Doğuma Hazırlık Kızlar MUHAMMED isminin yanına isim arıyorum yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangisi

• Muhammed Emir

OY: 8 32,0%
  • Muhammed Ali

OY: 11 44,0%
  • Muhammed Enes

OY: 4 16,0%
  • Muhammed Eren

OY: 0 0,0%
  • Muhammed Ayaz

OY: 2 8,0%

• Ankete Katılan
    25

AyAl80

Bin şükür ❤❤
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
417
553
34
Kızlar hamile kalmadan önce oğlum olursa adını Muhammed koyacağım demiştim şimdi 18 haftalık hamileyim ve bir oğlum olacak inşallah ama yakın çevrem tek Muhammed ismine ağır olur diyorlar bende ikinci isim koymak istiyorum sizin öneriniz varsa açığım bir de emir ismini ben seviyorum ama emir ismindeki çocuklar çok yaramaz deniliyor sizin çevrenizde emir isminde çoçuk ismi var mı gerçekten yaramaz mı şimdiden cevabınız için teşekkür ederim

Muhammet Emin isminde bir öğrencim vardı pek çalışkan ama biraz haylazdı. Ama genel fikrim benim de ağır oluyor ama mafem koyacaksınız yanına şöyle Ayaz gibi isimler yakışmıyor bence.

Teşekkür ediyorum kızlar cevaplarınız için bende Muhammed emir düşünüyorum ama işte emir ismindeki çocuklar çok yaramaz oluyormuş bi arkadaşım öyle deyince aklıma takıldı ama benim içimde sinen isim de Muhammed emir

Kızlar hamile kalmadan önce oğlum olursa adını Muhammed koyacağım demiştim şimdi 18 haftalık hamileyim ve bir oğlum olacak inşallah ama yakın çevrem tek Muhammed ismine ağır olur diyorlar bende ikinci isim koymak istiyorum sizin öneriniz varsa açığım bir de emir ismini ben seviyorum ama emir ismindeki çocuklar çok yaramaz deniliyor sizin çevrenizde emir isminde çoçuk ismi var mı gerçekten yaramaz mı şimdiden cevabınız için teşekkür ederim
muammet mahmut ikiside peygamberimizin adı

Muhammet emir ve muhammet ali... ikiside çok güzel canım. Bence soyadiniza en çok hangisi uyuyorsa onu koy.

X