Calismak isteyenler varsa buyurup yazabilirler egitim seviyesi universite mimarlik bolumu yurtdisi tahsili olanla olabilir yurtici mastrini da yapmis autocad 3dmax fotosop programlari bilmesi sart.ofis kendimin kendimde yurtdisindan doktorami yapmis mimarim.yabanci dil de olursa sevinirim rusca ingilizce ves
siz hangi şehirdesiniz?
Calismak isteyenler varsa buyurup yazabilirler egitim seviyesi universite mimarlik bolumu yurtdisi tahsili olanla olabilir yurtici mastrini da yapmis autocad 3dmax fotosop programlari bilmesi sart.ofis kendimin kendimde yurtdisindan doktorami yapmis mimarim.yabanci dil de olursa sevinirim rusca ingilizce ves
Hani millet yazım hatalarına laf söylüyor diye kızıyorsun da, fotosop ne be arkadaşım, yurtdışında öyle mi yazıyorlar.. iş ilanı veriyorsun, daha düzgün yazabilseydin keşke..
Ps: ben de cepten yazıyorum...
Mesleğin gereği olan programın adını bile yanlış yazarken buradan personel bulup saygı mı bekliyorsunuz?
İyice suyunu cıkardılar kknın
Millet kil tug masturbasyon yazarken siradisi gelmiyoda bu konumu siradisi geldi
Mesleğin gereği olan programın adını bile yanlış yazarken buradan personel bulup saygı mı bekliyorsunuz?
İyice suyunu cıkardılar kknın
Hani millet yazım hatalarına laf söylüyor diye kızıyorsun da, fotosop ne be arkadaşım, yurtdışında öyle mi yazıyorlar.. iş ilanı veriyorsun, daha düzgün yazabilseydin keşke..
Ps: ben de cepten yazıyorum...
Siz kimsinizki sizin sayginiza ihtiyac duyayim anlamsiz bir yorumcu lutfen polemik yaratmayin cocuksu mantikla
Tek o mu ?
Is ilanlari buradanmi veriliyor ?
Siz kimsinizki sizin sayginiza ihtiyac duyayim anlamsiz bir yorumcu lutfen polemik yaratmayin cocuksu mantikla
Siz duyun duymayın, insanlar birbirlerine saygı duyarlar benim yaşam tarzımda.
Cok kullanıcılı kariyer siteleri varken, yazım hatalarınız yüzünden insanlar tarafından tepki cekmişken hala üstüne üstüne gidiyorsunuz.
Ben polemiğe girmem, ergen de değilim nerde ne zaman neyi nasıl söyleyeceğimi iyi bilirim.
Cok guzel olgun bi bayansiniz anladigim kadariyla ben burda acdigim konu sadece mimarlari ilgilendirsin lutfen dil bilgisine kimsenin ihtiyac duymuyoruz
Yazip hatalarina takmiyorum ben hizli yaziyorum hizlida yazarken dogal olara yalnislar cikiyo turkcle ogretmeni kesilmenize gerek yok
Evet iste saygili bi sekilde is teklifi yazdim bu sitede polemikci gruplar olusdugunu biliyorum lutfen benim konumdan disari cikin yalnizca mimarlar yazsin diger yorumlar anlamsiz saygisizlik yapitorsunuzHadi onu bilemeyecek durumda olabilir dicem de, türkçesi-ingilizcesi ikisi de berbat...
O, burada iş başvurusu teklifine maruz kalan üyelerden biri... önce saygı konu sahibi önce saygı..
Site kuralları:
-Konular içeriklerine uygun bölümlere açılmalıdır,
-Türkçe yazmaya özen gösterilmeli ve imla kurallarına uyulmalıdır,
- Site yönetimine soru sormak istediğinizde Bir derdim var bölümüne değil, sitede yaşadığınız sorunlar bölümüne konu açmalı ya da yöneticilere özel mesajla ulaşmalısınız,
- Polemik, hakaret yasaktır,
O, burada iş başvurusu teklifine maruz kalan üyelerden biri... önce saygı konu sahibi önce saygı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?