• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar mikrodalgam için yaptığım raf olmuşmu sizce?(resimli)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar.. benim mutfağım baya ufak ve haliyle tezgahım falan oldukça küçük..sadece bulaşıklık ve çöpüm var..o halde bile sığamıyorum yemek yaparken falan...mikrodalgam tezgahın üzerindeydi ve çalışma alanım daraldığı için uzun zamandır nasıl bi yöntem bulsam da burdan kaldırsam diye düşünürken eşimin aklına geldi raf yapmak..bugün aldı rafı ve monteledi..büyükçe bi raf olunca ketıl da sığdı oda kalkmış oldu tezgah üzerinden... sürekli bi masamın üzerine bi tezgaha taşıyıp durduğum mikrodalgam yeni yerine kavuştu... pek göze hitap edici değil biliyorum alışılmış dışında ama mecburen bu evde geçici olduğumuz için en geçici yöntem bu oldu...sizce nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum... çok saçma mı olmuş, yada tam iyimi olmuş ne dersiniz..? $01042012422.webp

Valla süper olmuş benim de tezgahımda yer kaplıyor,güzel bi fikir oldu benim için de...Eşimi kandırabilirsem bende yaptırayım..

gayet güzel bence baska napabılırsınkı güle güle kullan :)

benımde mutfak çok kuçuk bı duvara sırf raf düşünüyorum ben de bakalım guzel olursa paylasırım eheueheue :D

Son düzenleme:
harika olmuş bence canım anneme de ben raf yapmıştım yazık sevindi küşük tezgah olunca zor hakkaten de o ürtüyü kaldır bence mikrodalgaların üst ve yanlarında hava delikleri olur bildiğim kadarıyla tam ankaştre dolap içine koyulanlar hariç solo mikrodalgalar hava alamazlarsa çok daha fazla radyasyon yayarlar..kullanım kılavuzun duruyorsa bi oku canım bebişin var malum herşey zaten fazlasıyla radyasyon yayarken bi de biz katkı sağlamayalım:34:

harika olmuş bence canım anneme de ben raf yapmıştım yazık sevindi küşük tezgah olunca zor hakkaten de o ürtüyü kaldır bence mikrodalgaların üst ve yanlarında hava delikleri olur bildiğim kadarıyla tam ankaştre dolap içine koyulanlar hariç solo mikrodalgalar hava alamazlarsa çok daha fazla radyasyon yayarlar..kullanım kılavuzun duruyorsa bi oku canım bebişin var malum herşey zaten fazlasıyla radyasyon yayarken bi de biz katkı sağlamayalım:34:

tşk ederim canım beğendiğin için...o örtüyü bende sevmiyorum ama annem sağolsun örtüyo geldiğinde :) annem örmüştü o danteli..emek zahmet kaç ay uğraştım koca takım ördüm hiç örtmüyosun diye hayıflanıyor :) gücennmesin diye duruyo işte öyle bakalım... ama zararı var biliyorum anneme de öyle diyeyim bari... :)

ya merak ettm rafı hazır mı aldınız hazır aldıysanız nerden aldınz.yoks yaptırdınız mı yaptırdıysanızda eni kaç cm? bende yer bulamıyorum.raf aradım ama mikrodalganın enine göre bulamadım raf.

Çok güzel olmuş canım ama nacizane bir tavsiyem olacak raf ayakları ınce demir altına ferforje kalın ayak takın birde destek olsun diye ben bu şekilde mini fırınımı kullanıyordum bırgun aniden raf ve fırın tepeme devrilmişti :(( allah korusun evde çocuklarımız var

Çok güzel olmuş canım ama nacizane bir tavsiyem olacak raf ayakları ınce demir altına ferforje kalın ayak takın birde destek olsun diye ben bu şekilde mini fırınımı kullanıyordum bırgun aniden raf ve fırın tepeme devrilmişti :(( allah korusun evde çocuklarımız var

aman allah korusun canım sus korkutma beni :) zaten bu rafın kendi vidaları haricinde eşim demir kroşelerle iki vida sağ demire iki vida da sol demire ekstra monte yaptı..baya sağlam oldu ama inşallah bişey olmaz..

ya merak ettm rafı hazır mı aldınız hazır aldıysanız nerden aldınz.yoks yaptırdınız mı yaptırdıysanızda eni kaç cm? bende yer bulamıyorum.raf aradım ama mikrodalganın enine göre bulamadım raf.[/QU
hazır aldık canım...yapı marketlerde var böyle raflar satılıyor...tek tek veya çoklu raflar...yan taraflardaki ferforje demirleriyle beraber çeşitli boy ve ebatlarda satılıyor... biz tekzenden aldık hemde 12 lira sanırım eşim aldı fiyatını tam bilemedim... tek olarak aldık biz bunu vida dubel hepsi içinde hazır çıkıyor.. enide sanırım 70 veya 80 cm. olması lazım... biz göz kararı aldık ölçmeden tesadüfen yan tarafa ketıl da sığdı iyi oldu :)... hatta biz bu raflardan antreye kitap rafları aldık.. 3'lü raflardan... onunda fiyatı 50 falandı sanırım bak resmini ekleyim fikir olur sanada..$20032012403.webp

Mikrodalga için raf iyi olmuş.Ama kettle orada biraz tehlikeli görünüyor.Allah muhafaza devrilebilir biraz yüksekte sanırım.

yok canım fazla yüksek değil..göbek hizasında..tezgah boyu kadar işte...pek tehlikeli sayılmaz...ahh yerim olsa koymam da napıyım canım ya mecburiyetler insanı icada yöneltiyor işte..

yok canım fazla yüksek değil..göbek hizasında..tezgah boyu kadar işte...pek tehlikeli sayılmaz...ahh yerim olsa koymam da napıyım canım ya mecburiyetler insanı icada yöneltiyor işte..

Göbek hizasındaysa sorun olmaz zaten tezgah hizası gibi birşey oluyor.Ben daha yüksek sandım.Ama güzel olmuş kullanışlı :34:

Back
X