• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar mimarlik ic mimarlik acdigim ofisime mimarlar ariyorum

Göndermeden önce bir oku, kontrol et.. bu hatalarla ilkokuldan mezun etmiyorlar, sen doktoraya kadar hangi ülkede çıktın, çok merak ettim...

Türkçe öğretmeni değilim tatlım, bu bilgiler her okumuş türk evladın da vardır :))

Sizi ilgilendirmez basit ve saygisiz yorum yazmakdansa sizde doktora seviyesine ulasmaya calisin bana saygisizlik yapnaniz cok anlamsiz

Göndermeden önce bir oku, kontrol et.. bu hatalarla ilkokuldan mezun etmiyorlar, sen doktoraya kadar hangi ülkede çıktın, çok merak ettim...

Türkçe öğretmeni değilim tatlım, bu bilgiler her okumuş türk evladın da vardır :))

Evet canim bak okumuslugun farki sen polemik yaratiyosun ben ise bilgili oldugum bisuru konuda yorumlar yaziyorum okumuslugun farkli okumusuz yillarimizi vermisiz bugun isvereniz ayrica turklugume laf soylemek gibi bir hakkiniz bulunmuyor

Cok guzel olgun bi bayansiniz anladigim kadariyla ben burda acdigim konu sadece mimarlari ilgilendirsin lutfen dil bilgisine kimsenin ihtiyac duymuyoruz

Kimsenin dil bilgisine ihtiyaç duymuyor musunuz? Siz bu ciddiyetle biraz zor çalışan bulursunuz.
Ayrıca düzeltmeden edemeyeceğim
Yalnış değil YANLIŞ
Açdığım değil AÇTIĞIM

Üst üste aynı imla hatalarını yapmışsınız bunun telefondan yazmakla yada hızlı yazmakla alakası yok. Ayrıca bir iş ilanı veriyorsanız (ki kk ya iş ilanı vermek de ne alakaysa) biraz ciddiye alın bir zahmet doğru düzgün yazın da insanlar yazdığınıza itimat etsin, bu okuyanlara, iş arayanlara duyduğunuz saygıyı gösterir.
PES yani bir de doktora yapmış ya :53:

Son düzenleme:
Kuralları bir kez daha hatırlatalım mı?
Hakaret, polemik yasaktır, kişisel tartışmaya dönen konular derhal kapatılır.
Konu sahibesi ve yorumcular lütfen herkes üslubuna dikkat etsin.

Evet canim bak okumuslugun farki sen polemik yaratiyosun ben ise bilgili oldugum bisuru konuda yorumlar yaziyorum okumuslugun farkli okumusuz yillarimizi vermisiz bugun isvereniz ayrica turklugume laf soylemek gibi bir hakkiniz bulunmuyor

İşveren olmak meziyet mi? Simdi cekeyim 50 bin lira kredi acayım bi bakkal ben de işveren olurum....

Doktora doktora, yurtdışı yurtdışı diyorsunuz, türkçem iyi değil diyorsunuz ama photoshop yazmıyorsunuz, cok garip

Kimsenin dil bilgisine ihtiyaç duymuyor musunuz? Siz bu ciddiyetle biraz zor çalışan bulursunuz.
Ayrıca düzeltmeden edemeyeceğim
Yalnış değil YANLIŞ
Açdığım değil AÇTIĞIM

Üst üste aynı imla hatalarını yapmışsınız bunun telefondan yazmakla yada hızlı yazmakla alakası yok. Ayrıca bir iş ilanı veriyorsanız (ki kk ya iş ilanı vermek de ne alakaysa) biraz ciddiye alın bir zahmet doğru düzgün yazın da insanlar yazdığınıza itimat etsin, bu okuyanlara, iş arayanlara duyduğunuz saygıyı gösterir.
PES yani bir de doktora yapmış ya :53:
Yazamiyorumm turkce bilgim yok turkiyede okumadim daha hangi dille anlatayim sadece konusuyorum

İşveren olmak meziyet mi? Simdi cekeyim 50 bin lira kredi acayım bi bakkal ben de işveren olurum....

