ben göğüs büyütme hayaliyle ordan burdan bilgiler almaya çalışırken her gün gösğülerimin kocaman olduğunu hissede hissede o günün gelmesini beklerken, ailem bu duruma çok büyük bir tepki verdi. Ben önceden burun ameliyatı olmak istediğimi söylemiştim, ama göğüs büyütme için söylememiştim. Artık benim ameliyat olma zorunluluğum yaklaştığı için bunu aileme de anlatma zorunluluğum oldu, malesef ki bu duruma çok karşı çıkıyolar. Ameliyat olurum olmasına ama onları üzeceğimi biliyor olmak beni de çok üzüyor, ameliyatta daha fazla korkmama sebebiyet veriyor. Ben artık çalışmaya da başlıycam, iş hayatına girmeden önce bu göğüsleri benim yapmam şart oldu, üstelik ben Hatay'da merkezde yaşıyorum. Ailem zaten ameliyatı benden soğutma peşindeler asla benim şehir dışında büyütmeme izin vermiyceklerdir. O yüzden ben mecburen buradaki doktorlara bakarak araştırmamı sıfıra çektim. Ama içim de bir korku var ya ameliyatımı yeterince başarılı yapamazsa diye. Çünkü genelde büyük illerde bu ameliyatı yapabilmemin doğru olduğu söylendi. Ama bu konuda artık daha çok düşünmüycem ben ve ameliyatımı olucam. Bir aya kadar da benim biricik kuzenim düğünü olucak, ben ameliyatımı daha olmadım hatta buradaki doktorlarla dahi görüşme yapmadım. Sizce düğüne yetiştirebilir miyim? Hem göğüs hem burun ameliyatı. İkisini aynı gün düşünüyorum. Bir sene sonra benim Almanya'ya gitmem gerekicek. Haliyle de doktorumdan baya uzakta olmuş olucam. Ya bu ameliyatımla ilgili bir sorun yaşarsam, bu konuda ne gbi sorun olabilir. Arkadaşlar sizin tecrübenize ihtiyacım vari Şu an çok kötü bunalımdayım, nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum, şu göğüs ameliyatını da bir an önce artık yapmak istiyorum bana akıl verin ya napmalıyım...