• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Kızlar mutfak dekorasyonu ile ilgili yardımmm

Always_My_Hearth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
761
103
123
Mutfak resimlerinizi bekliyorummm çok kararsızım modern lake mutfak mı yoksa eski Fransız filmlerindeki gibi beyaz oymalı mutfak dolapları mı bide dolapların rengi konusunda kararsızım mutfak eşyalarım genelde kırmızı ve patlıcan moru renginde ve beyaz eşyalarım gri ankastre yardımlarınızı bekliyorummmm:46::46::46::46::46::46::46:

Detay ön plana cıkıcak olan tezgah.dolap şekli ve rengidir Tabi bu benim şahsi düşüncem:))
Beyazın asilliği farklıdır ama temizligi sorunludur
Bunun beyaz krem damar desenli yani Fransız mantıklı gibi
Lakeyi asla tavsiye etmem özellikle beyaz konusunda sararma ve yıllar sonra deformasyonu cok hızlı olan bi ürün
Tezgahını kesinlikle çimston diyorum hem gösterişi ve kullanışı tek gecerim
İyi Akşamlar...

Detay ön plana cıkıcak olan tezgah.dolap şekli ve rengidir Tabi bu benim şahsi düşüncem:))
Beyazın asilliği farklıdır ama temizligi sorunludur
Bunun beyaz krem damar desenli yani Fransız mantıklı gibi
Lakeyi asla tavsiye etmem özellikle beyaz konusunda sararma ve yıllar sonra deformasyonu cok hızlı olan bi ürün
Tezgahını kesinlikle çimston diyorum hem gösterişi ve kullanışı tek gecerim
İyi Akşamlar...

evet kremdede olabilir mor ve kırmızı ile uyumlu olur sanırsam teşekkürler güzel düşünceleriniz için

Mutfak resimlerinizi bekliyorummm çok kararsızım modern lake mutfak mı yoksa eski Fransız filmlerindeki gibi beyaz oymalı mutfak dolapları mı bide dolapların rengi konusunda kararsızım mutfak eşyalarım genelde kırmızı ve patlıcan moru renginde ve beyaz eşyalarım gri ankastre yardımlarınızı bekliyorummmm:46::46::46::46::46::46::46:

modern lake mutfağı tercih ederim.ama sadece beyaz boğar diye mürdüm istiyorum kendime belki sende düşünürsün?

Back
X