

:roflol::roflol: amaan temizleriz nolcak sinirlendikçe sileriz kaydirigubbakcemile3 sağol tatlım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…