kızlar mutfağımı süsledim

tijeen

www.tijeence.blogspot.com
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
2.881
889
pembiş pembiş mutfağımı süsledim nasıl olmuş?
ekmek çantam (içinde ekmeğimi saklıyorum) ve bebek poşetlik ;

bu ise malum su bidonu:

şey bu arada bidonu süslemem aşkımcımın pek hoşuna gitmedi diyor ki;
"ben bu kızın eteğini kaldırıp da su bitiyomu kontrol edemem, çok ayıp olur"
:roflol:

malum kurdela nakışı ile süsledimm hihoyyyt

eline emeğine sağlık canım ama damacana espirisine bayıldım:))

kokoşum... kokoşsun... kokoş.... aman da pekte hoş kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
harika olmuşlar arkadaşım bayıldım doğrusu :asigim:

sersoyum çoooooook tşkler canım kaydirigubbakcemile3

pembe kumaşımdan arttı dik. mak. açtığımda su bidonunun altındaki tabureyede kılıf dikeceğim sanırım daha şık olur dimi?

pembe kumaşımdan arttı dik. mak. açtığımda su bidonunun altındaki tabureyede kılıf dikeceğim sanırım daha şık olur dimi?

hmmm olur tabi hayatım neden olmasın, merakla bekliyorum hadi bakem :1rolleyes:

diktiğimde resmini eklerim canım
elimde bi proje var kikiki
daha doğrusu adım adım kurdela nakışı yapıyorum resimleyerek onu sayfaya ekliyeyim inş. mak açarım

teşekkür ederim zehracım daha da iyileri sizlerin olsunnkaydirigubbakcemile3

aa süper olmuş tijencim eline sağlık ya bende bu bebekli poşetlikten yapmak istiyorum canım sana zahmet olmazsa biraz anlatabilirmisin aslında yapını tahmin edebiliyorum ama tam öğreneyim ki yapayım
normal torba gibi dikip üst kızımlarını büzüyosun dimi altı açık bırakıp üste bebeği takıyosun
kurdela nakışı yerine daha farklı bi fikrim var ama dimem size sonra sersoy oy oy gülüyo bana :çok üzgünüm:

canım çok basit dikdörtken kumaşı kesiyorsun ,kısa olan iki kenarı birleştirip sülfüle git
elimizde bir boru oluşuyor kikikikik
hem üst hemde alt kısmına lastik geçecek şekilde dikiyorsun
incecik iki birit hazılayıp( kızın elbisesinin askıları oluyor bu) bunlarıda sabitle ama dikkatet lastik geçecek olan yerden tuturma. biraz altından dik
sonrada lastikgeçiriğ büzdür hem alt kısmı hemde üst kısmı
ay çok mu uzun anlattım neysee
valla bak merak ettim zeynepcim bu fikrini umarım yakın zamanda bizlerle paylaşırsın:)

Son düzenleme:
Çok iyi düşünmüşsün cnm, özellikle bidonlar çok kötü duruyo mutfakta yavs, bendekinede lazım böyle bişeyler sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…