Kızlar mustakil ev mi rezisdans mi

Miricandan

Macera dolu amerika
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
381
213
37
Merhaba hatunlar fikir verin bana ızmir de sirince tarafında müstakil ev mi yoksa izmirde şehir içinde rezisdans mi? Bu zamana kadar rezisdans istiyordum ama allah nasip ederse bebek düşünüyorum müstakil ev daha mi iyi ikisinin fiyat hemen aynı kararsızım sonuçta bu kere alacağız müstakil evde yaşayanyaşayanlar artışı eskisi nedir?

Merhaba hatunlar fikir verin bana ızmir de sirince tarafında müstakil ev mi yoksa izmirde şehir içinde rezisdans mi? Bu zamana kadar rezisdans istiyordum ama allah nasip ederse bebek düşünüyorum müstakil ev daha mi iyi ikisinin fiyat hemen aynı kararsızım sonuçta bu kere alacağız müstakil evde yaşayanyaşayanlar artışı eskisi nedir?
Bence sehir icinde rezidans. Bebekle ilcede ve mustakil evde yasamak zor olur. Isitma ulasim vs zor.

Müstakil evde oturuyorum, site içinde, İzmir'de hiç bir güvenlik sorunu yok. Yıllarca İstanbul'da yaşadım, camı bile kapatırdım geceleri. Burda bazen kapı açık kalıyor. Köpeğimiz var, bahçede oynuyor. Sera yaptım küçük, sofrayı bahçeye silkiyorum :KK76: Alt kat üst kat gürültü derdi yok, gece bas makinaya çalışsın, alt kata ayıp olur diye sabahı bekleme. Ben çoook memnunum, bundan önce yaşamamışım valla. Amaaa olumsuz yönleri yok değil, ev bahçe gir çık olduğu için daha çabuk kirleniyor, teras, merdiven ve yol temizliği de eklenince işler biraz artıyor. Titiz insana uymaz. Kediler geliyor bahçeye miyav miyav yine sıkabilir kişiye göre. Çatı işi çıkabiliyor, bahçe de bakım istiyor. Ama bunlar bize sorun değil, hallediyoruz ama yan komşuya sorun misal, çit kırılıyor usta geliyor, teras altına ilaçlama geliyor, ota ilaçlama geliyor, bahçeye adam geliyor, bu da ekstra gider demek. Biz bunları kendimiz yapıyoruz bu yüzden maddi olarak ekstramız yok.

X