kızlar mobilyamı boyatacağım bakarmısınız?

canım valla benbi mobilyacı eşi olarak sana tavsiyem siyah ve beyaz bide mor ve beyaz çok moda inan bizim mağzadda genelde bu tonlar mevcut haziran 30 yiğenim evlenecek ona bile mor ve beyaz aldık ama en revaşta siyah ve beyaz var:71:

haklısın esila bayağı abattım ben bu kırmızı sevdasını ama açık renk katmak istyorumki biraz aydınlansın evim ...acaba köşe koltuğu salonun içindeki odaya koyp orayada klasik takımımı getirsem vede onun üzerine açık renk kılıf diktirsem ,perdeyide açık renk halda açık renk dahamı iyi olur acaba ne dersiniz ..o ikitane teklide klasik koltuk takımın teklileri

Arkadaşım her zaman 1 assolist vardır değilmi.Sizin salonda şuanda hepsi assolist gibi olmuş.Assolist sadece kırmızılar kalsın diğerlerini sadeleştirip açık renkler yapabildiğiniz kadar yapın.Tabloları objeleri örtüleri kaldırmakla başlayın ilk olarak.Kırmızı ve siyahı bejle tonlamak güzel olur. Mobilyalarınızı yapışkan folyolar var onlarla kendiniz kaplamaya ne dersiniz. Hem maliyetide ucuz sıkıldığınızda eskiye döndürme şansınnız da var. Halıda (çoz az siyah gri desen yada düzde olabilir) sadelik tercih edin.Bakın evinizin havası nasıl değişecek:) Ama yine kararsızsanız mobilya ve ev dekorasyonu katoloğlarını inceleyen.

Son düzenleme:
Bence mobilyalarınızın rengi çok güzel. Evinizi kırmızıdan kurtarsanız daha güzel olur. Mobilyalar çok güzel bozmayın ayrıca beyaz diyorsunuz ev bayrak gibi kırmızı beyaz mı olacak?

eğer hala boyatmaya vermediysen yapışkanlı folyo örneklerini bir incele derim.hesaplı kolay ve şık duruyorlar.

yok canım daha boyatmadım kararsız kaldım bazı değişiklikler yapıcam ama kararsızım işte ...şu bildiğimiz yapışkanlı kağıtlardan mı bahsediyorsun ?

evet ama onların kalitelileri varmış koçtaş gibi yapı marketlerde dc fix diye bir marka var akalın deco yaz uygulama örnekleride var nette.

Back
X