Doktora doktora, yurtdışı yurtdışı diyorsunuz, türkçem iyi değil diyorsunuz ama photoshop yazmıyorsunuz, cok garip

Neyse cikin konundan disari lutfen siniz bozmaya gerek yok arkadasim ne istiyosun diplomami yirtip turkiyede okul hayatinami basliyayim derdin ne

Her şeyin yolu yordamı var değil mi? Türkçeniz iyi değilse ilanı ingilizce verin ( nasılsa ingilizce bilen eleman arıyorsunuz) yada Türkçesi iyi bir arkadaşınıza rica edin size türkçe bir -işçi arama metni- oluştursun. Ben şahsen bu ciddiyette bir ilana başvurmam, hiç güven vermiyor çünkü anlatabildim mi?

İş ilanıyla ilgili yazılacak mı? Yoksa konu dışına çıkıldığı için işlem yapmaya mı başlayalım?

Lutfen beni ve konumu polemikcilerden kurtarin her acdigim konuda bana musallat oluyorlar kiskirtiyorlar turklugume bile laf atiliyo sadece mimarlara ihtiyacimiz var admin lutfen ben ve benim gibi bikac kadib var polemikcilere maruz kalan sitemizi kurtarin bunkardan hakaret icerik mesajlar yaziyorlar

Her şeyin yolu yordamı var değil mi? Türkçeniz iyi değilse ilanı ingilizce verin ( nasılsa ingilizce bilen eleman arıyorsunuz) yada Türkçesi iyi bir arkadaşınıza rica edin size türkçe bir -işçi arama metni- oluştursun. Ben şahsen bu ciddiyette bir ilana başvurmam, hiç güven vermiyor çünkü anlatabildim mi?

Olabilir mimar ariyoruz sizi aramiyoruz zaten ben burda 50 defa yurtdisinda buyudum turkce sadece konusma dilim var yazi hatalarim olabilir diyorum ama pokemik yaratiliyor ben verdiyim ilan gayet net anlasiliyor zaten turkce dil bilgisi sitesi degil yorumunuz yersiz yabanci dil bilen mimar ariyoruz evet

Olabilir mimar ariyoruz sizi aramiyoruz zaten ben burda 50 defa yurtdisinda buyudum turkce sadece konusma dilim var yazi hatalarim olabilir diyorum ama pokemik yaratiliyor ben verdiyim ilan gayet net anlasiliyor zaten turkce dil bilgisi sitesi degil yorumunuz yersiz yabanci dil bilen mimar ariyoruz evet

eleman bulmayla ilgili profesyonel siteler var oraları denesiniz burdan bulmanız çok zor görünüyor.

eleman bulmayla ilgili profesyonel siteler var oraları denesiniz burdan bulmanız çok zor görünüyor.
Tamam onuda denerim zaten disardan da gorusmeye cagirdigimiz 3 4 mimar var yabanci dil genelde sorun oluyor yani siz boyle yazsaniz bende boyle sakin biyanit veririm ne anlami var seviyesiz bicimde tartismanin

Arkadaşlar da size diyor ki Türkçe bilmiyorsunuz tamam da İngilizce kelimeleri de doğru düzgün yazamıyorsunuz. Fotosop yazmışsınız ilk mesajınıza :37:

Arkadaşlar da size diyor ki Türkçe bilmiyorsunuz tamam da İngilizce kelimeleri de doğru düzgün yazamıyorsunuz. Fotosop yazmışsınız ilk mesajınıza :37:

ARkadasim mesela polemik oldugunu biliyorum ama bi kac mesajda pokemik cikmis hizli yaziyorum diyorum anlatamiyorum bisuru yanlisim var ona bakarsan

Back