- 31 Mart 2016
- 686
- 146
-
- Konu Sahibi sensizlink
Hafta sonu renk seçimi için gittim mağazaya vee almış olduğum koltuk takımından vaz geçerek,farklı bir takım ile değiştirdim :) sadece renk için gitmiştim ama koltuğu komple değiştirdim.. Şimdi yeni aldığım koltuk takımının resmini ekleyeceğim renkleri tamamen görseldeki ile aynı olacak,ve görseldekinden daha şık ve renkleri canlı,güzel görünen bir takım.. yemek odası ile uyumu hakkında yorumda bulunur musunuz kızlarr :) Eki Görüntüle 1825612 [
Canim oturma grubuna yemek masana bayildim fakat yatak odasi mobilyasini pek sevemedim yinede senin begenmen onemli tabiMerhaba kızlar, Temmuz da inş düğünüm var, ve aldığım mobilyaları sizinle paylaşıp fikir almak istedim :)
Köşe takımı oturma odası için, rengi turkuaz olacak..
Salon takımının rengine daha karar veremedim, yemek odası ile uyumlu olması lazım, öneriye açığım, yorum yaparsanız sevinirim :)
Eki Görüntüle 1821302 Eki Görüntüle 1821304 Eki Görüntüle 1821305 Eki Görüntüle 1821307 Eki Görüntüle 1821309
canım bence fransız country tarza soft renkler daha çok uyuyor krem beyaz temizlik açısından sıkıntı. o nedenle alfemodan alacaksan bırak tırmalasın dedikleri bi kumaş var onun su yeşili rengini düşünebilirsin bide yemek odasındaki mavi/yeşil ve gri detaylar kahve ve hardalla uymayabilir koltuk ayakları da ahşap yemek odası beyaz. ama evde farklı da durabilir tabi bilemedimHafta sonu renk seçimi için gittim mağazaya vee almış olduğum koltuk takımından vaz geçerek,farklı bir takım ile değiştirdim :) sadece renk için gitmiştim ama koltuğu komple değiştirdim.. Şimdi yeni aldığım koltuk takımının resmini ekleyeceğim renkleri tamamen görseldeki ile aynı olacak,ve görseldekinden daha şık ve renkleri canlı,güzel görünen bir takım.. yemek odası ile uyumu hakkında yorumda bulunur musunuz kızlarr :) Eki Görüntüle 1825612
canım bence fransız country tarza soft renkler daha çok uyuyor krem beyaz temizlik açısından sıkıntı. o nedenle alfemodan alacaksan bırak tırmalasın dedikleri bi kumaş var onun su yeşili rengini düşünebilirsin bide yemek odasındaki mavi/yeşil ve gri detaylar kahve ve hardalla uymayabilir koltuk ayakları da ahşap yemek odası beyaz. ama evde farklı da durabilir tabi bilemedim.
Canim oturma grubuna yemek masana bayildim fakat yatak odasi mobilyasini pek sevemedim yinede senin begenmen onemli tabi
kafanı karıştırma altı üstü eşya dediğin gibi zıt renkler de olur niye olmasın.Artık değiştirme şansım yokkmaleesef alfemodan değil, koltuk takımı işte o yüzden böyle zor oldu renk seçimi.. ama resimdekinden daha canlı ve şık duruyor koltuklar.. kararsız kaldığımı belirttiğim herkes mimarlar bile zıt renkler kullanıyor, olsun felan dediler ama bilmiyorum halı ve perdede krem yoğun kullanmayı düşünüyorum.. Birde sana şey sorcam sen bu yemek odasının orta sehpasını gördün mü bizim aldığımız alfemo mağazasında orta sehpası yoktu, ben görmeden aldımm, onu gördüysen büyüklüğü felan nasıl onun canım ?
benim bu tarz bişey olacak işte bu takım bellona ama benimki atölyede yapılacak.
Çok güzell koltuk takımın.. güle güle kullan.. orta sehpa pek güzel değilmiş ya, çok sade duruyor, raflar felan basit gibitakım olsun diye görmek şart değil diye düşündüm, o da çok sırıtacak bu koltukların arasındaa
Ben her şeyinizi çok beğendim,sade şık gözü yormayan modeller hepsi,yıllar geçse de sıkılmazsınız. Artık kapitoneli pembe koltuk takımlarını görmekten başım döndü moda diye herkesin evine girdi nerdeyse.
Bence gayet uyumlu,böylece salonu biraz daha renklendirip yemek odasını daha sakin tuttunuz. Yemek odanızın rengi ve modeli zaten başka renklere uyum sağlayabilecek türde. Benden tam not:) Çünkü ben de kendi evime geçtiğimde yeni eşyaları da bu tarzda alıcam. Sevgiyle mutlulukla kullanın inşallah.Çokk teşekkür ederim, evet sadelikten yanayım, abartılı mobilya sevmiyorum.. Fakat kahve-gri koltuk takımı yerine görselde eklediğim, haldal sarısı kahve takımı aldım... yemek odası ile uyumu hakkında tereddütüm var, o konuda ne dersiniz ??
Çok teşekkür ederim kat kat daha iyisi sizin olsun.Bence gayet uyumlu,böylece salonu biraz daha renklendirip yemek odasını daha sakin tuttunuz. Yemek odanızın rengi ve modeli zaten başka renklere uyum sağlayabilecek türde. Benden tam not:) Çünkü ben de kendi evime geçtiğimde yeni eşyaları da bu tarzda alıcam. Sevgiyle mutlulukla kullanın inşallah.
Bayıldım mobilyalariniza. Tarzlarımız çok benzer ama bence de salon takımına bi el atmak lazım çok koyu kalmış. Özellikle yemek masanıza bayıldım hangi marka ve model acaba?