kızlar mobilyamı boyatacağım bakarmısınız?

barbienaz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
79
3
296
Ankara
$SAM_2030.webp$SAM_2031.webp$SAM_2032.webp

Ben olsam,mobilyaları boyatmak yerine (kırmızı kağıtlı olanlar dahil) tüm duvarları kum bejine boyatırım.
Siyah koltuğu ve masanın sandalyelerini krem rengi kaplatırım.
Perdeleri düz krem rengi yaparım.Yaldızlı kırlent kullanmam.

Bu şekilde,odanın havası değişecek ve aydınlık olacaktır.

Mobilyaların rengi güzel.
Ayrıca kırmızı tekli koltuk ve halıyı da beğendim.
Ama duvar kağıdı biraz boğmuş.Sandalyelerin ve perdelerin rengi de fazla kaçmış.

Cnm mobilyalarin guzel ama evinde kirmizi ve siyah o kadar hakim ki biraz bogmus.

Ben aydinlik olmasi taraftaryim yani en azindan perdelerin bembeyaz olsaydi keske.

Renk degistirmek istiyorsa ben sana siyah/beyaz yapmani tavsiye ediyorum.

Koltuklarinin yastiklarina beyaz kilif gecirebilirsin ayni sekilde yemek masanin sandalyelerinede.

Cocuk var beyaz kir goturmez diyorsa koyu krem rengini oneririm.

Sen bilirsin yinede.

meleknaz ben sandalyelerimi yeni döşeme yaptırdım köşe koltuğumuda ...duvar kağıdını yaptıralıda 5 .6 ay oldu yani tekrar değiştiremem :(.... perdemi değiştirebilirim halımıda açık renk alabilirim mobilyamıda boyatabilirim birde 2li teklileride yeniden kaplatabilirim ..offf napsam bilemiyorum :84:

es_ra teşekkürler...biz salonda oturuyoruz ben kırmızı hastasıyım her yer kırmızı birde siyah kattım içine ..mobilyalarım 10 yılllık ..perdeyi aynı mekanizmaya sade beyaz tül diktirsem daha iyi olacak galiba

Mobilyaları beyaza boyatın.Perdeleri değiştirme imkanı varsa siyah yapın.Birde yere kadar pileli beyaz bir tül diktirin bence eskisiyle aynı olmasın.

Bence tv sehpası yada tv ünitesi almalısın. Model olarak biraz odanın tarzına uymamış hem renk hem model.. Diğerlerini de beyaza boyatırsın. Sandalye bacakları masayı falan..

Dekorasyonda çok fazla kırmızı kullanımı baş ağrısına sebep olabilir.Mesela bir duvarınız kırmızıya boyayabilir ve aksesuarlarla dekore edebilirsiniz.Bebek odalarında kırmızı kullanmayın.Kırmızının kan basıncını yükselttiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Kendisi emici bir renk olup, sürekli büyüyormuş izlenimi verir. Yoksa kırmızı bir duvara sürekli baktığınızda hiç üzerinize üzerinize geldiği olmadı mı? Kırmızı genellikle kütüphane gibi yerlerde, ya da sıcak mekanlarda düşünceyi ve sohbeti canlandırmak için kullanılır. Kırmızının aynı zamanda iştahı kabarttığı da söylenir;

Sizin dekorasyonunuz felaket spor koltuklar sandalyeler, klasik ahşap mobilyalar gözü tırmalayan boğucu bir atmosfer.Kırmızıyı sevmenize diğeceğim yokta bu kadar yoğun kullanmak zorundamıydınız.Bence kırmızı ve siyaha birde beyaz düşünemiyorum bile kırık beyaz veya bejin en açık tonuna boyatın mobilyaları halı krık beyaz çok hafif siyah desenli, perdelerde düz sade kırık beyaz ve bir iki siyah biblo veya obje evinizin havasını değiştirecektir.Lütfen o sehba ve vitrindeki örtüleri ve lema yastık ayna saat kaldırın gümüşlüğün içindeki yoğunluğuda atın.Beyaz olan duvara kırmızı ve siyah geometrik desenleri olan spor bir obje asarsanız çok güzel olur.

Son düzenleme:
haklısın esila bayağı abattım ben bu kırmızı sevdasını ama açık renk katmak istyorumki biraz aydınlansın evim ...acaba köşe koltuğu salonun içindeki odaya koyp orayada klasik takımımı getirsem vede onun üzerine açık renk kılıf diktirsem ,perdeyide açık renk halda açık renk dahamı iyi olur acaba ne dersiniz ..o ikitane teklide klasik koltuk takımın teklileri

salondaki 2 berjer varya onlar ve bir üçlü birde ikli bunlarında arkası ve kenarları krem oturma erleride berjerin renginde..ama salona koyunca sandalyelerle uymaz o yüzden krem kılıf yaptırayım sandalyelerin rengindende üzerlerine kırlent koyarım halıda krem perdede krem olusa dahamı iyi olur acaba...mobilyayı boyatırmıyım bilemiyorum ozaman

Ben koltukta kılıfı hiç sevmiyorum kötü görünüyor bence ama yinede siz bilirsiniz.Keşke aceleye getirmeseydiniz duvar kağıdı yeni koltuk ve saldalyeler yeni kaplandı diyorsunuz bir sürü masraf yapmışsınız ama dahada yapılacağa benziyor.

evinizi kirmiziyla cok bogmussunuz renk uyumu yapacam die ama olmamis perdeler filan cok boguk duvar kagitlari tavandaki kirmiziliklar :25:

Back
X