• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar mimarlik ic mimarlik acdigim ofisime mimarlar ariyorum

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.766
2.294
333
36
Calismak isteyenler varsa buyurup yazabilirler egitim seviyesi universite mimarlik bolumu yurtdisi tahsili olanla olabilir yurtici mastrini da yapmis autocad 3dmax fotosop programlari bilmesi sart.ofis kendimin kendimde yurtdisindan doktorami yapmis mimarim.yabanci dil de olursa sevinirim rusca ingilizce ves

Calismak isteyenler varsa buyurup yazabilirler egitim seviyesi universite mimarlik bolumu yurtdisi tahsili olanla olabilir yurtici mastrini da yapmis autocad 3dmax fotosop programlari bilmesi sart.ofis kendimin kendimde yurtdisindan doktorami yapmis mimarim.yabanci dil de olursa sevinirim rusca ingilizce ves

siz hangi şehirdesiniz?

Hani millet yazım hatalarına laf söylüyor diye kızıyorsun da, fotosop ne be arkadaşım, yurtdışında öyle mi yazıyorlar.. iş ilanı veriyorsun, daha düzgün yazabilseydin keşke..

Ps: ben de cepten yazıyorum...

Hani millet yazım hatalarına laf söylüyor diye kızıyorsun da, fotosop ne be arkadaşım, yurtdışında öyle mi yazıyorlar.. iş ilanı veriyorsun, daha düzgün yazabilseydin keşke..

Tek o mu ?
Is ilanlari buradanmi veriliyor ?

İş ilanı mı :) yakında sevgili arayanlar da çıkar, izdivaç forumuna döneriz iyice :) canım alınma ama böyle şeylerin yeri burası değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mesleğin gereği olan programın adını bile yanlış yazarken buradan personel bulup saygı mı bekliyorsunuz?

İyice suyunu cıkardılar kknın

Millet kil tug masturbasyon yazarken siradisi gelmiyoda bu konumu siradisi geldi

Burası iş ve işçi bulma kurumu mu? Yazdıklarınız yüzünden kendimi türk dil kurumu temsilcisi gibi hissediyorum.

Mesleğin gereği olan programın adını bile yanlış yazarken buradan personel bulup saygı mı bekliyorsunuz?

İyice suyunu cıkardılar kknın

Siz kimsinizki sizin sayginiza ihtiyac duyayim anlamsiz bir yorumcu lutfen polemik yaratmayin cocuksu mantikla

Yazip hatalarina takmiyorum ben hizli yaziyorum hizlida yazarken dogal olara yalnislar cikiyo turkcle ogretmeni kesilmenize gerek yok

Siz kimsinizki sizin sayginiza ihtiyac duyayim anlamsiz bir yorumcu lutfen polemik yaratmayin cocuksu mantikla

Siz duyun duymayın, insanlar birbirlerine saygı duyarlar benim yaşam tarzımda.

Cok kullanıcılı kariyer siteleri varken, yazım hatalarınız yüzünden insanlar tarafından tepki cekmişken hala üstüne üstüne gidiyorsunuz.

Ben polemiğe girmem, ergen de değilim nerde ne zaman neyi nasıl söyleyeceğimi iyi bilirim.

Tek o mu ?
Is ilanlari buradanmi veriliyor ?

Hadi onu bilemeyecek durumda olabilir dicem de, türkçesi-ingilizcesi ikisi de berbat...

O, burada iş başvurusu teklifine maruz kalan üyelerden biri... önce saygı konu sahibi önce saygı..

Siz duyun duymayın, insanlar birbirlerine saygı duyarlar benim yaşam tarzımda.

Cok kullanıcılı kariyer siteleri varken, yazım hatalarınız yüzünden insanlar tarafından tepki cekmişken hala üstüne üstüne gidiyorsunuz.

Ben polemiğe girmem, ergen de değilim nerde ne zaman neyi nasıl söyleyeceğimi iyi bilirim.

Cok guzel olgun bi bayansiniz anladigim kadariyla ben burda acdigim konu sadece mimarlari ilgilendirsin lutfen dil bilgisine kimsenin ihtiyac duymuyoruz

Cok guzel olgun bi bayansiniz anladigim kadariyla ben burda acdigim konu sadece mimarlari ilgilendirsin lutfen dil bilgisine kimsenin ihtiyac duymuyoruz

Evet öyleyim, teşekkürler.

Neyse akşam akşam gerilmeyeyim.

Selametle.

Yazip hatalarina takmiyorum ben hizli yaziyorum hizlida yazarken dogal olara yalnislar cikiyo turkcle ogretmeni kesilmenize gerek yok

Göndermeden önce bir oku, kontrol et.. bu hatalarla ilkokuldan mezun etmiyorlar, sen doktoraya kadar hangi ülkede çıktın, çok merak ettim...

Türkçe öğretmeni değilim tatlım, bu bilgiler her okumuş türk evladın da vardır :))

Site kuralları:
-Konular içeriklerine uygun bölümlere açılmalıdır,
-Türkçe yazmaya özen gösterilmeli ve imla kurallarına uyulmalıdır,
- Site yönetimine soru sormak istediğinizde Bir derdim var bölümüne değil, sitede yaşadığınız sorunlar bölümüne konu açmalı ya da yöneticilere özel mesajla ulaşmalısınız,
- Polemik, hakaret yasaktır,

Konu İş ve Kariyer bölümüne taşınmıştır.

Hanımlar lütfen herkes sakin olsun artık...

Hadi onu bilemeyecek durumda olabilir dicem de, türkçesi-ingilizcesi ikisi de berbat...

O, burada iş başvurusu teklifine maruz kalan üyelerden biri... önce saygı konu sahibi önce saygı..
Evet iste saygili bi sekilde is teklifi yazdim bu sitede polemikci gruplar olusdugunu biliyorum lutfen benim konumdan disari cikin yalnizca mimarlar yazsin diger yorumlar anlamsiz saygisizlik yapitorsunuz

Site kuralları:
-Konular içeriklerine uygun bölümlere açılmalıdır,
-Türkçe yazmaya özen gösterilmeli ve imla kurallarına uyulmalıdır,
- Site yönetimine soru sormak istediğinizde Bir derdim var bölümüne değil, sitede yaşadığınız sorunlar bölümüne konu açmalı ya da yöneticilere özel mesajla ulaşmalısınız,
- Polemik, hakaret yasaktır,

Konu İş ve Kariyer bölümüne taşınmıştır.

Hanımlar lütfen herkes sakin olsun artık...

Mune lutfen ben burda is teklifi sundum burda sen nasil doktora okudun falan hakaret iceren mesajlar yaziliyo bana polemikci gruplar var oldugunu biliyorum lutfen ben saygili bicimde konu aciyorum bunlar turkce ogretmeni kesiliyorlar ben yurtdidi da buyudum burasi okul degil bilgi konusunda da anca kendim kadar bilgi duzeyi diplomalari olan insanla yarisirim saygisiz dehset boyutda kadinlarkulubu mahalleye donmus durumda polemikciler yuzunden

Back