kıyamam sana:1hug:canım tatlımm yapmaaaa bende senin gurptanım hemde çok şansızım aşılama yapılcak 1200 ünite puregon yedim yumurtalar gelişmiyor bacım bugün 15 günüm bu ilacın üçte biri ile aşılama yapmış dokotrum düşün.....
üzme o tatlı canını sıkma sen sakın RABBİMDİR ALAN VEREN YARADAN O Kİ TOPRAĞA CAN KURDA KUŞA ANALIK VERMİŞ BİZEMİ VERMEYECEK bu yol çok zahmetli bir yol bu yol sınav canım rabbim bize bu yolu sunmuş olmuyor diye bişey yok cnm sadece zamanı gelmemiş benle korunmayı bırakanlar bebeklerini aldırlar kucaklarına cnm.....kahroldum günlerce ağladım ağlamaktan geceleri ateşim çıktı sıtmalar tuttu göz kapaklarım acıdı günlerce ama yok eliminden o kadarı geldi gördümki kocamıda çok üzdüm yapmayacam deidm...çevremde herkes çok anlayışlı olacak diyolar başka bişey demiyorlar ama bu demek değilki benim içinde sana dediklerini demeyen yok ooo neleri varbu uğurda işimi,bıraktım cnm herügn hastanede olduğum için işi gücü terk ettim biliyorum vardır bu kadar acının üüzüntünün bir karşılığı hiç isyan etmedim ama hep üzüldüm ....RABBİM SENİDE BENİDE BİZİM GİBİ OLAN BÜTÜN KULLARINI ANNE YAPACAK CNM İNAN BANA SENDE BURAYA YAZACAN BEN ANNEYİM DİYE:1hug:a.s.